12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
3 Şubat 2023 Cuma - 10:45

En Popüler Google Play Oyunlarını MinikOyuncuda Oyna

Her yaştan insanın uzun yıllar boyunca eğlenme aracı olarak tercih ettiği oyunlar, halen günümüzün en popüler eğlence araçları arasında bulunmaktadır. Oyunlar denildiğinde akla ilk gelen kategori elbette beceri kategorisi oluyor.

En Popüler Google Play Oyunlarını MinikOyuncuda Oyna
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Beceri kategorisindeki oyunlar, günümüze kadar oldukça çeşitlilik kazanmış ve halen de kazanmaya devam etmektedir.

Bu kategorideki oyunları oynamayı tercih eden kişilerin genel hatlarıyla bilmeleri gereken birkaç husus bulunmaktadır. Bunlardan ilki beceri oyunları kategorisinde bulunan oyunların genel olarak yönlendirme tuşları barındırmasıdır. Bu tuşlar kullanılarak oyun kahramanının sağ, sol, aşağı ve zıplama gibi eylemleri gerçekleştirebilmektedirler. Bunun yanı sıra beceri kategorisinde bulunan oyunların karakterlere özgü bir de hikayesi bulunmaktadır. Bu hikayeler kullanılarak oyuncuların, oyunları tamamlanması beklenmektedir.

Red Ball 4

Beceri kategorisindeki oyunlar söz konusu olduğunda akla ilk gelen oyunlardan bir tanesi Red Ball 4 olmaktadır. Bu oyun küçük büyük demeden her aile ferdinin severek oynadığı oyunlardan bir tanesidir. Oyunun hemen her yaştan insan tarafından bilinmesinin en önemli sebebi kolay oynanabilir olması ve oyunun ana görseli olan kırmızı topun sevimli yüz ifadelerinin bulunmasıdır.

Red Ball oyunu bir seri halinde oynanmaktadır ve 4 seri de birbirinden güzel haritalar ve aşamalar barındırmaktadır. Bu zamana kadar 4 serisi bulunan oyunun önümüzdeki günlerde serisinin artıp artmayacağı da merak konusu olmaktadır. Oyuncular dört seriden istediğini oynayabilmektedirler. Hangisini oynarlarsa oynasınlar kısa süre içerisinde oyuna büyük bir ilgi duymaktadırlar. Burada oyun hakkında bilinmesi gereken hususlardan en önemlisi bu oyunun kaç kişi ile oynanabileceğidir. Red Ball 4, tek kişi ile oynanmakta olup, yan yana skor rekoru kırmak isteyen oyuncuların farklı cihazlarda oyunu aynı anda açmaları ile kapışma yapmak mümkündür.

Subway Surfers

Beceri oyunları kategorisinin belki de en sevilen oyunu Subway Surfers olmaktadır. Oyunun asıl amacı kaykay süren bir karakterin, tren bekçisine yakalanmadan oyun içinde kullanabileceği, değerli altınları toplaması olmaktadır. Bu oyunu oynayanlar sağ, sol, yukarı ve aşağı gibi komutlar sayesinde karakterin yakalanmasını önlemektedirler. Aynı zamanda oyun içerisinde oyunculara çok çeşitli görevler de verilmektedir ve oyunculardan bu görevleri eksiksiz biçimde yapmaları beklenmektedir.

Subway Surfers aynı zamanda oyunda ilerledikçe oyunculara farklı karakterlere sahip olma hakkı da tanımaktadır. Bu sayede görsel anlamda pek çok farklı karaktere sahip olmak mümkündür. Uzun zamandan bu yana çocukların ve gençlerin severek oynadıkları bu oyun, tek kişilik beceri oyunları arasında bulunmaktadır. Fakat yanında bulunan bir arkadaşı ile rekor mücadelesi yapmak isteyen oyun severlerin, oyunu aynı anda açmaları ve oynamaya başlamaları ile eş zamanlı olarak oyunu birlikte oynamaları mümkündür.

1001 Oyunları ile Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Yaşayın

1001 Oyun, gerek içerisinde barındırdığı oyun çeşitliliği gerekse oyunların görsel kalitesi ile binlerce kullanıcının beğenisini kazanmaktadır. İçerisinde pek çok farklı oyun kategorisinde oyun barındıran bu oyun sitesi, tek kişi ile oynanan veya çoklu oyuncu ile oynanan oyunları bulundurmaktadır. Yüksek kaliteli tarayıcı sayesinde oyunların görüntü kalitesi oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra site içerisinde her gün birbirinden farklı oyun eklenmektedir. Bu sayede oyunculara site içerisinde farklı alternatifler sunulmaktadır. Dünya çapında en çok sevilen oyunları analiz eden ve site kullanıcıları için bunları sitesinde toplayan 1001 Oyun, beceri kategorisinde sunduğu oyunlar ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Oyun severlerin aradığı her oyunu rahatlıkla bulabileceği ve kesintisiz bir oyun deneyimi yaşayabileceği bu oyun sitesi sayesinde günün her saati yüksek kalite ayrıcalığı ile oyun oynayabilmek mümkündür.

 
Bakanlıktan sinema salonlarına destek
 
Korkutan ev yangını
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 18 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mina Alperen 34 18 Aralık 2023 Pazartesi 16:02

Subway Surfers çok güzel bir oyun olmuş. Yapanın eline emeğine sağlık

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İngilizce Mülakat
Bir mülakatta İngilizcede iyi olmanın çeşitli faydaları vardır.
En İyi Pırlanta Markası Nasıl Bulunur?
Takı ve aksesuarların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmaya ...
Ceviz İçinin Faydaları Nelerdir?
Dengeli ve düzenli beslenmek oldukça önemli! Birçok kişi; günlük hayatın ...
 
Batışehir’de Kilitli Kapı Kalmasın
Bir çilingirin en çok istemediği şey insanların kilitli kapılar yüzünden ...
Karın Germe Ameliyatı
Karın germe, fazla yağın ve derinin alınmasının yanı sıra zayıflamış karın ...
Karton Bardak Nasıl Üretilir?
Karton bardaklar, içecek tüketiminde tamamlayıcı ürünlerdir. Sıcak veya ...
 
Yatak Odası Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Yatak odası, her şeyden önce insanların dinlenmek için kullandığı bir alandır.
Viskon Kumaş
Özelliklerinden dolayı viskon kumaş en fazla tercih edilen kumaş çeşitlerinden ...
E-Arşiv Nedir?
E-Arşiv , Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlediği kurallara uygun olarak ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva