Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
19 Şubat 2021 Cuma - 17:23

En yakın arkadaşı anlattı: Gamze, giyimini bile değiştirdi

ANTALYA'da doktor eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) tabancayla vurup öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un (38) en yakın arkadaşı ve danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, "Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti" dedi.

En yakın arkadaşı anlattı: Gamze, giyimini bile değiştirdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da, doktor Yusuf Onur Bozkurt'un diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etmesinin yankıları sürüyor. Eşinin öldürdüğü diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi dün Uncalı Mezarlığı'na verilirken, ailesi ve yakınları da evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, evde bulunan doktora ait biri ruhsat tarihi geçmiş iki silahtan olayda 7.65 mm'lik tabancanın kullanıldığını belirledi. Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamasına gelmeleri üzerine 4 ay önce ilk olarak Gamze Kaçar Bozkurt'un bir ay sonra da eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un Antalya'ya taşındığı öğrenildi.

Gamze Kaçar Bozkurt'un en yakın arkadaşı ve aynı zamanda danışanı Tuğba Pekdiri Avcı, çiftin yaşadıklarına en yakından tanık olan birisi olarak gördüklerini anlattı. Çift arasında 'kıskançlık' meselesi yüzünden sık sık tartışma yaşandığı belirten Avcı, "Gamze ile birlikte iş yapmak için tanıştık. Ancak, kısa süre içinde çok yakın arkadaş, adeta birbirimize sırdaş olduk. Bana olan biten her şeyi anlatırdı. Çok güzel yıllar geçirdik. Yaşarken melek gibiydi, şimdi melek oldu gitti" dedi.

'FİZİKİ ŞİDDETE MARUZ KALDI'

Doktorun İzmir'de kadın doğum hastalıkları üzerine özel bir muayenehanesi bulunduğunu, Gamze'nin de aynı dairede diyetisyen olarak muayenehane kullandığını belirten Tuğba Pekdiri Avcı, "İzmir'de aynı ofisi paylaşıyorlardı. Ancak bu çok fazla uzun sürmedi. Eşi, ofise gelen danışanlarından Gamze'yi kıskanıyordu. Psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığı için çok sevdiği işini bırakıp eve kapandı. Daha sonra ise yeniden Antalya'ya taşındı. Burada çalışmaya başladı. Kısa süren bir ayrılık süreci yaşadılar. Bir süre sonra eşi Yusuf Onur Kaan Bozkurt da Antalya'ya geldi ve barışmak için çok uğraş verdi. İntihara bile kalkıştı. Bu süre içinde Gamze, Kaan için çok uğraş verdi. İntihardan vazgeçirdi. Tedavi olmasını sağladı. Ancak, sonuç ortada" diye konuştu.

Gamze Kaçar Bozkurt'un kocası Yusuf Onur Kaan Bozkurt'u çok sevdiğini söyleyen Tuğba Pekdiri Avcı, "Gamze, kocası kıskanmasın diye giyimini bile ona göre ayarlıyordu. Şubat ayı içinde bir kamera çalışmamız vardı. Sürekli el ele göz gözeydiler. Ben de çok mutlu olmuştum. Ancak, çok uzun sürmedi" dedi.

'MEĞER CELLADINI KURTARMIŞ'

Gamze Kaçar Bozkurt'un emekli öğretmen olan babası Harun Kaçar ise dün yaptığı açıklamada, "Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına iki el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş" dedi.

Kızı Gamze'nin öldürülmeden bir gün önce annesi Nurdan Kaçar için düzenlenen doğum günü etkinliğine eşi ve çocuğuyla katıldığını ve gayet mutlu bir aile tablosu çizdiklerini belirten baba Harun Kaçar, aynı gün Duraliler Mahallesi'nde yetim kalan iki çocuk için yardım topladığını da kaydetti.

Birbirini seven doktor- diyetisyen çiftin mutlu günlerinde isimlerini bileklerine dövme olarak yazdırdıkları ve sosyal medya hesaplarında bunu paylaştıkları ortaya çıktı.

ANTALYA'DA, DOKTOR YUSUF ONUR BOZKURT'UN DIYETISYEN ESI GAMZE KACAR BOZKURTU TABANCAYLA VURUP OLDURDUKTEN SONRA INTIHAR ETMESININ YANKILARI SURUYOR. BIRBIRINI SEVEN DOKTOR- DIYETISYEN CIFTIN MUTLU GUNLERINDE ISIMLERINI BILEKLERINE DOVME OLARAK YAZDIRDIKLARI VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA BUNU PAYLASTIKLARI ORTAYA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, DOKTOR YUSUF ONUR BOZKURT'UN DIYETISYEN ESI GAMZE KACAR BOZKURTU TABANCAYLA VURUP OLDURDUKTEN SONRA INTIHAR ETMESININ YANKILARI SURUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, DOKTOR YUSUF ONUR BOZKURT'UN DIYETISYEN ESI GAMZE KACAR BOZKURTU TABANCAYLA VURUP OLDURDUKTEN SONRA INTIHAR ETMESININ YANKILARI SURUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURTUN (58) TABANCAYLA VURUP OLDURDUGU DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURT'UN (38) EN YAKIN ARKADASI VE DANISANI TUGBA PEKDIRI AVCI (FOTODAKI), "GAMZE, KOCASI KISKANMASIN DIYE GIYIMINI BILE ONA GORE AYARLIYORDU. YASARKEN MELEK GIBIYDI, SIMDI MELEK OLDU GITTI" DEDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURTUN (58) TABANCAYLA VURUP OLDURDUGU DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURT'UN (38) EN YAKIN ARKADASI VE DANISANI TUGBA PEKDIRI AVCI, "GAMZE, KOCASI KISKANMASIN DIYE GIYIMINI BILE ONA GORE AYARLIYORDU. YASARKEN MELEK GIBIYDI, SIMDI MELEK OLDU GITTI" DEDI.  YUSUF ONUR KAAN BOZKURT ILE GAMZE KACAR BOZKURT'UN DUGUN YEMEKLERINDE,  TUGBA PEKDIRI AVCI (SAGDA OTURAN) ILE BIRLIKTE CEKDIRDIKLERI FOTOGRAF.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, DOKTOR YUSUF ONUR BOZKURT'UN DIYETISYEN ESI GAMZE KACAR BOZKURTU TABANCAYLA VURUP OLDURDUKTEN SONRA INTIHAR ETMESININ YANKILARI SURUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, DOKTOR YUSUF ONUR BOZKURT'UN DIYETISYEN ESI GAMZE KACAR BOZKURTU TABANCAYLA VURUP OLDURDUKTEN SONRA INTIHAR ETMESININ YANKILARI SURUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

 
Alanya'da çatı katında korkutan yangın
 
Bakan Koca'dan 'inaktif aşı' açıklaması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 19 Şubat 2021 Cuma 18:50

Böyle saplantı olur mu,sonuç hüsran.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya'da çatı katında korkutan yangın
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir binanın çatı katındaki dairede çıkan ...
Pansiyondaki odasında ölü bulundu
ANTALYA'da Ali Fuat Taştan (44), konakladığı pansiyonda ölü bulundu.
Mars'ta yaşam izi bulunması ihtimali yüzde 50
TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Sacit Özdemir, ABD Havacılık ...
 
‘Baharatçı' lakaplı uyuşturucu satıcısı tutuklandı
ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, ...
'Sizin Oraların Nesi Meşhur?' Samsun’da
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) ile Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde ...
Akşener’den Muratpaşa’ya tam not
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti ...
 
Tarla temizliğinden orman yangını çıktı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tarla temizliğinden çıktığı değerlendirilen ...
Ak Parti'den ağaç katliamına tepki
ANTALYA'da 1934 yılından beri tarımsal üretime öncülük eden ve özel bir ...
Müzik Akademisi'nde 'Masterclass' eğitimi
KONYAALTI Belediyesi Müzik Akademisi'nde keman eğitimi alan öğrenciler, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva