Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
12 Kasım 2019 Salı - 09:30

Eski sevgilisinin tehdit ettiği kadın: Sesimi duyun

ADANA'da sosyal medyada kendisini bekar ve hakim olarak tanıtan sevgilisi Y.E.A.'nın (32) işsiz ve evli olduğunu öğrendikten sonra dolandırıldığını anlayıp, ayrılmak istediği için üç yıldır tehdit ve darp edildiğini öne süren N.O. (41), "Nefes dahi alamıyorum. Sesimi duyun. Ölmek istemiyorum" dedi.

Eski sevgilisinin tehdit ettiği kadın: Sesimi duyun
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Eşinden 2009 yılında boşanan 1 çocuk annesi N.O., iddiaya göre, 2016 yılında sosyal medya hesabı üzerinden kendisini hakim olarak tanıtan Y.E.A. ile tanıştı. İkili bir süre konuştuktan sonra ilişki yaşamaya başladı. İlişkinin 4'üncü ayından sonra Y.E.A'nın bazı hareketlerinden şüphelenen N.O., erkek arkadaşının hayatını araştırmaya başladı. Araştırmaları sonucu bekar ve FETÖ soruşturmasından dolayı açığa alınan bir hakim olduğunu söyleyen Y.E.A.'nın aslında evli, bir çocuk babası ve işsiz olduğunu öğrenen N.O., hayatının şokunu yaşadı. Daha sonra araştırmalarını derinleştiren N.O., söz konusu kişinin dolandırıcı olduğunu, daha önce de birçok kez bu yolla kadınları ağına düşürdüğünü öğrendi. Tanıştığı kadınların kredi kartlarını kullanarak maddi kazanç sağlayan Y.E.A.'nın kendisini de aynı yolla dolandırdığını anlayan N.O., ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Y.E.A.'nın kendisini darp ettiğini ve sürekli tehditlerde bulunduğunu kaydeden N.O., 3 yıldır bu durumdan kurtulamadığını belirtti. 

ÖZGÜRLÜĞÜM KALMADI 

Her şeyin ayrılmak istediğini söylemesiyle başladığını belirten N.O., görüşmek istemediği için Y.E.A'nın kendisine "Seni ailene arkadaşlarına rezil ederim, evine gelirim, seni öldürürüm" diyerek tehdit ve şantajda bulunduğunu ileri sürdü. Birçok kez Y.E.A tarafından darp edildiğini ve elinden zorla kurtulduğunu ifade eden N.O., "Sürekli şiddete maruz kaldım. Şikayette bulundum. Davalarımız devam ediyor. Sadece 7 gün hapis ve bana 200 metreden fazla yaklaşmama cezası aldı. Ama bu onu durdurmaya yetmedi. Sürekli istediği gibi yasakları ihlal ediyor. 7 gün cezaevinde yattıktan sonra çıkar çıkmaz evimin etrafına geldi. Balkona çıktığımda evin aşağısına farklı arabalarla gelip kendisini gösteriyor. Sen göreceksin diye tehdit ediyor. Yani ben dışarı çıkamıyorum. Bütün hayatım etkilenmiş durumda. Özgürlüğüm kalmadı. Bu kişi nefes almamı dahi engelliyor" dedi. 

KADES UYGULAMASI KURTARDI

En son 7 Kasım günü Y.E.A.'nın araçla önünü kestiniği dile getiren N.O., kendisine cevap vermeyince araçtan inip, çekiştirerek zorla otomobile bindirmeye çalıştığını kaydetti. Bu sırada telefonuna indirdiği Kadın Destek (KADES) uygulamasının panik butonuna basarak polislere haber verdiğini söyleyen N.O., bedenine sarılarak kendisini tutan Y.E.A.'dan kurtulmaya çalıştığını ve o an korkudan ne yapacağını şaşırdığını belirterek, "Sert bir şekilde 'Ya benimle geleceksin ya da zorla götüreceğim. Bunun kaçarı yok. Eninde sonunda benim olacaksın, aksi takdirde seni öldüreceğim' diye bağırmaya başladı. Tam o sırada polisler geldi. Beni elinden aldılar. Tutanak tuttular. Bir gece nezarette kaldı. Daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından salıverildi" diye konuştu.

ÖLDÜKTEN SONRA NE ANLAMI VAR Kİ?

Aldığı tehditlerden dolayı hayatına devam edemediğini ve geceleri uyuyamadığını anlatan N.O., eski sevgilisinin ablasının avukat olduğunu, kendisini arayıp davadan vazgeçmesi için baskı yaptığını ve bundan dolayı Y.E.A.'nın rahat tavırlar sergilediğini, kendisine sürekli 'Yatar, çıkarım, bana bir şey olmaz' dediğini söyledi. Dayanacak gücü kalmadığını ifade eden N.O., şöyle konuştu: 

"Bu adam ne zaman tutuklanacak? Ben öldüğüm zaman mı bir şeyler yapacaklar. Öldükten sonra ne anlamı var ki? Artık dayanamıyorum. 'Ya benim olacaksın ya da öleceksin' diyor. Buna rağmen sokaklarda elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Sesimi duyun. Ölmek istemiyorum."

SOSYAL MEDYA UZERINDEN KENDISINI BEKAR VE HAKIM OLARAK TANITAN Y.E.A.  FOTO: ADANA, (DHA)

SOSYAL MEDYA UZERINDEN TANISTIGI VE SEVGILI OLDUGU KISININ KENDISINI DOLANDIRDIGINI ANLAYINCA AYRILMAK ISTEYEN N.O., ESKI SEVGILISI TARAFINDAN OLUM TEHDIDI ALDIGINI SOYLEDI  FOTO: CAN CELIK/ADANA, (DHA)

SOSYAL MEDYA UZERINDEN KENDISINI BEKAR VE HAKIM OLARAK TANITAN Y.E.A.  FOTO: ADANA, (DHA)

SOSYAL MEDYA UZERINDEN TANISTIGI VE SEVGILI OLDUGU KISININ KENDISINI DOLANDIRDIGINI ANLAYINCA AYRILMAK ISTEYEN N.O., ESKI SEVGILISI TARAFINDAN OLUM TEHDIDI ALDIGINI SOYLEDI  FOTO: CAN CELIK/ADANA, (DHA)

Can ÇELİK/ADANA, (DHA)

Etiketler:
 
Depremden değil, tedbirsizlikten korkun
 
Kars'ta köylerde kış hazırlığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Depremden değil, tedbirsizlikten korkun
BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir ...
Sultanbeyli'de gecekondu yangını
SULTANBEYLİ'de 2 kişinin kaldığı bir gecekonduda henüz belirlenemeyen ...
Kadın sürücülerin trafikteki kavgası karakolda bitti
ÇEKMEKÖY'de iki kadın sürücü arasında trafikte yaşanan yol verme kavgası ...
 
Mezitlili kadınlar, salep yetiştirecek
MERSİN'in Mezitli ilçesinde kadınlar, son yıllarda bilinçsiz toplanması ...
Para dolu sandıkları alet çantasını çaldılar
İZMİR'de, otomatik para çekme makinesi (ATM) tamircisi Ömür Uslucan'ın ...
TIR devrildi, boyalar yola döküldü
ORDU’da, sürücüsü Uğur Dizdar'ın (29) kontrolünden çıkan TIR, virajda ...
 
Ölü bulunan 4 kardeş son yolculuğuna uğurlandı
FATİH'te evlerinde siyanür içerek intihar ettikleri iddia edilen 4 kardeş, ...
Renkli örgüleri, ağaçlara giydirdiler
MARMARİS'te, bir grup ev kadını, şiş ve tığla yün iplerden örerek yaptıkları ...
Serviste unutulan çocuğun gittiği okulun yöneticilerine soruşturma
BURSA'da, bindiği servis minibüsünde unutulan Selim K.'nin (4) gittiği ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva