Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
24 Mayıs 2021 Pazartesi - 14:44

Eşinin boğarak araziye gömdüğü Aslı'nın cenazesi yakınlarına teslim edildi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde eşi Mesut Öztürk'ün (29) çıkan tartışma sonrası boğarak öldürdüğü, daha sonra halıya sarıp, götürdüğü araziye iş makinesiyle gömdüğü 2 çocuğunun annesi Aslı Öztürk'ün (36) cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alındı.

Eşinin boğarak araziye gömdüğü Aslı nın cenazesi yakınlarına teslim edildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde 20 Nisan saat 04.30 sıralarında jandarmaya giden Mesut Öztürk, eşi Aslı Öztürk'e ulaşamadığını belirterek, kayıp başvurusunda bulundu. Hemen harekete geçen Konaklı Jandarma Karakolu ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda Mesut Öztürk'ün, olay gecesi halıya sarılı bir şeyi aracına taşıdığı belirlendi. Bunun üzerine yakalanarak gözaltına alınan Mesut Öztürk ifadesinde olayı itiraf etti. Soğukkanlılıkla cinayeti anlatan Mesut Öztürk, olaydan önce evde bulunan eşinin arkadaşı gittikten sonra tartışmaya başladıklarını aktardı. Mesut Öztürk'ün ifadesinde, "Eşim bana ve aileme küfürler, hakaretler etmeye başladı. Daha sonra yatak odasına geçtik. Ben çıkacağımı söyledim. Bana tekrar hakaretler etmeye başladı. O sinirle saldırıp, yere yatırdıktan sonra boğdum. Yerdeki halıya sarıp, arabanın bagajına koydum ve gömeceğim ormanlık alana götürdüm. Daha sonra oraya bıraktım ve eve geri döndüm. Çocukları anneme bıraktım. 'Eşim yürüyüşe çıktı' dedim. Yürüyüşe çıkmış gibi göstermek için evden eşyalarını aldım. Yol üzerindeki çöplere attım. Hatta kayıt da olsun diye cep telefonuyla eşimi aradım. Daha sonra iş makinesiyle ormanlık alana tekrar döndüm. Ve orada eşimi gömdüm. Geri döndükten birkaç saat sonra karakola kayıp başvurusunda bulundum" dediği öğrenildi.

EVDEN 10 KİLOMETRE UZAKLIKTA ORMANDA GÖMMÜŞ

Mesut Öztürk'ün eşini gömdüğü  bölgenin, evden yaklaşık 10 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ıssız bir nokta olduğu belirtildi. Mesut Öztürk'e savcılık talimatıyla yapılan yer gösterme sonrası jandarma tarafından gömüldüğü yerden çıkarılan Aslı Öztürk'ün cenazesi işlemleri için morga konuldu. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Mesut Öztürk ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

KUZENİ: SÜREKLİ ŞİDDET GÖRÜYORDU

Otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürülen Aslı Öztürk'ün cenazesi işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Aslı Öztürk'ün cenazesini teslim almaya kuzeni Fatma Gencer ve iki yakını geldi. Fatma Gencer çevresindekilere, kuzeni Aslı Öztürk'ün eşinden sürekli şiddet gördüğünü anlattı. Aslı Öztürk'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Alanya Konaklı Mahallesi'ne gönderildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıkmıştı. Görüntülerde eşini öldüren Mesut Öztürk'ün olaydan sonra evin önüne aracını getirdiği ve Aslı Öztürk'ün halıya sarılı cansız bedenini bagaja koyduğu anlar yer alıyor. Mesut Öztürk'ün daha sonra aracıyla olay yerinden ayrıldığı da görüntülere yansıdı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI. ASLI OZTURK'UN CENAZESINI TESLIM ALMAYA KUZENI FATMA GENCER (FOTODAKI), ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (FOTODAKI) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI. (FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI. (CIFTIN FOTOGRAFI) (FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI.(KADININ CENAZESININ BULUNDUGU YER) (FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI.(KADININ CENAZESININ BULUNDUGU YER) (FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ESI MESUT OZTURK'UN (29) CIKAN TARTISMA SONRASI BOGARAK OLDURDUGU, DAHA SONRA HALIYA SARIP, GOTURDUGU ARAZIYE IS MAKINESIYLE GOMDUGU 2 COCUGUNUN ANNESI ASLI OZTURK'UN (36) CENAZESI YAKINLARINA TESLIM EDILDI. (OLAYIN YASANDIGI BINA) (FOTO: BURCU MUTLU/ALANYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Sigara istediği kişiyi bıçakla yaralayan sanık hakim karşısında
 
Alanya'da orman yangını
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pandemide tarım eğitimleri 6 ayda 260 bin kişiye ulaştı
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) ile Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında ...
Kaş'ta deniz dibi temizliğinde çıkan atıklar şaşırttı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde 3 gün süren deniz dibi temizliğinde su altından ...
Hafta sonu cezası 1.1 milyon TL
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, geçen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ...
 
Denizde cesedi bulundu, eşi ile kızı sinir krizi geçirdi
ANTALYA'da Necla Ö.'nün (55), parkta spor yapanların fark etmesiyle denizde ...
Sulama kanalında fenalaşan Hüseyin, kurtarılamadı
ANTALYA'da, 11 yaşındaki Hüseyin Ahmet Kahraman, oynamak için girdiği ...
Bu villaların geceliği 25 bin dolar
ANTALYA'daki beş yıldızlı otellerin ve süperlüks villaların pandemi sürecinde ...
 
Yolcu otobüsünde uyuşturucuya 1 tutuklama
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarmanın 2 yolcu otobüsünde narkotik ...
Macera için çıktıkları zirvede mahsur kaldılar
ANTALYA'nın Kaş ilçesi sınırlarındaki Akdağ'ın zirvesine çıkan bir grup ...
Antalya Serbest Bölge'den pandemiye rağmen ihracat arttı
ANTALYA Serbest Bölge (ASBAŞ) Genel Müdürü Zeki Gürses, Serbest Bölge'deki ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva