TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
31 Ocak 2011 Pazartesi - 17:30

En büyük mağaza

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, firmanın Türkiye çapındaki en büyük mağazasını Antalya'da açtı.

En büyük mağaza
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 2012 sonunda 8 mağazaya ulaşacaklarını belirten Güral, "Bu aynı zamanda bir güç gösterisidir. Türkiye'de bu gücün sahibi şirket sayısı fazla değil. Kendisine güvenen bu güç gösterisine tevessül edebilir" dedi.

Seramik ve porselen sektörünün lider şirketlerinden Kütahya Seramik, Türkiye'deki en büyük mağazasını Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde açtı. 5 bin 700 metrekare sergi alanı bulunan mağazada Kütahya Seramik çatısı altında üretimi yapılan seramik ve porselenin dışında çikolatadan ambalaj sanayii alanına kadar şirketin tüm ürünleri bir arada bulunuyor.

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 3 katı bulunan 'Antalya Showroom'un açılışını bayi toplantısı nedeniyle Antalya'da bulunan şirketin 130 seramik bayiiyle birlikte yaptı. Açılış için mağazanın üst katı kurdele ile çevrildi. Güral'ın işaretiyle 130 bayi aynı anda kurdeleyi kesti. Açılışta ayrıca Safiye Soyman'ın eşi Faik Öztürk de yer aldı.

ÇİKOLATADAN YAPI KİMYASALINA

Yönetim Kurulu Başkanı Güral, kentin gelişmekte olan bölgesi Döşemealtı'na açılan 'Antalya Showroom'un yerinin özel seçildiğini söyledi. Yer seçimi yapılırken karayoluyla Antalya'ya gelen herkesin mutlak suretle önünden geçebileceği bir yer olmasına dikkat ettiklerini kaydeden Güral, "Şehir içinde bir yer olsaydı, ancak o bölgeden gelip geçenler gelebilirdi" diye konuştu. Amaçlarının Kütahya Seramik çatısı altında üretilen tüm ürünleri bir arada sunmak ve görünür kılmak olduğunu belirten Nafi Güral, Türkiye'nin en büyük mağazasını açmalarına rağmen hala ürünlerinin ancak belli bir bölümünü gösterebildiklerini kaydetti.

'BU BİR GÜÇ GÖSTERİSİDİR'

Kütahya Seramik'in seramik sektöründe hem marka hem de yaratıcılık olarak lider olduğunu ileri süren Nafi Güral, şu an biri İzmir'de, İstanbul'da hem Avrupa hem de Anadolu Yakası'nda, Kütahya'da ve açılışı yapılan Antalya'da olmak üzere 5 mağazaları bulunduğunu kaydetti. Güral, Samsun ve Denizli mağazalarının inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 2012 yılı içinde Milas - Bodrum arasında yeni bir mağaza projesini hayata geçireceklerini kaydeden Nafi Güral, böylece mağaza sayısının 8'e ulaşacağını kaydetti. 2012 yılı sonunda ulaşacakları bu sayının aynı zamanda bir güç gösterisi olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Güral, "Türkiye'de bu gücün sahibi şirket sayısı fazla değil. Bu gücü oluşturan ürün kategorisi her firmada yok, çok az firmada var. Kendisine güvenen bu güç gösterisine tevessül edebilir" dedi.

TANITIM TIR'I YOLA ÇIKIYOR

Kütahya Seramik'in 2011 yılında farklı bir tanıtım stratejisi izleyeceğini belirten Güral, hedeflerinin arasında mimar adaylarının bulunduğunu söyledi. Geleceğin mimarlarına daha bugünden şirketlerini tanıtmak istediklerini belirten Nafi Güral, Kütahya'daki fabrikalarında gerçekleştirdikleri tanıtım turlarının haricinde 'Tanıtım TIR'ının da bu yıl yollara çıkacağını söyledi. Firmanın sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde tarihten günümüze ulaşan tüm porselen ve seramik formlarını tekrarlayarak tarihsel formların korunması ve unutulmamasına çalıştıklarını belirten Nafi Güral, bu çerçevede sonbaharda İstanbul'da bir sarayda sergi açmayı planladıklarını söyledi.

Güral, otel yatırımlarıyla faaliyet gösterdikleri turizm sektöründe ise Afyonkarahisar'da devam eden termal otel projelerinin ardından yıl içinde Samsun'da yeni bir otel yatırımına başlayacaklarının söyledi. Arsa işlemleri devam eden Samsun projelerinin otel ve kongre merkezi birlikte projelendirildiğini kaydeden Güral, "Samsun'da özellikle kongre turizmi için potansiyel olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

 
Adliye çıkışı çifte cinayet
 
Bisikletle dünya turu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Performans' eylemi
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki öğretim üyeleri, Sağlık Bakanlığı'nın ...
İndirirse hoca indirir
Türkiye genelinde şehir içinde toplu taşıma araçlarından belediye otobüslerinde ...
Nüfus cüzdanları yok
Antalya’da okula gitmesi gereken yaşta sokakta 2 kardeşiyle dilenen çocuklardan ...
 
Tablo gibi kar manzarası
Antalya kent merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Döşemealtı İlçesi'ne bağlı ...
Satranç şampiyonası
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 'Türkiye Küçükler Satranç ...
Antalya ihbarda başı çekiyor
Maliye 13 milyon kiracıyı izlemeye aldı. Böylece, kirayı elden alıp düşük ...
 
Tahtalı'dan böyle uçacağız
Tahtalı dağı zirvesinden yamaç paraşütü Mayıs ayından itibaren başlıyor. ...
Dünya güzeli Antalyalı oldu
Antalya’nın bir tescilli güzeli daha oldu. 2007’nin Dünya Turizm Güzeli, ...
Kırmızı et hırsızları
Antalya’da gece yarısı bir kasap dükkanına giren 2 hırsız, 5 bin lira ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva