Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
30 Ekim 2019 Çarşamba - 09:26

Evin bahçesinde kurşunlanarak öldürüldü

BEŞİKTAŞ'ta bir binanın bahçesindeki köpek tabancayla vurarak öldürdü. Bahçeye doğru 4 el ateş eden saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan biri de binanın giriş katına isabet etti.

Evin bahçesinde kurşunlanarak öldürüldü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, Dikilitaş Mahallesi Zerdali Sokak'ta önceki gün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir binanın bahçesindeki 'Kont' adlı Alman kurt köpeği, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Sokak üzerinden bahçeye doğru 4 el ateş eden saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan biri, binanın giriş katındaki dairenin pencere panjuruna isabet etti.

KÖPEĞİ ÖLDÜRÜP KAÇTI

Köpeğin sahibi Burak Işıkyıldız, kurşun seslerini duyarak dışarı çıkınca, 7 yaşındaki köpeğinin ölmüş olduğunu gördü. Karanlık sokaktan bir kişinin yaya olarak kaçtığını fark eden köpeğin sahibi durumu polise bildirdi. Saldırının gerçekleştiği sokakta incelemelerde bulunan polis, 4 boş kovan buldu. Çevredeki binaların güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırganın kaçış anının görüntülerine ulaştı.

SİLAH SESLERİYLE DIŞARI ÇIKTIĞIMIZDA KÖPEĞİMİZ ÖLMÜŞTÜ

Silah sesleriyle birlikte dışarı çıktığını ve köpeğinin öldüğünü anlatan Burak Işıkyıldız, “Evde oturuyorduk yemek yiyorduk. Silah seslerini duyduk kalkıp dışarı çıktığımızda köpeğimizin öldüğünü gördük. Görgü şahitleri bir kişinin koşarak kaçtığını görmüş.  Olayın ardından polise haber verdik gerekli yasal işlemleri başlattık" dedi.

'KÖPEĞİNİ ÖLDÜRECEĞİZ' DİYE TEHDİT EDİYORLARDI

Daha önceden de köpeğinin zehirlenmeye çalışıldığını iddia eden Işıkyıldız, "Polisler, vuran kişiyi bulmaya çalışıyorlar ama azmettiren bir kişinin olduğunu düşünüyorum. Bir defa zehirli et attılar, köpeğimiz eğitimli Alman kurdu olduğu için et yemedi. Çevrede oturanlar bana aracılar vasıtasıyla 'köpeği öldüreceğiz' diye tehdit ediyorlardı. Köpeğin ağzı var dili yok. Ben bir canlıya kıyabileceklerini düşünmüyordum. Köpeğin havlamasından rahatsız olmuşlar ama 7 senedir köpekle burada beraberim. Bizim apartmanımızdan hiçbir şikâyet yok. Çok bağıran köpek değildi. Kimin yaptırdıklarını bulmaya çalışıyoruz. Emniyet güçlerine güveniyoruz, inşallah yapan kişi bulunur. Köpeğim çok uysal bir köpekti saldırganlığı yoktu. Bahçe içinde havlayabiliyordu. Çok üzgünüz daha olayın şokunun üzerimizden atlatamadık" dedi.

SÜREKLİ HAVLIYOR DİYE

Mahalle sakinleri, bahçede bakılan köpeğin sürekli havlamasından rahatsız olan bazı kişilerin bir süre önce sahibini uyardığını söyledi. Saldırının köpeğin havlamasından rahatsız olan bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği iddia edildi. Polis, köpeğe karşı gerçekleştirilen silahlı saldırının nedenini öğrenmek için çalışmalara başladı.

BESIKTAS'TA, BIR BINANIN BAHCESINDEKI KONT ADLI 7 YASINDAKI ALMAN KURDU, KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISININ SILAHLI SALDIRISI SONUCU OLDU. KOPEGIN COK HAVLADIGI ICIN OLDURULMUS OLABILECEGI BELIRTILDI.  (FOTO:MURAT DELIKLITAS/ISTANBUL-DHA)

BESIKTAS'TA, BIR BINANIN BAHCESINDEKI KONT ADLI 7 YASINDAKI ALMAN KURDU, KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISININ SILAHLI SALDIRISI SONUCU OLDU. KOPEGIN COK HAVLADIGI ICIN OLDURULMUS OLABILECEGI BELIRTILDI.  (FOTO:MURAT DELIKLITAS/ISTANBUL-DHA)

BESIKTAS’TA BIR BINANIN BAHCESINDEKI KOPEK TABANCAYLA VURARAK OLDURDU. BAHCEYE DOGRU 4 EL ATES EDEN SALDIRGANIN TABANCASINDAN CIKAN KURSUNLARDAN BIRI DE BINANIN GIRIS KATINA ISABET ETTI. ÖLEN KOPEKTEN GERIYE ISE SAHIBIYLE OLAN FOTOGRAFLARI KALDI. ISTANBUL,(DHA)

BESIKTAS’TA BIR BINANIN BAHCESINDEKI KOPEK TABANCAYLA VURARAK OLDURDU. BAHCEYE DOGRU 4 EL ATES EDEN SALDIRGANIN TABANCASINDAN CIKAN KURSUNLARDAN BIRI DE BINANIN GIRIS KATINA ISABET ETTI. OLEN KOPEGIN SAHIBI BURAK ISIKYILDIZ KOPEGININ DAHA ONCEDEN DE ZEHIRLENMEYE CALISILDIGINI IDDIA ETTI. FOTO: HAKAN KAYA/ISTANBUL,(DHA)

BESIKTAS’TA BIR BINANIN BAHCESINDEKI KOPEK TABANCAYLA VURARAK OLDURDU. BAHCEYE DOGRU 4 EL ATES EDEN SALDIRGANIN TABANCASINDAN CIKAN KURSUNLARDAN BIRI DE BINANIN GIRIS KATINA ISABET ETTI. FOTO: HAKAN KAYA/ISTANBUL,(DHA)

OLEN KOPEGINI BESIKTAS'TA BULUNAN BIR  VETERINERDEN ALAN BURAK ISIKYILDIZ TAKSIYE BINEREK AYRILDI. FOTO: HAKAN KAYA/ISTANBUL,(DHA)

OLEN KOPEGINI BESIKTAS'TA BULUNAN BIR  VETERINERDEN ALAN BURAK ISIKYILDIZ TAKSIYE BINEREK AYRILDI. FOTO: HAKAN KAYA/ISTANBUL,(DHA)

Murat DELİKLİTAŞ- Özgür EREN-Hakan KAYA-Hasan YILDIRIM- Ozan URAL / İSTANBUL,(DHA)

 
Peaky Blinders
 
Güz domatesi üreticisi ilk kez bu yıl zarar etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Peaky Blinders
Birinci Dünya Savaşından sonraki dönemi anlatan, İngiliz dizisi Peaky ...
Kırkağaç kavununun aromasıyla lokum yapıldı
MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinin ünlü kavununun aromasıyla lokum üretildi. ...
Çöpten topladığı kitaplarla, okumayı sevdirmeye çalışıyor
AKSARAY'da turizm fakültesi mezunu Yusuf Bölükbaş (28), çöplere atılan ...
 
AVM otoparkında 16 parça tarihi eser ele geçirildi
İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinin otoparkına yapılan ...
Otomobil 7 yaşındaki çocuğa çarptı
ESENYURT'ta sokakta oynayan çocuğa çarpan araç sürücüsü kaçtı. Hastaneye ...
Sevgilisinin öldürdüğü kadın toprağa verildi
KAYSERİ'de sevgilisi Aslan Aydemir (41) tarafından bıçaklanarak öldürülen ...
 
Adıyaman'da yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı
ADIYAMAN'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsünün şarampole ...
Oğlunu dövdüğü iddiasıyla öğretmenden şikayetçi oldu
MARDİN'de Mehmet D., epilepsi hastası oğlu 4'üncü sınıf öğrencisi Yüksel ...
Uçurumda ölü bulundu
KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde, hafriyat döküm sahasının bulunduğu uçurumda ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva