'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
12 Aralık 2023 Salı - 18:13

Elif'i öldüren eşine indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

DENİZLİ'de, eşi Elif Irmak'ı (18) kendisinden habersiz kürtaj yaptırmakla suçlayıp 4 bıçak darbesiyle öldüren, babası Hikmet Irmak'ı (52) da bacağından yaralayan sanık Ahmet Emre Irmak (25), indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Elif i öldüren eşine indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen yıl 30 Kasım'da Pamukkale ilçesi Pınarkent Mahallesi 134 Sokak'ta meydana geldi. Tekstil işçisi Ahmet Emre Irmak ile yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle 2021 Kasım'da evlendiği Elif Irmak arasında tartışma çıktı. Elif Irmak'ın kendisinden habersiz kürtajla bebek aldırdığını ileri süren Ahmet Emre Irmak, araya giren babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakla yaraladı. Irmak, ardından aynı mahallede yaşayan kayınpederinin yanına götürmek için evden çıkardığı eşi Elif'i, yaklaşık 100 metre saçından tutup sürükledi. Sokakta da tartışmayı sürdüren Ahmet Emre Irmak, bıçakla eşini göğsünden, karnından ve sırtından toplam 4 bıçak darbesiyle yaraladı. Ahmet Emre Irmak'ın olaya tanık olan annesi Nazan Irmak, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, ihbarda bulundu. Adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçılar, sokakta kanlar içinde yatan Elif Irmak'ın öldüğünü belirledi. Hikmet Irmak ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma ve savcının olay yeri incelemelerinin ardından Elif Irmak'ın cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma, eşini öldürdükten sonra eve dönen Irmak'ı suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Irmak, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Soruşturmanın ardından Ahmet Emre Irmak hakkında iddianamede hazırlandı. İddianamede Irmak'ın eşi Elif Irmak'ı hamileyken bebeğini kürtajla aldırmakla suçlayıp, öldürdüğünü kabul ettiği yer aldı. Yapılan otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı, yakın zamanda kürtaj yaptırmadığının anlaşıldığı belirtildi. Ahmet Emre Irmak'ın eşinin kendisinden habersiz kürtaj yaptırdığı yönündeki savunmasına itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Sanık hakkında haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği de belirtilen iddianamede, Irmak'a, 'Kadına karşı kasten öldürme', 'Üst soya karşı silahla kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama' ve 'Eşi kasten öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

SAVCI MÜTALAASINI VERDİ

Denizli 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen beşinci duruşmaya sanık Ahmet Emre Irmak, öldürülen Elif Irmak'ın annesi İpek Çimen ve babası Adem Çimen ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada savcı mütalaasını verip, sanık Irmak'ın 'Eşe karşı kasten öldürme' suçunun sabit olduğunu, indirim uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılmasını, olayı engellemeye çalışan babası Hikmet Irmak'a yönelik saldırısı nedeniyle 'Üst soya karşı kemik kırığına sebep olacak şekilde yaralama' suçundan da ayrıca cezalandırılmasını istedi.

'VİCDAN YOK MU?'

Duruşmada söz verilen anne İpek Çimen, "Çocuğuma, hamile diyerek yalan söyledi. Bunda hiç vicdan yok mu? Neden bana getirmedi? Benim çocuğuma iyi bakacağına dair söz vermişti. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

'EŞİMİN AİLESİNDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM'

Duruşmada son sözleri sorulan sanık Ahmet Emre Irmak ise "Eşimin ailesinden çok özür diliyorum. Çok pişmanım. Bugüne kadar eşimle hiç tartışmamız olmamıştı. Yüce mahkemenin kararına saygı duyuyorum" dedi.

TAVIRLARINDA PİŞMANLIK GÖRÜLMEDİ

Mahkeme heyeti, daha sonra kararı açıkladı. Heyet, sanık Ahmet Emre Irmak'ın mahkemedeki tavırlarında pişmanlık görülmediği kanaatine vararak, sanığa 'Eşe karşı kasten öldürme' suçundan takdiri ve tahrik indirimleri uygulamaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Heyet, ayrıca bıçakla yaraladığı babasına karşı işlediği 'Üst soya karşı kemik kırığına sebep olacak şekilde yaralama' suçundan da sanığa 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

DENIZLI'DE ESI ELIF IRMAK'I (18) KENDISINDEN HABERSIZ KURTAJ YAPTIRMAKLA SUCLAYIP, 4 BICAK DARBESI ILE OLDUREN, ARAYA GIRMEK ISTEYEN BABASI HIKMET IRMAK'I (52) DA BACAGINDAN YARALAYAN SANIK AHMET EMRE IRMAK (25) (FOTOGRAFTA), TAHRIK INDIRIMI UYGULAMAKSIZIN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS VE 3 YIL 9 AY CEZASINA CARPTIRILDI.(FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'DE ESI ELIF IRMAK'I (18) KENDISINDEN HABERSIZ KURTAJ YAPTIRMAKLA SUCLAYIP, 4 BICAK DARBESI ILE OLDUREN, ARAYA GIRMEK ISTEYEN BABASI HIKMET IRMAK'I (52) DA BACAGINDAN YARALAYAN SANIK AHMET EMRE IRMAK (25), TAHRIK INDIRIMI UYGULAMAKSIZIN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS VE 3 YIL 9 AY CEZASINA CARPTIRILDI.(FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'DE ESI ELIF IRMAK'I (18) KENDISINDEN HABERSIZ KURTAJ YAPTIRMAKLA SUCLAYIP, 4 BICAK DARBESI ILE OLDUREN, ARAYA GIRMEK ISTEYEN BABASI HIKMET IRMAK'I (52) DA BACAGINDAN YARALAYAN SANIK AHMET EMRE IRMAK (25), TAHRIK INDIRIMI UYGULAMAKSIZIN AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS VE 3 YIL 9 AY CEZASINA CARPTIRILDI.(FOTO: DENIZLI, DHA) (ARSIV)

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

 
Ünlü dizinin çekildiği film platosunda yangın
 
TBMM'de bütçe görüşmeleri ertelendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü dizinin çekildiği film platosunda yangın
'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizinin çekildiği Kocaeli'ndeki ...
AK Parti, Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti
AK Parti, dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından ...
Gazzeli 68 hasta ve 61 refakatçi Ankara'ya getiriliyor
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 68 hasta ve 61 refakatçiyi Ankara'ya ...
 
Fırıncı cinayetinde çalışanı ve arkadaşı tutuklandı
KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, ormanda bıçaklanmış cesedi bulunan ekmek ...
Kızı öldürülen baba:Telefon konuşmaları dosyaya eklensin
DİYARBAKIR'da, ailenin otomobiline açılan ateşle Garibe (46) ve kızı Nayime ...
17 bilişim ve telekomünikasyon firmasına, para cezası istemi
REKABET Kurulu'nca rekabete aykırı centilmenlik anlaşmaları yaptıkları ...
 
Nilgün Belgün'den 'Kenan Işık' itirafı
Ünlü oyuncu Nilgün Belgün sosyal medya hesabından, 2014'te geçirdiği beyin ...
Kartalkaya'da kayak sezonu açılıyor
BOLU'nun 2 bin rakımlı kayak merkezi Kartalkaya'da, kar kalınlığı 50 santimetreye ...
Kayınvalide katili, seri katil filmleri önerisi istemiş
MUĞLA'nın Datça ilçesinde tartıştığı kayınvalidesi Sevgi Ağı'yı (58) öldüren ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva