Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
26 Aralık 2019 Perşembe - 14:00

Emin Altıner; 'Bu yapı doğru değil'

Antalyaspor’un eski yöneticisi Emin Altıner, eskiden anonim şirketi derneğin denetlediğini, ayrıca vakfın da bir icra kurulu gibi çalıştığını söyledi, ‘Kendisi anonim şirketinin başkanı, babası dernek başkanı, aynı zamanda vakıf başkanı bu doğru bir yapı değil” dedi.

Emin Altıner;  Bu yapı doğru değil
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor’un eski yöneticisi Emin Altıner, kırmızı beyazlı kulüpte yapılan yanlışlarla ilgili Spor Aktif’e açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı kulüpte uzun yıllar yöneticilik yapan ve Ali Şafak Öztürk’ün ilk döneminde yönetim kurulunda yer alan Emin Altıner, kırmızı beyazlı kulüpte perde arkasında nelerin yaşandığını en ince ayrıntısına kadar anlattı.

RIZA HOCANIN GELİŞİ

2016-2017 sezonunda 8. haftada Galatasaray deplasmanına gideceklerini belirten Emin Altıner “O dönem hocamız Jose Morais. Başkanın kafasında başka bir isim vardı ama boşta olan hocalırn arasında en iyisi de Rıza Çalımbay’dı. Fikret Öztürk devreye girdi ve Rıza hoca Antalyaspor’a geldi. Rıza Çalımbay hangi futbolcudan verim alınacağı çok iyi biliyordu. Biz o dönem ligi 5. bitirdik. Biz o dönem deplasmanlara ailemizle gidiyorduk ve bu takıma yansıdı”

SONRA KÖTÜ YÖNELTİLMEYE BAŞLADI

Sezonun 5. sırada bitirmemizin ardından Antalyaspor’un kötü yönetilmeye başlandığını belirten Emin Altıner, “alt yapının başına David, Scoutun başına da büyük maaşlarla Alfonso getirildi. Yönetim içerisinde de beş kişilik bir komisyon oluştu her kararı onlar vermeye başladı. Biz yönetim kurulu üyesi olarak hiçbir şeyden haberimiz olmuyordu. Hatta basından öğreniyorduk. Salih Peker ve İsmail Bilal bu duruma dayanamadı ve yönetimden istifa ettiler. Ben başkana mesaj yazdım. Bunun üstüne gitmeniz gerekir dedim. Bu arada yönetimin de üzerinde bir adam yaratıldı. Yönetimle başkanın da arasında bir isim yaratıldı. Servet Çavuşoğlu’ya çok büyük yetkiler verildi. Sanki geçen dönemin başarısı Rıza hocanın değil başkalarınınmış gibi lanse edildi. Rıza hoca itibarsızlaştırıldı” dedi.

RIZA HOCA BAŞKANA ULAŞAMAZDI

Altıner, “Yönetim kurulu üyeleri, başkana ulaşabilmek için Servet Çavuşoğlu’ndan icazet alıyordu. Bu kadar yetki verilince de, Servet kendini takımın sahibi, başkanı gibi görmeye başladı. Bu durumdan da Rıza hoca çok büyük rahatsızlık duydu. Hoca Nasri ve Menez’i istemedi. Hele Vaınquer gibi bir adam geldi adeta dünyaları ben yarattım havasındaydı. Bunlar Eto’o’yu da küstürdü. 28 gol atmış bir Eto’oyu kenara itip, Nasri’ye Kalekapısı’nda imzalar attırıldı. Rıza hoca bu yanlışları başkana anlatamadı çünkü arasında Servet Çavuşoğlu vardı. Bir türlü Servet’i aşıp, başkana bu yanlışları anlatamadı. Rıza hoca gitti Leonardo getirildi. Başkan Servet Milan’a bir ziyarette bulunmuştu sanıyorum o zaman bu anlaşma sağlandı. Bizim bunlardan sonradan haberimiz oldu. Ve o Leonardo kendi de istifa etti başkanı da yedi” dedi.

CİHAN BULUT DÖNEMİ

Sonrasında Cihan Bulut dönemi başladığını hatırlatan Altıner, “Nasri, Menez gibi isimler gitti. Hamza hoca geldi ve Servet de kulüpten gitti. Kulüp içerisine birlik beraberlik geldi. Parasızlıktan idmana çıkmayan takım, sahaya çıkıp maçlar kazandı. Bu birlik ve beraberlikle geldi. O dönem futbol şubesinin başında da, futboldan anlayan Şefik Öz vardı. Bu şekilde de doğru transferler ile de başarı geldi. Şuan ise futbol şube sorumlusunu ben tanımıyorum” dedi.

ZEKİ VE DAĞAŞAN TARTIŞTI

Cihan başkan döneminde Bülent Korkmaz döneminin başladığını hatırlanan Altıner “ilk sezon Bülent hoca ligi 7. bitirdi. Çünkü işine karışılmadı. Ancak sonraki sezon yeniden aynı hatalar tekrarladı ve işler kötüye gitmeye başladı. Çünkü Bülent hocanın ekibinin içerisine bir adam sokuldu. İbrahim Dağaşan teknik ekibe girdi. İlk işi ise Zeki ile idmanda tartışma yaşaması oldu ve Zeki’nin, Bülent hoca ile arasının açılmasına İbrahim Dağaşan neden oldu” şeklinde konuştu.

BU YAPI DOĞRU DEĞİL

Eskiden anonim şirketi derneğin denetlediğini, ayrıca vakfın da bir icra kurulu gibi çalıştığını belirten Emin Altıner, şimdi ise bu durumun yanlış şekilde işlediğini belirtti. Altıner, “Aynı asansörde çıkılmaması gerekiyor. Anonim şirket başkanı (Ali Şafak Öztürk), babası (Fikret Öztürk) dernek başkanı, aynı zamanda vakıf başkanı bu doğru bir yapı değil. Herkesin yanlışı olabilir, denetlenmesi gerekir. Bu doğru değil” dedi.

GECE KULÜPLERİNDEN ÇIKMIYOR

Antalyaspor Teknik Direktörü’nün gece kulüplerinde gezdiğini belirten Emin Altıner, “Antalya’da bir caz bara gittim. Orada Tomas ve Ayhan hocayı gördüm. Geçtiğimiz günler de Utku Taşkın da sosyal medyadan paylaştı. Ben yöneticilik hayatımda bir çok teknik adamla çalıştım bugüne kadar bir teknik adamın ve yardımcısının gece kulüplerinde ne gezdiğini gördüm ne de duydum. Bunlar yanlış şeyler” diye konuştu.

(İhsan Coşkun/Hürses)

 
Dinar'da SYDV mütevelli heyeti seçildi
 
Zeliha'nın eski eşine elektronik kelepçe
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılın sporcularına kutlama
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, yılın sporcu ve antrenörü seçilen ...
Antalyaspor'da tek eksik Charles
Antalyasporlu futbolcu Charles, sakatlığı nedeniyle deplasmanda Galatasaray ...
Aytemiz Alanyaspor'da hedef ilk yarıyı galibiyetle kapatmak
SÜPER Lig'de ilk yarının 17'nci ve son haftasında sahasında İttifak Holding ...
 
Serik ikinci yarı hazırlıklarına başladı
SERİK Belediyespor, bir haftalık iznin ardından ikinci yarı hazırlıkları için kampa girdi.
Muslera'nın idman topu 4 bin 500 TL'ye satıldı
ANTALYA Galatasaraylılar Derneği'nin Geleneksel Yeni Yıl Galası gerçekleştirdi. ...
Antalyaspor ile Galatasaray'ın 47'nci randevusu
Antalyaspor'un Galatasaray ile Süper Lig'de oynadığı 46 maçta, sarı kırmızılılar ...
 
Futsal 2'nci Lig 2'nci devre maçları Kemer'de başladı
TÜRKİYE Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal ...
Yalçın Bayer yazdı; 'Antalyaspor rant kapısı mı?'
Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, 'Yeter Söz Milletin' köşe yazısında ...
Üç adım atlamada Türkiye'nin gururu
Babasının, 'atletizm bilinmiyor' gerekçesiyle bu sporu yapmasına izin ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva