Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
19 Şubat 2014 Çarşamba - 18:05

Evcilmen; Gerçek CHP'lilerin adayıyım

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayıyım. Ama gerçek CHP'lilerin de doğrudan adayıyım" dedi.

Evcilmen; Gerçek CHP lilerin adayıyım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen, seçim kampanyasına başladı. DSP Muratpaşa Belediye meclis üyesi adayları ve ekibiyle bir araya gelen Başkan Evcilmen, CHP'de yaşadığı adaylık sürecini 'Komedi Dükkanı' ve 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na benzetti. Başkan Evcilmen, “Yaşananları kabul etmek mümkün değil. Farklısı olsaydı bunu kabul edebilirdim. Beni çağırıp 'Sayın Başkan yeter 15 yıl yaptın. Biz senin başarından memnunuz. Senden başka yardımlar alabiliriz' denilebilirdi. Bunu kabul edebilirdim. Başvuran arkadaşım olması koşuluyla adaylığını kabul eder, onun elini kaldırabilirdim. Bunların hiçbiri olamadı" diye konuştu.

SERMAYEYE ÇOMAK SOKTUM

Yaşanan süreçten sonra onur mücadelesi başlattığını dile getiren Başkan Evcilmen, “Biz neden aday olmadık? Çok başarılı olduğumuz için mi? 150 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük AVM'sine karşı olduğum için mi? Herkesin bildiği o rant kavgasının içinde tek başıma ilkeli durduğum için mi? Benim dışarıda tutulmamın en önemli nedenlerinden biri, bir sermayeye çomak sokmamdır. O planı iptal ettirerek en doğrusunu yaptığım anda bir dürüstlük nişanı almak niyetinde değildim. Ama sokağa konulmayı da hiç ama hiç hazmedemedim. Yazıklar olsun" dedi.

Sadece kendisinin değil, Muratpaşalı seçmenlerin de kandırıldığını belirten Başkan Evcilmen, “Anketlerde, 'Muratpaşa'da Evcilmen olmalı' diyen yüzde 68'lik halkı da kandırdılar. Sonucu 30 Mart'ta hep birlikte göreceksiniz. Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayıyım. CHP il Başkanı'nın ve Mustafa Akaydın'ın adayı değilim. Ama gerçek CHP'lilerin doğrudan adayıyım. Biz CHP Büyükşehir adayının seçimi kaybetmesi için yola çıkmadık. Ben bu onur savaşımda bana yapılan haksızlığı giderebilmek için Muratpaşa'yı kazanmaya aday oldum. Göreceksiniz 30 Mart'ta tüm rakamlar bizi mutlu edecek" diye konuştu.

ANTALYA, (DHA) -

 
Milli Eğitim'de kara cuma
 
ATSO-Pera işbirliği
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gerçek chpli üye no 1245 21 Şubat 2014 Cuma 16:28

evcilmeni destekliyorum, konyaaltında da çok sevdiğim remzi sadiyi. akpyede geçse cumhuriyet çocuğu. muratpaşa dsp, konyaaltı remzi bey. büyükşehir fark etmez hizmet isteyenler akp, kültür festival falan isteyenler hocaya, eşitlik isteyenler mhp ye oy verebilir.

Yorumu oyla      4      3  
ceren 21 Şubat 2014 Cuma 11:59

akaydın hocanın başarısızlığını kapatmak için evcilmeni ortadan kaldırma girişiminde gerçekleşen bir durum. yalnış oldu chp yalnış yaptı. evcilmen muratpaşayı marka yaptı isteyen bunu kabul eder isteyen etmez şu bir gerçek etmeyenler malesef chp lilerdir. kendi adamlarına kurşun sıkıyorlar

Yorumu oyla      6      3  
iyi bir chp li 21 Şubat 2014 Cuma 11:15

hiç kimse çıkıpta benim oyuma ipotek koyamaz .siz kim oluyorsunuzda gerçek veya gerçek olmayan chp li diye ayırt edebiliyorsunuz.Bir bölene oy vermem sayın evcilmen ,size saygımızı yitirdiniz.Gerçek chp liler olaya böyle bakıyor.

Yorumu oyla      5      6  
ESEN ESEN 20 Şubat 2014 Perşembe 22:24

sayın evcilmen muratpaşanın değil sadece laranın belediye başkanı oraya verdiği hizmeti başka hangi mahallleye verdi mesela benim mahalllem muratpaşa ben hiç bir hizmetini neden yazamıyorum acaba doğru dürüst çocuklarımızın gideceği bir parkımız bile yok yıllların camisi şarampol önündeki harabelerden gözükmüyor bir cevre düzenlemesi yapılamazmıydı daha bir ton örnek verebilirim ama maşalllah lara uçuşta ACABA NEDEN:))))??????*

Yorumu oyla      4      5  
Ben rumuzlu arkadas 20 Şubat 2014 Perşembe 16:14

Evcilmenin eli kolu havaalani yoluna mi uzamis? Onu bunu bilmem ama su an Muratpasayi öbur Antalya ilcelerine kiyaslastirisak tek te gidip Avrupadan bir Turk olarak utanmayicagim bir yer..Muratpasayi kim böyle ödullu bir hale getirmis diye de merak ediyorum. Obamayla Tanzania baskani olmali

Yorumu oyla      10      6  
Sn Evcilmen Ataturkculer CHP den ihrac ediliyor derken dogru söyluyor 20 Şubat 2014 Perşembe 13:54

Chpde artik Ataturkculere yer kalmamistir. Bunu Sn Evcilmen daha öncede söylemisti. Secim Surecinede bakarsak.Akaydinda da Amerika gezisiyle konusuluyor ve partide butun gidenler Ataturkcu butun gelenler Sarigulcu ve cemaatci. Bunu aylar önce söylemeye calistik CHP icinde ama kimse kaideye almadi. CHP Antalyayi ve cagdas en buyuk illeri SATMISTIR. Bukadar basit http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/20/sabah-ne-dediyse-o

Yorumu oyla      12      6  
ben 20 Şubat 2014 Perşembe 09:57

AVM ye karşı.Neden? Esnafı düşündüğünden olamaz. En çok AVM muratpaşada. Sermaye ve çomak? Havaalanı yolunda emsali 0.40 tan , 0.80 e çıkartan kim? Ramada otelde 108 dava varken(kendi ifadesi) Mahkeme kararı deyip yıkmayan çin belediye başkanımı? Talya'da 25.50 m yüksekliği Putin yaptı herhalde.? Sit alanındaki parkı , günübirlik alana çevirmek için Obama geldi. Mobil arazisini Tanzanya başkanı satacaktı. Evcilmen sen bırak CHP yide. 31 Martta ne cevap verecen kandırdığın DSP'lilere onu düşün.

Yorumu oyla      11      9  
kesinlikle doğru 20 Şubat 2014 Perşembe 08:16

doğru söylüyor. chp antalyada alevi aday bile gösteremedi

Yorumu oyla      8      6  
başkanım 20 Şubat 2014 Perşembe 08:13

bu gerçek chpliler ,konyaaltında kime oy verecek. malum böcek sağcı,cemaatçi, ülkücü, tam ters yani

Yorumu oyla      8      5  
20 Şubat 2014 Perşembe 00:02

biz sana güveniyoruz başkan evcilmen. chp yi halka teslim etmek için sana sonuna kadar destek vereceğiz. inşallah 30 martta bu adamları gönderip chp yi halka teslim edecğiz. zaten bu durumda chp biz halkın partisi değil hoca ile devrimin partisi oldu. umuyoruz sen yine chp de göreceğiz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'nin Antalya meclis üyeleri tam listesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, ...
Siyasette kadın olmak
Sevgi Korkmaz'ın, 'Siyasette kadın olmak' başlıklı yazısı için aşağıdaki linki tıklayın
Konyaaltı'na CHP'li bağımsız aday
Yeni Ulus Gazetesi’nin imtiyaz sahibi, işadamı Kamil Söker, Konyaaltı’ndan ...
 
CHP’de Kök’e isyan
CHP’de kazan kaynıyor. 29 Kasım’da istifa ettiğini söyleyen CHP İl Başkanı ...
İşte partilerin meclis üye aday listesi
CHP, AKP ve MHP'de Antalya merkez ilçe meclis üyeliğine aday gösterilenler belli oldu.
İşte CHP meclis üyesi aday listesi
CHP Meclis Üyelikleri için adaylar belli oldu. Muratpaşa aday listesi şu isimlerden oluştu.
 
Evcilmen; 30 Mart'ta kazanacağız
DSP'den Muratpaşa Belediye Başkanı olan Süleyman Evcilmen, “Güçlüyüz. ...
Abi çekildi kardeşi aday yapıldı
CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan adaylıktan çekildi. ...
Başkan adayı vefat etti
KIRIKKALE'nin Bahşılı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkan adayı 60 yaşındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva