Kaş Adliyesi'nde 'tuvalet' krizi çözülemedi
Kaş Adliyesi'nde 'tuvalet' krizi çözülemedi
Arkadaşlarıyla 'hamburger yeme' yarışına giren Eftelya, boğuldu
Arkadaşlarıyla 'hamburger yeme' yarışına giren Eftelya, boğuldu
Başkan Kotan, Köy Yaşam Merkezi’nde
Başkan Kotan, Köy Yaşam Merkezi’nde
Patara'da caretta yuva rekoru
Patara'da caretta yuva rekoru
13 Aralık 2022 Salı - 16:06

Emel'in müebbet hapsine 'ilk hamle' indirimi

AYDIN'ın Efeler ilçesinde eşi Doğukan Bağ'ı (28) bıçakla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Emel Bağ (26), önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı, ardından ceza olayda ilk hamleyi kimin yaptığının tespit edilememesi nedeniyle 24 yıl hapse çevrildi.

Emel in müebbet hapsine  ilk hamle  indirimi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 7 Mayıs'ta saat 23.00 sıralarında Orta Mahalle 209 Sokak'taki binanın 2'nci katında meydana geldi. Emel Bağ ile 2 yıllık eşi Doğukan Bağ arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Emel Bağ, bıçakla eşi Doğukan Bağ'ı kalbinden 4 bıçak darbesiyle yaraladı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Doğukan Bağ, hayatını kaybetti. Emel Bağ ise bıçakla birlikte yakalanıp, tutuklandı.

DAHA ÖNCE DE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Emel Bağ'ın 16 Nisan 2017'de de çalıştığı barın işletmecisi olan sevgilisi Tolga Arslan'ı (27) bıçaklayarak öldürdüğü, 15 yıl hapis cezası aldığı, 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra pandemi şartları nedeniyle tahliye edildiği ardından da Doğukan Bağ ile evlendiği öğrenildi. Emel Bağ 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile Aydın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 3'üncü duruşmaya, tutuklu sanık Emel Bağ ile taraf avukatları katıldı. Son sözü sorulan Emel Bağ, "Olaydan sonra ayakkabımı elime alıp, aşağıya inerken bıçak elimdeydi. Doğukan'ı o şekilde görünce, insanlar elimde bıçağı görüp telaşlanmasın diyerek bıçağı delikten aşağı attım. O sırada Doğukan yaşıyordu. Yardım istediğimde de yaşıyordu. Pişmanım" dedi.

Tanık olarak dinlenen komşulardan N.G. ise Emel - Doğukan Bağ çiftinin neredeyse hafta bir gün kavga ettiklerini belirtti. Tarafların dinlenmesinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Emel Bağ'a önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra heyet, bu cezayı olayda ilk hamleyi kimin yaptığının tespit edilememesi nedeniyle, itiraz yolu açık olmak üzere 24 yıl hapis cezasına çevirdi.

AYDIN'IN EFELER ILCESINDE ESI DOGUKAN BAG'I (28) OLDURDUGU GEREKCESIYLE TUTUKLU OLARAK YARGILANAN EMEL BAG'A (26) (ORTADA), MAHKEME HEYETI ONCE AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI VERDI, ARDINDAN BU CEZASINI OLAYDA ILK HAMLEYI KIMIN YAPTIGININ TESPIT EDILEMEMESI NEDENIYLE, TEMYIZ YOLU ACIK OLMAK UZERE  24 YIL HAPIS CEZASINA CEVIRDI.(FOTO: AYDIN DHA) (ARSIV)

AYDIN'IN EFELER ILCESINDE ESI DOGUKAN BAG'I (28) (FOTOGRAFTA), OLDURDUGU GEREKCESIYLE TUTUKLU OLARAK YARGILANAN EMEL BAG'A (26) MAHKEME HEYETI ONCE AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI VERDI, ARDINDAN BU CEZASINI OLAYDA ILK HAMLEYI KIMIN YAPTIGININ TESPIT EDILEMEMESI NEDENIYLE, TEMYIZ YOLU ACIK OLMAK UZERE  24 YIL HAPIS CEZASINA CEVIRDI.(FOTO: AYDIN DHA) (ARSIV)

AYDIN'IN EFELER ILCESINDE ESI DOGUKAN BAG'I (28) OLDURDUGU GEREKCESIYLE TUTUKLU OLARAK YARGILANAN EMEL BAG'A (26) MAHKEME HEYETI ONCE AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI VERDI, ARDINDAN BU CEZASINI OLAYDA ILK HAMLEYI KIMIN YAPTIGININ TESPIT EDILEMEMESI NEDENIYLE, TEMYIZ YOLU ACIK OLMAK UZERE  24 YIL HAPIS CEZASINA CEVIRDI. TOLGA ARSLAN (FOTOGRAFTA).(FOTO: AYDIN DHA) (ARSIV)

AYDIN'IN EFELER ILCESINDE ESI DOGUKAN BAG'I (28) OLDURDUGU GEREKCESIYLE TUTUKLU OLARAK YARGILANAN EMEL BAG'A (26) MAHKEME HEYETI ONCE AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI VERDI, ARDINDAN BU CEZASINI OLAYDA ILK HAMLEYI KIMIN YAPTIGININ TESPIT EDILEMEMESI NEDENIYLE, TEMYIZ YOLU ACIK OLMAK UZERE  24 YIL HAPIS CEZASINA CEVIRDI.(FOTO: AYDIN DHA) (ARSIV)

AYDIN'IN EFELER ILCESINDE ESI DOGUKAN BAG'I (28) OLDURDUGU GEREKCESIYLE TUTUKLU OLARAK YARGILANAN EMEL BAG'A (26) MAHKEME HEYETI ONCE AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI VERDI, ARDINDAN BU CEZASINI OLAYDA ILK HAMLEYI KIMIN YAPTIGININ TESPIT EDILEMEMESI NEDENIYLE, TEMYIZ YOLU ACIK OLMAK UZERE  24 YIL HAPIS CEZASINA CEVIRDI.(FOTO: AYDIN DHA) (ARSIV)

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)

 
Tekneden düşen balıkçı için denizden ve havadan arama
 
Demre, Finike ve Kumluca'da vergi ödemelerine 1 ay erteleme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tekneden düşen balıkçı için denizden ve havadan arama
ZONGULDAK’ta, balık avı sırasında tekneden suya düşen İbrahim Acar’ı (38) ...
Türkiye'yi sarsan istismar olayında tutuklama ve gizlilik talebi
6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili tutuksuz sanıklar Kadir ...
Kamyondan 3,7 milyon makaron çıktı
AFYONKARAHİSAR'da polisin arama yaptığı kamyonda 3 milyon 700 bin adet ...
 
Beşiktaş Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu
BEŞİKTAŞ Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' ...
'Cinsel saldırı' ile suçladığı kayınbiraderini öldürdü
KONYA'da 3 çocuk annesi Ayşe T. (39), cinsel saldırada bulunduğunu öne ...
Yusuf Eren'i öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
KAYSERİ'de, Yusuf Eren Bayrak'ı (17) bıçaklayarak öldürdüğü, yanındaki ...
 
Payidar: Gazi'nin Büyük Tablosu En İyi Belgesel Film Seçildi
Uludüz Medya yapımcılığında gerçekleşen ve 2022 ilkbahar aylarında vizyona ...
Şahsiyet’in yeni sezonu yolda
'Şahsiyet' dizisinin yeni sezonu için çalışmalara başlandı. Yeni sezon ...
8'li İDA sürüsü göreve hazır
SAVUNMA Sanayii Başkanı İsmail Demir, yüksek otonomi özellikli insansız ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva