Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
6 Temmuz 2023 Perşembe - 18:15

Erdoğan, Antalya'nın da ismini verdi ve ekledi: 'Vizyonsuzluk'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu.

Erdoğan, Antalya nın da ismini verdi ve ekledi:  Vizyonsuzluk
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Erdoğan, Türkiye'nin seçim sonuçlarıyla istikrara, demokrasiye, güvene, özgürlüğe ne kadar değer verdiğini bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyerek, "Seçimlerin sadece partimiz için değil Türkiye için, demokrasimiz için çok güzel neticelere vesile olacağına inanıyorum. İnşallah son 21 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 5 yıl süresince üstlendiğimiz bu görevi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bize güvenen, bize inanan milyonların umutlarını boşa çıkarmayacağız" dedi.

'BAYBURT VE GÜMÜŞHANE'Yİ ZİYARET EDECEĞİZ'

Erdoğan, seçimlerde oylarıyla yanlarında duran yaklaşık 28 milyon vatandaşa teşekkür ederek, "Seçim döneminde rekor kıracak illerimizi ziyaret etme sözü vermiştik. Bayburt yüzde 82,45 ile birinciliği yine kimseye kaptırmadı. Gümüşhane yüzde 78,24 oranıyla 2’nci oldu. Ziyaretlerimize bu hafta sonu 'Bismillah' diyoruz. Cumartesi günü önce Bayburt’un misafiri olacağız. Ardından inşallah Gümüşhane’ye geçeceğiz. Hem kendilerine destekleri için teşekkürlerimizi iletecek hem de yapımı tamamlanan projelerimizin toplu açılış törenlerini gerçekleştireceğiz. Sadece bu illerimize değil tüm Türkiye’ye olan minnet borcumuzu daha fazla eser üreterek, daha çok hizmet ederek, ülkemizi her alanda ileriye götürerek ödeyeceğiz" diye konuştu.

'KASET KUMPASLARIYLA RAKİPLER MİNDER DIŞINA İTİLDİ'

Erdoğan, Türkiye'nin gelecekteki sonuçları itibarıyla çok kritik bir seçim yaşadığına vurgu yaparak, "Ülkemiz aleyhine yürütülen kampanyaların zirveye tırmandığı bir seçim dönemini geride bıraktık. Masanın görünür görünmez ortaklarıyla birlikte küresel şer şebekeleriyle, envai çeşit terör örgütleriyle, tetikçi basın yayın kuruluşlarıyla, milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden provokatörlere mücadele ettik. Muhalefetin yalan rüzgarı hiç dinmedi. Partimizle ilgili iftiraların arkası hiç kesilmedi. Seçmen iradesini manipüle etme çabaları hiç durmadı. Seçim sürecinde siyaset mühendisleri bir an olsun sahneyi terk etmedi. Farklı seslere tahammülsüzlük had safhaya çıkarak itibar suikastlarıyla siyasetçiler hedef alındı, yıpratıldı, linç edildi. Kaset kumpaslarıyla, bel altı yöntemlerle rakipler minder dışına itildi. 30 yılda edilmeyen hakaretin 3 güne sığdırıldığı utanç verici günler gördük. Siyasi tarihimize 'kara leke' olarak geçecek pek çok örnekle karşılaştık. Seçimi kazanmak uğruna her şeyi yaptılar. Siyasi mücadelenin hudutlarını belirleyen ne kadar ahlaki çizgi varsa hepsini çiğnediler. Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta sadece 2 hafta arayla 2 seçim kazanma başarısı göstermedik. Aynı zamanda Türk demokrasinin namusunu ve şerefini de biz kurtardık. Sandıklara giderek iradesine sahip çıkan her bir vatandaşımızı demokrasi kahramanlarımız olarak görüyoruz. Biz de AK Parti olarak son 21 yılda 17 seçim zaferine imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Elbette bu kırılması zor bir rekordur. Bu dünyada başka hiçbir siyasi harekete ve ittifaka nasip olmayan muhteşem bir zaferdir. Bu tarihe altın harflerle yazılacak, siyaset literatürüne geçecek eşsiz bir başarıdır" ifadelerini kullandı.

'EMEKLİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ GÖZ ARDI ETMİYORUZ'

Erdoğan, kabinenin göreve başlamasından bu yana geçen 1 aylık sürede pek çok müjdeyi paylaştıklarını bildirerek şunları söyledi:

"Asgari ücretlilerimizi sevindiren artıştan sonra dün 6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla birlikte Meclisimizin taktirine sunduk. Meydanlarda söz verdiğimiz üzere en düşük memur maaşını 22 bin 17 liraya yükseltiyoruz. Tüm kamu görevlilerinin yıllık ücretlerinde enflasyon farkı dahil ilave olarak seyyanen net 8 bin 77 liralık artış yapıyoruz. Ortalama memur maaşını 25 bin 15 liraya çıkarıyoruz. Tarihin en yüksek zamlarından olan bu düzenlemenin tüm memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeklilerimizin beklentilerini de göz ardı etmiyoruz. Ülkemizin 5 ay önce yaşadığı deprem gerçeğine rağmen ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getirdik, getiriyoruz. Kamuoyunda EYT olarak bilinen Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesini çözüme kavuşturduk. Böylece 2 milyon 250 bin vatandaşımızın taleplerini karşılamış olduk. Yine geçtiğimiz aylarda en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya yükseltmek suretiyle bu konudaki hassasiyetimizi ortaya koyduk. Malumunuz dün enflasyon oranı netleşince emeklilerimizin alacağı yeni maaşları da belli oldu. Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız çalışmalarına başladı. İnşallah önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız. 85 milyonun her bir ferdinin refahını, gelirini ve huzurunu artırma mücadelemizi hız kesmeden devam ettireceğiz." 

VİZYONSUZLUK

Erdoğan, "CHP zihniyetinin elinde her gün kan kaybeden, kötüye giden şehirlerimiz kurtarılmak için adeta ün sayıyor. Muhalefetin yönettiği illerin belediye başkanları, şehirleriyle ilgilenmek yerine koltuk kavgasından başlarını kaldıramıyor. Vatandaş hizmet beklerken bunlar tüm mesailerini parti içi çekişmelerde harcıyor. İki tanesi zaten 3 ay boyunca Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağız diye il il dolaşmaktan kendi şehirlerinin yolunu unuttu. Adana'dan Antalya'ya, Mersin'den Eskişehir'e, Aydın'dan İzmir'e, nereye baksak aynı vizyonsuzlukla, aynı hizmet kıtlığıyla karşılaşıyoruz. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde bu kötü gidişe dur diyeceğiz. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 4 yıldır hiçbir hizmet alamayan şehirlerimizi tekrar hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacağız" dedi.

Etiketler:
 
"Pişmanım' dedi, ailesinden özür diledi, hakim indirim yapmadı
 
Zam yağmuru: Noter, pasaport ve vize harçları yüzde 50 arttı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CeHaPe 6 Temmuz 2023 Perşembe 22:22

Vallahi Billahi Reis Haklı. CeHaPe Kaybetsin diye çalışan Başkanlarımızla gurur duyuyoruz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Pişmanım' dedi, ailesinden özür diledi, hakim indirim yapmadı
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde eski eşi Ayşegül Şimşek'i (33) bıçaklayarak ...
Antalya Sarılar muhtarı Şimşek toprağa verildi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi Muhtarı Mahmut Şimşek bir ...
Antalya'da kiraz hasadı başladı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesine bağlı Altınyaka Mahallesi'nde kiraz hasadı ...
 
Antalyalı Okulu, altın kemeri gözüne kestirdi
Er meydanlarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal adına boy gösteren ...
Kepezspor yetenek avında
Takım ve bireysel branşlara kendi altyapı sporcularıyla ilerleyen Kepez ...
'Şantiyeler için ilave iş yeri olarak gösterilmesi uygun görüldü'
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak talepleri arasında yer ...
 
Antalya'da minibüsle çarpışan motosikletli hayatını kaybetti
ANTALYA'da motosikletiyle minibüsle çarpışan Yunus Alpar (28), hayatını kaybetti.
'Göçebe Tuvaller' Antalya'da
FARKLI illerden 35 sanatçının katıldığı 'Göçebe Tuvaller' adlı karma serginin ...
Antalya'da denizde yabancı uyruklu erkek cesedi bulundu
ANTALYA'da deniz yüzeyinde 45-50 yaşlarında olduğu değerlendirilen yabancı ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva