'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
25 Temmuz 2019 Perşembe - 16:28

Dünya Motokros Şampiyonası ve Festivali'nin tanıtımı yapıldı

CUMHURBAŞKANLIĞI himayesinde, 6-7-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde 'Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar' sloganıyla düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası ve Festivali'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Dünya Motokros Şampiyonası ve Festivali nin tanıtımı yapıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Afyonkarahisar Valiliği'nin destekleri, Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğinde geçen yıl ilki düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası'nın ikincisi için hazırlıklar devam ediyor. Ülke sınırlarını aşan tanıtım potansiyeli dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı himayesine de alınan şampiyonayı öncelikle tüm şehrin sahiplenmesi hedeflenirken, bir termal otelde düzenlenen toplantıda, "Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar" şeklinde yeni bir tanıtım sloganı ön planı çıkarıldı. Toplantıda, tüm Afyonkarahisar halkından sosyal medya hesaplarından, #SeninŞehrinSeninFestivalin ve #Afyonkarahisar hastagleriyle şampiyonanın tanıtımını yaparak destek vermeleri istendi.

Toplantıya, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Nurullah Pervaneli, belediye başkan yardımcıları Murat Öner ile Süleyman Karakuş ve basın mensupları katıldı.

'EN ZAYIF YANIMIZ SEYİRCİYDİ'

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, geçen sene seyircinin beklenildiği kadar olmadığına anlattı. Akülke, bu sene seyirci noktasında da sevindirici gelişmelerin yaşanacağını söyleyerek, "2019 yılına ait çalışmalarımız, Valiliğimizin desteği, belediyemizin katkıları ve ekiplerimizin çalışmaları ile hızlı bir şekilde yürüyor. 2019'da da geçen sene de olduğu gibi başarımızın yine üst noktaya çıkmasını umut ediyoruz. Ama geçen sene bir tek üzüldüğümüz nokta vardı. En zayıf yanımız seyirciydi. İnşallah bu sene onu da aşacağız. Veriler bu sene en az 2 ve 3'e katlayacağımızı gösteriyor. Ülkenin her tarafından olumlu tepkiler alıyoruz. İnanılmaz geri dönüşler var. İnşallah bu sene bu problemi çözmüş olacağız" dedi.

'GELECEK YIL TÜRKİYE FEST OLACAK'

Afyon Motosiklet Festivali'nin adının gelecek yıl değişeceğini ve dünyaya hitap edeceğini kaydeden Akülke, "Dünya Motokros Yarışları ile Afyon Motosiklet Festivali düzenliyorduk, bunun adına 'Moto Fest' diyorduk. Ama bu sene ismi değişiyor. Spor ve Motosiklet Festivali'ne dönüştürüyoruz. Bunun yanı sıra Ankara'da festivalimiz hakkında çok daha olumlu gelişmeler var. Allah nasip ederse Afyon Moto Fest gelecek yıl 'Türkiye Fest' diye çıkacak. Adı Türkiye'yi kucaklayacak ve uluslararası bir organizasyona dönüşecek. Bununla ilgili girişimlerimiz oldu. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

'KENDİNDEN BAHSETTİRECEK BİR ŞEHRİMİZ VAR'

Vali Mustafa Tutulmaz, bu tür etkinliklerin şehrin ve ülkenin tanıtımına önemli katkılar sunduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Senin şehrin senin festivalin' sloganıyla bu sene yola çıkacak olan bu etkinlik ilimiz açısından ve ülkemiz açısından önemli bir etkinlikti. Geçen yıl başlangıçtı. Eksiklerimiz oldu ancak bunlara rağmen ödül aldı. Ayrıca ilimizin tanıtımı noktasında hesap edilemeyecek etkinliği oldu. Birçok arkadaşım Afyonkarahisar konuşulurken Motokros'u da dile getirmeye başladı. Demek ki bu tür etkinliklerin ilin ve ülkenin tanıtımına büyük katkısı var. Bizim potansiyeli yüksek bir şehrimiz var. Turizm, üretim ve her alanda kendinden bahsettirecek bir şehrimiz var. Bunları kamuoyuyla paylaşabilirsek üretimimizi ve tanıtımımızı artırma ihtimalimiz var."

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu da Afyonkarahisar'da muhteşem bir gelişme ve kalkınma olduğunun dışarıdan fark edilebildiğinden bahsetti. Veysel Eroğlu, "Afyonkarahisar'ı daha iyi noktalara taşıyacağız. Hükümetimiz Afyon'a geçen yıl sonuna kadar 24 milyar TL yatırım yaptı. Eğitimde, sağlıkta ve daha birçok alanda yatırım yapıldı. İlimizde eksik kalmadı. Daha da iyi noktaya taşımak için elimizden geleni yapma gayretindeyiz. 7 büyük hedefimiz var. Bunlar; termal turizmin başkenti olma, sağlık turizminin merkezi olma, kongre turizmi merkezi olma, kış turizminde gözde mekân olma, tarih ve kültür turizmi merkezi olma, spor turizmi merkezi olma hedefleriydi. Çok şükür bu hedefler gerçek oldu. Valimiz, belediyemiz ve diğer tüm kesimlerin birlikte çalışması ve azmiyle Afyonkarahisar hızla gelişiyor, büyüyor" dedi.

Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri ardından şampiyonanın sloganını hep birlikte söyleyerek, herkesi Dünya Motokros Şampiyonası'na davet etti. Otelde yeni sezon hazırlıkları için kamp yapan Afjet Afyonsporlu futbolcular da toplantıya katılarak sloganı protokol üyeleriyle tekrarlayıp şampiyonaya destek verdi.

CUMHURBASKANLIGI HIMAYESINDE, 6-7-8 EYLUL TARIHLERINDE AFYONKARAHISAR'IN EV SAHIPLIGINDE 'SENIN SEHRIN SENIN FESTIVALIN AFYONKARAHISAR' SLOGANIYLA DUZENLENECEK DUNYA MOTOKROS SAMPIYONASI VE FESTIVALI'NIN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

CUMHURBASKANLIGI HIMAYESINDE, 6-7-8 EYLUL TARIHLERINDE AFYONKARAHISAR'IN EV SAHIPLIGINDE 'SENIN SEHRIN SENIN FESTIVALIN AFYONKARAHISAR' SLOGANIYLA DUZENLENECEK DUNYA MOTOKROS SAMPIYONASI VE FESTIVALI'NIN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.(VEYSEL EROGLU)(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

CUMHURBASKANLIGI HIMAYESINDE, 6-7-8 EYLUL TARIHLERINDE AFYONKARAHISAR'IN EV SAHIPLIGINDE 'SENIN SEHRIN SENIN FESTIVALIN AFYONKARAHISAR' SLOGANIYLA DUZENLENECEK DUNYA MOTOKROS SAMPIYONASI VE FESTIVALI'NIN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.(MAHMUT NEDIM AKULKE)(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Etiketler:
 
Hastane bahçesinden alınıp, yaşlı bakımevine götürüldü
 
Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaymakam Tortop trafik denetiminde
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, polisin ilçede ...
Yaralı kızıl geyik yavrusu tedaviye alındı
AFYONKARAHİSAR- Eskişehir kırsalında, ön sağ ayağından yaralı halde bulunan ...
Çay MYO'da kapanan bölüm yeniden açıldı
AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) iki ...
 
TOKİ Başkanı Bulut: Konut satışımızda düşme yok
TOPLU Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "TOKİ uygulamalarındaki ...
Evin çatısında iple kendini astı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde, 4 çocuk babası emekli Mustafa A. ...
Sporculardan Kaymakam Tortop'a ziyaret
AFYONKARAHİSAR'ın Yıldız Karate Gençlik Spor Kulübü öğrencileri, Ege Karate ...
 
Sandıklı'da uyuşturucu operasyonu
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde polisin durdurduğu araçta 41,63 gram ...
Amorium Antik Kenti'nde kazı çalışmaları başladı
AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde, M.Ö. 2000 yılına tarihlenen ve 7 ...
Afyonkarahisar'da helikopterle trafik denetimi yapıldı
AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince helikopterle trafik denetimi yapıldı.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva