AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
13 Temmuz 2020 Pazartesi - 10:33

Elektrikli Süpürge Özellikleri

Elektrikli süpürge günümüzde en temel ihtiyaçlarından biri olup her evde yer alan bir elektronik cihazdır.

Elektrikli Süpürge Özellikleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Temel özelliği; vakum gücüne sahip olması ve zeminlerde veya koltuk gibi kumaş alanlar da bulunan tozların, kirliliğe yol açan partiküllerin çekilmesini sağlayarak temizlik yapmanıza yardımcı olmasıdır. Elektrikli süpürge modelleri çeşitli markaların farklı tasarımları ile sizlere sunulmaktadır. Elektronik ürün üreticileri dışında farklı markalar elektrikli süpürge üretmektedir. Elektrikli süpürge fiyatları da tasarım ve teknik özelliklere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Günümüzde çok düşük fiyatlara elektrikli süpürge alabileceğiniz gibi çok yüksek fiyatlara da elektrikli süpürge alabilirsiniz. Elektrikli süpürge alırken dikkat etmeniz gereken bir çok nokta bulunmaktadır. Elektrikli süpürge alırken ihtiyacınıza yönelik olarak tercih yapabileceğiniz gibi yeni çıkan teknolojik özelliklere sahip modelleri de tercih edebilirsiniz.

Elektrik süpürge alırken nelere dikkat edilmelidir?

Emiş gücü; emiş gücü elektrikli süpürgenin emme gücünü gösteren, vakum gücü sayesinde zemindeki toz partiküllerini emerek ortadan kaldıran güç anlamına gelmektedir. Motor gücüne ve motor devrine bağlı olarak oluşan emiş gücü genel olarak standart özelliklere sahiptir. Özel tasarımlara sahip olan cihazlarda daha yüksek emiş gücü elde edebilir. Elektrikli süpürge alırken emiş gücü dikkat etmeni gereken en temel özellik olup motor gücü aynı şey değildir.

Motor gücü; motor gücü genel olarak elektrikli süpürge modellerinde yer alan motorun gücü anlamına gelir. Motor gücü doğrudan emiş gücünü oluşturan ve motor devrine bağlı olarak değişen bir güçtür. Motor gücü genel olarak elektrik gücü olarak model üzerinde herhangi bir noktada yer alır ve satın alacak kullanıcıların gösterilir. Motor devir sayısı; motor devir sayısı elektrikli süpürge modelleri içinde yer alan motorun dakikada yapmış olduğu dönüşü ifade eder. Motor devir sayısı motor gücüne oluşturan ve aynı zamanda emiş gücü etkileyen bir faktördür.

Toz haznesi; kuru elektrikli süpürge modelleri içinde yer alan ve emilen tozun biriktirildiği hazne olan toz haznesi kapasitesi oranınca belirli dönemlerde temizlenmesi gereken bir nedir. Toz haznesi ne kadar fazla olursa temizleme periyodu o kadar uzun olacaktır.

Toz torbası, kuru elektrikli süpürge modellerinde bulunan toz torbası belirli kullanım sayısı sonrası değiştirmesi gereken bir torbadır. Ekstra bir maliyet olarak düşünebileceğiniz toz torbası genel olarak kuru elektrikli süpürge modelleri içinde yer almaktadır.

Elektrikli süpürge alırken bu özelliklerin yanı sıra fiyatlarını da kıyaslamalısınız. Elektrikli süpürge fiyatı sahip olduğu özelliklere göre değişkenlik gösterir. Motor gücü, motor devri, emiş gücü, toz haznesi kapasitesi, tasarım özellikleri, elektrik kablosu uzunluğu gibi farklı etkenlere bağlı olarak elektrik süpürgesi fiyatı da değişkenlik gösterecektir. Ekonomik olarak elektrikli süpürge satın almak istediğinizde mutlaka Pazar araştırması yapmalı, farklı markaların ürünlerini kıyaslamalısınız.

Elektrikli Süpürge Tasarımları

Elektrikli süpürge fiyatları genel olarak özelliklere bağlı olarak değişkenlik gösterse de tasarımlara bağlı olarak da değişmektedir. Yatay ve dikey elektrikli süpürge modelleri ve model tasarımlarının sahip olduğu estetik özellikler fiyata doğrudan etki etmektedir. Dikey elektrikli süpürge modelleri günümüzde tercih edilen modeller olup kullanım sırasında kullanıcılara pratiklik sağladığı için tercih edilmektedir. Bu nedenle elektrikli süpürge fiyatı dikey elektrikli süpürge modellerinde daha yüksek olmaktadır. Yatay elektrikli süpürge modellerinde ise durum daha farklıdır. Kolay hareket etmesi, hazne genişliği ve sahip olduğu tasarım özellikleri elektrikli süpürge fiyatı için önemli faktörlerdir. Elektrikli süpürge satın almadan önce ihtiyaçlarınıza cevap verip vermediğine bakmalı ve tasarım özelliklerine dikkat etmelisiniz.

 
Kedinin kıstırdığı fare ile oyunu kamerada
 
İstanbul'da bisiklet yolları işgal altında
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ümit 13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:52

çok güzel özellikleri vamrış

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
60 Seconds Ojeleri ile Muhteşem Tırnaklar
Oje bir kadında elleri ve tırnakları çok daha güzel ve bakımlı görünmesini ...
Spor Tayt
Adidas Training Comfort Leggings spor tayt; yoga, pilates, fitness gibi ...
Gözde Spor Ayakkabı ve Spor Ekipmanları
Bilindiği üzere spor yapmak hemen her yaşta bireyler için en önemli sağlık ...
 
En İyi Lohusa Ürünleri
Lohusa bayanların ihtiyaçları oldukça fazla olabiliyor. Özellikle yeni ...
Erkek Ceket
Erkek giyim mevzubahis olduğunda ceketin yeri bambaşkadır. Erkekler düz, ...
Şal Eşarp Modelleri Fiyatları
Tüm kombinlerde aksesuar olarak ya da tesettür kombinlerinde başörtüsü ...
 
Yüksek Kaliteli Erkek Eşofman
Eşofmanlar, spor yaparken, piknikte, yürüyüşte, hafta sonunda, tatillerde, ...
Arayüz Fırçası İle Detaylı Ağız Bakımı
Arayüz fırçası genelde diş eti çekilmesi problemi yaşayanların ya da diş ...
Bileklik Erkek Modası
Eskiden tesbih ve yüzükten öteye gitmeyen erkek aksesuarları artık çok ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva