Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
6 Ekim 2016 Perşembe - 12:08

Eski eşini öldürmekten ömür boyu hapsi isteniyor

ANTALYA'da eski eşini özel yapım kısa namlulu tüfekle öldürdükten sonra başını dizlerine koyarak, "Ne olur ölme, sana bir şey olmasın" diyen Seçkin Sarıkurtbay'ın ömür boyu hapsi istendi. Sarıkurtbay, davanın ilk duruşmasında eşinin kendisini aldattığını iddia etti.

Eski eşini öldürmekten ömür boyu hapsi isteniyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da 44 yaşındaki Seçkin Sarıkurtbay, boşandığı eşi 42 yaşındaki Özlem Özer'i, çocuklarını görmek istediğini belirterek 2 Temmuz'da Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Kızılay Parkı'na çağırdı. Öğle saatlerinde Özlem Özer, 2'si erkek 3 çocuğu ve bir yakınıyla parka geldi. Seçkin Sarıkurtbay, burada çocukları ve eşiyle bir süre görüştü. Özlem Özer'in yakını çocukları alıp gittikten sonra, çift tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine aracındaki özel yapım tüfeği alan Seçkin Sarıkurtbay, eski eşini göğsünden vurdu. Özlem Özer'in kan içinde kaldığını gören Sarıkurtbay, başını dizlerine koyarak, "Ne olur ölme, sana bir şey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. Sarıkurtbay'ın eğilerek alnından da öptüğü Özlem Özer, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Seçkin Sarıkurtbay gözaltına alınırken, özel yapım tüfeğe de el konuldu. Sulh ceza hakimliğince tutuklanan Sarıkurtbay hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

'BAŞKA ERKEKLE İLİŞKİSİ VARDI'

4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Seçkin Sarıkurtbay hazır bulunurken, Özlem Özer'in babası Sabri Özer ve kardeşi İlker Özer de müşteki olarak katıldı. İfade veren Seçkin Sarıkurtbay, eşinin başka bir erkekle ilişkisi olduğunu iddia etti. Çocuklarını görmek amacıyla buluştuklarını anlatan Sarıkurtbay, yaşadığı Kocaeli'den Antalya'ya annesi Cadiye ve yeğeni Selçuk ile geldiklerini söyledi. Özlem Özer'in başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia eden Sarıkurtbay, "Eski eşimin ilişkisi olan kişilerin bana zarar vermesinden korktuğum için gelirken aracıma olayda kullandığım silahı da aldım" dedi.

"BAŞINI DİZİME KOYDUM"

Eşiyle baş başa görüşmek için yakınlarının yanından uzaklaştıklarını anlatan Seçkin Sarıkurtbay, olayı şöyle anlattı:

"Eşim, anneme hakaret etti. Çocukların nafakasını ödemediğimi söyleyip, 'Hangi yüzle görmeye geldin' dedi. Çocuklarda darp izleri görmüştüm. Darp izlerini sorunca 'Çocuklarına para göndermiyorsun, bana izlerini soruyorsun' dedi. Kendisine 'Kiminle yaşamak istersen yaşa ama bana çocuklarımı ver' dedim. Bunun üzerine bana hakaret edip benden sağlıklı bir erkekle yaşadığını söyledi. Ağır küfürler etti. Dayanamadım. Aracımdaki tüfek aklıma geldi. Tüfeğin namlusunu tutarak kendisine çevirdi. 'Beni vuramazsın, halen beni çok seviyorsun' dedi. O sırada silah ateş aldı. Özlem bankın üzerinde yığıldı. Tüfeği bankın üzerine bırakıp eşimin başını düşmesin diye dizimin üzerine koydum. Tampon yapıp kanamayı durdurmak istedim. Bir taraftan da ambulans çağırmak için seslendim."

"BABA ÖZER ŞİKAYETÇİ OLDU"

Özlem Özer'in babası Sabri Özer ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Kızının engelli çocuğunun maaşıyla geçindiğini belirten Özer, "Kızıma zaman zaman ben de yardım ediyordum. Boşandığım eşimi toprağa verdikten 10 gün sonra boşanan kızımın cenazesini de kabrinin yanında toprağa verdik" dedi.

Özlem Özer'in erkek kardeşi İlker Özer de sanığın cinayeti işlemeden önce ablasını darp edip ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Cinayetin planlanarak işlendiğini savunan İlker Özer, sanığın tehdit telefonlarıyla ilgili ses kayıtlarını da mahkemeye sundu. İlker Özer, ablasının adli emanetteki telefonunda da bu kayıtların bulunduğunu söyledi.

"İLİŞKİ VAR İDDİALARI ASILSIZ"

Duruşmada Özlem Özer'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen 28 yaşındaki Hüseyin Keyfli de tanık olarak dinlendi. Özlem Özer'le iddia edildiği gibi ilişkisi olmadığını savunan Keyfli, "Sanık beni zaman zaman evlerine davet ediyordu. Eşi çalış diyordu. Sanık böbreklerini bahane ederek çalışmıyordu. Bu nedenle tartışmışlar. Hatta bir kere bıçakla eşini evde öldürmeye çalıştı. Sonra da ilaç içip bileklerini kesti. Bu olaylardan dolayı uzaklaştırma kararı verildi. Hatta beni de tehdit etti. Özlem Özer'le bir ilişkim yok" dedi.

Müşteki avukatı Tayfun Altundal ise sanıkla birlikte Kocaeli'den gelen yakınlarının da tespit edilerek suça iştirakten yargılanmasını talep etti. Duruşma, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

Mustafa KOZAK/ ANTALYA, (DHA) -

 

Etiketler:
 
Serik'te şifa buldu
 
Antalya Adliyesi'ne bomba ihbarı nasıl yapılmış?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya adliye binasında bomba ihbarı yapıldı
ANTALYA Adliyesi, bu sabah bomba ihbarı üzerine boşaltıldı. 2 saat süren ...
Alman turist denizde boğuldu
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde denize giren Alman turist 64 yaşındaki ...
Lara'da oturan sürücüler dikkat
ASAT’ın yağmur suyu inşaat çalışması nedeniyle Avni Tolunay Caddesi’nin ...
 
Baba mesleği yorgancılığı yaşatmaya çalışıyor
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde oturan Özgür Sabancı, 17 yıldır baba ...
'Duman'ın deniz yolculuğu ilgi çekiyor
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde 4 yaşındaki 'Duman' adlı köpeğin sahibinin ...
Antalya'da 21 tutuklama
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Uluslararası ...
 
Ak Parti Finike'de istifa
AK Parti Finike İlçe Başkanı Ömer Esen ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.
Kumluca'da sezonun ilk zeytinleri yağa dönüştü
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Ziraat Odası tarafından kurulan ünitede ...
Hastane personelinden yürüyüş
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde hastane personeli 'Her Gün 10 Bin Adım' ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva