Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
11 Mart 2023 Cumartesi - 10:12

Estetik Uygulamasıyla Daha Canlı Cilt

Dövme silme uygulamasıyla birlikte cildin eskiye dönmesini sağlamak mümkündür. Yapılan uygulamalarla birlikte kalan dövme izlerinin giderilmesi için farklı yöntemlere başvurulabilir. Böylelikle daha canlı ve taze cilde sahip olunur.

Estetik Uygulamasıyla Daha Canlı Cilt
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dövme Sildirme Nedir?

Lazer dalga boyunun kullanılmasıyla birlikte dövme sildirme işlemi gerçekleştirilebilir. Dövmenin boyutuna ve rengine göre cihaz ayarı yapılır. Ardından dövmenin olduğu yerden 15 cm uzaklıktan atışlar yapılır. Her atış yapıldığında dövmenin silindiğini ve kaybolduğunu görebilirsiniz. İşlem süresi dövmenin boyutuna göre farklılık gösterebilir. Bu sayede yapılacak olan dövme silme işleminin süre değişkenliğine yol açtığını unutmamak gerekir.

Dövme Sildirme Nasıl Yapılır?

Dövmenin deride oluşturduğu alana göre silme işlemi yapılır. Lazer dalga boyu ile gönderilen ışın sayesinde dövmenin silinmesi mümkündür. Dövmeye renk vermiş olan bileşiklerin ortadan kaybolmasını sağlamak için cihazı dövmenin yoğunluğuna, rengine ve boyutuna göre ayarlayarak işlem gerçekleştirilebilir.

Dövme Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Dövme silme işlemi birden fazla giderilir. Fakat etkili ve kalıcı sonuçlar alabilmek adına sağlık merkezleriyle görüşerek daha detaylı bilgi alınabilir. Sağlık merkezlerinde bulunan özel cihazlarla birlikte epidermise kadar uzanan dövmenin silme işlemi gerçekleştirilebilir.

Dövme Sildirme Fiyatları

Fiyatlandırma bakımından ele alınan dövme sildirme işleminde farklı fiyat bilgisine ulaşılabilir. Çünkü burada sağlık merkezlerinin belirledikleri fiyat listesi mevcuttur. Dövmenin boyutuna ve rengine göre fiyatlarda değişkenlik görülür. Bunun için yüz yüze görüşme sağlayarak detaylı bilgi alınabilir.

Altın İğne (Scarlet X) Nedir?

Yüz bölgesi, boyun ve dekolteye kadar uzanan bölgelerde ciddi manada leke oluşumu meydana gelebilir. Leke sorununu gidermek adına altın iğne tedavisine başvurulur. Ameliyatsız bir şekilde cildin onarılmasını ve canlılığını korumaya yardımcı olmak için gerçekleştirilen tedavi yöntemidir. Cilt yüzeyinde yer alan lekelerin radyofrekans dalgasıyla giderilmesini sağlamaya yardımcı olur.

Altın İğne (Scarlet X) Hangi Durumlarda Yapılır?

Zaman içerisinde cildin maruz kaldığı kötü durumlar olabilir. Çevresel ve fiziksel faktörlerden kaynaklı olarak zaman içinde cilt zarar görülür. Zarar gören cilt daha yaşlı görünüme neden olur. Bunun ortadan kaldırılmasını sağlamak ve cildin tazeliğini yeniden korumasına yardımcı olmak için altın iğne tedavisi oldukça faydalı bir işlem olacaktır.

Altın İğne (Scarlet X) Hangi Bölgeler için Uygundur?

Genel olarak bakıldığında vücudumuzda güneşe maruz kalan bölgeler arasında yüz, boyun ve dekolte şeklinde ele alınır. Altın iğne tedavisinin de daha çok bu bölgelere yapıldığı bilinir. Faydalı işlem olduğu için cildin yeniden canlanmasını sağlar. Epidermis onarılarak daha parlak cildin ortaya çıkmasına yardımcı olunur.

Altın İğne (Scarlet X) Kaç Seans Yapılır?

Altın iğnenin faydasını görebilmek için burada kişinin en az iki ve etkili sonuç aldığını görebilmek için 5 seanslık bir işlemden geçmiş olması gerekir. Böylelikle gerçekleştirilen düzenli seansların giderilmesini sağlamak için etkili işlem olacaktır.

Altın İğne (Scarlet X) Uygulaması Ne İşe Yarar?

Özellikle yüz bölgesinde meydana gelen hasarın onarılmasını sağlamak için yapılır. İşlem süresi yapılacak bölgeye değişkenlik gösterir. Zamandan tasarruf etmek isteyenler için önceden randevu oluşturması yeterli olacaktır. Altın iğneyle birlikte cilt yeniden onarılır ve daha canlı durur.

Altın İğnenin (Scarlet X) Avantajları Nelerdir?

Ameliyat gerektirmeyen işlem olduğu için güven arz eden uygulama şeklinde ele alınır. İşlem süresi oldukça kısadır. Birkaç seans sonrasında işlemin etkili olmasını sağlamak mümkündür. Cilt düzeyinin onarımını sağlayarak daha genç görünüm elde edilmiş olur.

Emslim Nedir?

Emslim ile kullanılan elektromanyetik dalgalarının etkisiyle egzersiz yapımını kolaylaştırır. İşlem süresi yaklaşık olarak yarım saat sürer. Bu süreç içerisinde 20.000 mekik çekimine tekabül eder. Hiçbir şekilde zararı yoktur. Yağ yakımını gerçekleştirerek kasları güçlendirmeye yardımcı olur.

Emslim Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Emslim ile birlikte kişinin yattığı yerden 20.000 mekik çekmesini sağlayan tedavi edici yöntemdir. Normal şartlar altında kişinin gün içinde 20.000 mekik çekmesi mümkün değildir. Fakat burada tedaviyle birlikte işlem gerçekleştirilmesi mümkündür. Elektromanyetik sayesinde haftada iki kere işlemin gerçekleştirilmesi üzerine sağlıklı sonuçlar alınmış olur.

Emslim Uygulaması Hangi Bölgelere Uygulanır?

Hemen hemen vücudumuzun her yerine emslim uygulaması gerçekleştirilebilir. Uygulamanın özellikle kalça, basen ve göbeğe yapıldığı bir durumdur. Çünkü burada yer alan yağlanmanın giderilmesini sağlamak için gerçekleştirilen tedavi yöntemidir. İhtiyaç durumunda yapıldığı iyi sonuçlar elde edilir. Fakat bunun haricinde yapılması durumunda hiçbir zararı yoktur.

Emslim Neden Yapılır?

İhtiyaç durumunda yağ yakımını gerçekleştirmek, egzersiz yapmakta zorluk çekenler için faydalı ve aynı zamanda kasların çalışmasına yardımcı olan tedavi yöntemidir. Kişinin ihtiyacına uygun bir şekilde gerçekleştirilmiş olur.

Emslim Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Günümüz şartlarında kas hareketinin çok çalışmaması nedeniyle yağ oluşumu meydana gelir ve kişinin hareket çekmesinde zorluk yaşanır. Bu gibi sorunların yaşanmaması için emslim tedavi uygulamasından yardım alınır. Yaklaşık olarak kasların 20000 kez çalışmasını sağlayan yöntem olarak bilinir. Kişi yattığı yerden kaslarını güçlendirir, yağ yakımını sağlayarak tedavi edici özelliğe sahip olur.

Emslim Kimler Yaptıramaz?

Normal şartlar altında kalp pili olan ve hamilelik riski olan kadınlarda işlem yapılması önerilmez. Aksi durumlarda hastalıkların daha çok tetiklenmesine neden olabilir ve zarar verebilir. Bunun haricinde erkeklere ve kadınlara yapılmasında hiçbir sakınca yoktur.

 
AKM klarnet sesiyle çınladı
 
Sanatçılardan, 'küçük işler' sergisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ataşehir Lazer Epilasyon İşlemleri Nelerdir?
Ataşehir lazer epilasyon işlemleri, diğer lazer epilasyon işlemleri ile ...
Burun Dolgusu
Burun dolguları bugün daha çok tercih ediliyor. İşlem profesyonel doktor ...
Profesyonel Web Tasarımına Dair Her Şey
Profesyonel web tasarımı hizmeti almak şuan için tüm sitelerin potansiyelini ...
 
Bölgesel Zayıflama da Yeni Trend
Bölgesel zayıflama artık hemen hemen herkesin ilgi noktası haline gelmiştir. ...
Annelik Estetiği Nedir? Yöntemleri Nelerdir?
Annelik estetiği, kısaca; kadının hamile olmadan önceki vücut şeklini ...
Bölgesel Zayıflama Nedir? Yöntemleri Nelerdir?
Bölgesel zayıflama bedenin belli yerlerinde fazla yağları yakmak için ...
 
Hydrafacial İşlemleri Nelerdir?
Hydrafacial işlemi, cildin ihtiyacına bağlı olarak 30-45 dakika arasında ...
Takı Kutusu ile Takılarınızı Güvenle Saklayın
Takı kutusu mücevherlerin, değerli takıların ve çeşitli aksesuarların ...
Ankara Oto Kiralama Firmaları
Günümüz araç dünyasında Ankara oto kiralama işlemleri, şehir içinde büyük ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva