Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
27 Nisan 2022 Çarşamba - 10:40

Eymen'in darbedildiği görüntüler ortaya çıktı

İZMİR'in Bornova ilçesinde Eymen Sadık Durak'ın (5) tandır çukurunda ölü bulunmasıyla ilgili annesi Mine Durak (27) ile birlikte yargılanan sevgilisi Serkan Elçetin'in (38) telefonunda, çocuğun hem bir erkek hem de annesinin istismarına uğradığı, darbedildiği görüntüler ortaya çıktı.

Eymen in darbedildiği görüntüler ortaya çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, eşi vefat eden Mine Durak'ın, oğlu Eymen Sadık Durak'a iyi bakmadığı ve şiddet uyguladığı ihbarı üzerine, 2019 yılının eylül ayında inceleme başlattı. Polis, uzun süre eve gelmeyen Mine Durak'ı yakınlarının yanında buldu, küçük Eymen'e ise ulaşamadı. Polise çelişkili ifade veren Durak, oğlunun erkek arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldüğünü öne sürdü. Durak'ın gösterdiği yerde arama yapan polis, ağzı tuğlayla kapatılmış tandır çukurundaki poşette, Eymen'in elleri ve ayakları bağlı cansız bedenini buldu. Eymen'in cesedi, otopsi ve DNA testi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekipleri, Mine Durak ile sevgilisi Serkan Elçetin ve onun erkek kardeşi E.E.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Durak ve Elçetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İSTİNAF İLK KARARI BOZDU

İzmir 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen yıl temmuz ayında görülen davanın karar duruşmasında sanıklardan Mine Durak'a, 'nitelikli kasten öldürme' ve 'eziyet' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu ve 7 yıl hapis, Serkan Elçetin'e de yine aynı suçlardan ağırlaştırılmış ömür boyu ve 6 yıl hapis cezası verildi. Sanık avukatları, cezayı fazla bulurken, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları ise cezaların az olduğu gerekçesiyle karara itiraz etti, dosya İstinaf Mahkemesi'ne taşındı.

İtirazlar üzerine dosyayı inceleyen İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi, yerel mahkemede yapılan yargılamada; sanık Serkan Elçetin'in cep telefonunun kilitli olması nedeniyle incelenemediği için Jandarma Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderilerek bilirkişi incelemesi yapılması gerektiğine karar verdi. Sanık Mine Durak'ın ise cezai ehliyeti konusunda İstanbul Adli Tıp Kurumu 4'üncü İhtisas Kurulu'ndan rapor aldırılmasına hükmedildi ve yerel mahkemenin kararı bozuldu. Bozma kararının ardından İzmir 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme başkanı, sanık Mine Durak'ın cezai ehliyetinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu'ndan rapor alınması için başvuru yaptıklarını ve 2 Eylül 2022 tarihine randevu verildiğini söyledi. Mahkeme başkanı, diğer sanık Serkan Elçetin'in telefonunda minik Eymen'e ait istismar görüntüsü olup olmadığının tespiti için istenen bilirkişi raporunun alınması için de telefonu Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığına gönderildiğini söyledi.

ÖZ ÇOCUĞUNU İSTİSMAR ETMİŞ

Mahkeme heyetinin Serkan Elçetin'in telefonunda minik Eymen'e ait istismar görüntüsü olup olmadığının tespiti için istenen bilirkişi raporu tamamlandı ve dava dosyasına girdi. Raporda, Eymen'in yaşça büyük bir erkeğin istismarına uğradığı görüntülerin olduğu, Eymen'in bir araçta tamamen çıplak halde ve vücuduyla yüzünde darp izinin olduğu fotoğrafların bulunduğu belirtildi. İncelemede, Mine Durak'ın Eymen ile çekilmiş videosu da bulundu. Söz konusu videoda Durak'ın, minik Eymen'i istismar ettiği görüntüler olduğu belirtildi. İncelemede, Durak'ın uyuşturucu madde yapımında kullanılan bir mekanizmayla çekilmiş video kaydının da bulunduğu tespit edildi.

MESAJLAR DA ORTAYA ÇIKTI

Telefonda, 'Güzelbahçe Deniz' ismiyle kayıtlı bir kişiyle mesajlaşmalar da yer aldı. Güzelbahçe Deniz isimli kişinin Elçetin'e, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirtildi. Elçetin'in telefon kaydında, 'Aa Annem' olarak kayıtlı kişiden, 'Sen Mine'ye mesaj at. Oğlunun ifadesini alacakmış. Götürsün gitsin. Polis çok ciddi konuştu. Sakın yanlış bir şey söyleme oğlum' şeklinde mesajların olduğu da yine raporda yer aldı. Elçetin'in telefon rehberinde 'Mineee' ismiyle kayıtlı numaraya cinsel içerikli mesajlar da attığı belirtildi. Öte yandan bilirkişi raporunun ardından mahkemenin, Elçetin'in telefonunda 'Güzelbahçe Deniz' olarak kayıtlı kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

IZMIR'IN BORNOVA ILCESINDE POLIS EKIPLERI, EYMEN SADIK DURAK'IN (5) TANDIR CUKURUNDA OLU BULUNMASIYLA ILGILI OLARAK ANNESI MINE DURAK'IN (27) (SOLDA), SEVGILISI SERKAN ELCETIN'IN (38) TELEFONUNDA, COCUGUN HEM BIR ERKEK HEM DE ANNESI TARAFINDAN ISTISMARA UGRADIGI, DARBEDILDIGI GORUNTULER ORTAYA CIKTI. ELCETIN'IN TELEFONUNDA, SEVGILISI VE EYMEN HAKKINDA KENDISINE GONDERILEN CINSEL ICERIKLI MESAJLARIN DA OLDUGU BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN BORNOVA ILCESINDE POLIS EKIPLERI, EYMEN SADIK DURAK'IN (5) TANDIR CUKURUNDA OLU BULUNMASIYLA ILGILI OLARAK ANNESI MINE DURAK'IN (27) SEVGILISI SERKAN ELCETIN'IN (38) (SOLDA), TELEFONUNDA, COCUGUN HEM BIR ERKEK HEM DE ANNESI TARAFINDAN ISTISMARA UGRADIGI, DARBEDILDIGI GORUNTULER ORTAYA CIKTI. ELCETIN'IN TELEFONUNDA, SEVGILISI VE EYMEN HAKKINDA KENDISINE GONDERILEN CINSEL ICERIKLI MESAJLARIN DA OLDUGU BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN BORNOVA ILCESINDE POLIS EKIPLERI, EYMEN SADIK DURAK'IN (5) TANDIR CUKURUNDA OLU BULUNMASIYLA ILGILI OLARAK ANNESI MINE DURAK'IN (27) SEVGILISI SERKAN ELCETIN'IN (38) TELEFONUNDA, COCUGUN HEM BIR ERKEK HEM DE ANNESI TARAFINDAN ISTISMARA UGRADIGI, DARBEDILDIGI GORUNTULER ORTAYA CIKTI. ELCETIN'IN TELEFONUNDA, SEVGILISI VE EYMEN HAKKINDA KENDISINE GONDERILEN CINSEL ICERIKLI MESAJLARIN DA OLDUGU BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN BORNOVA ILCESINDE POLIS EKIPLERI, EYMEN SADIK DURAK'IN (5) TANDIR CUKURUNDA OLU BULUNMASIYLA ILGILI OLARAK ANNESI MINE DURAK'IN (27) SEVGILISI SERKAN ELCETIN'IN (38) TELEFONUNDA, COCUGUN HEM BIR ERKEK HEM DE ANNESI TARAFINDAN ISTISMARA UGRADIGI, DARBEDILDIGI GORUNTULER ORTAYA CIKTI. ELCETIN'IN TELEFONUNDA, SEVGILISI VE EYMEN HAKKINDA KENDISINE GONDERILEN CINSEL ICERIKLI MESAJLARIN DA OLDUGU BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)

 
Burdur'da 4 cami restore edilecek
 
Antalya'da hırsızlık yapan şüpheli Mersin'de yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koparma cezası 109 bin lira olan ters lalelere dokunamadılar
MUŞ'ta 1800 rakımlı dağın zirvesi, sadece 15 gün canlılığını koruyan ve ...
QUA, Metaverse dünyasına da güzellik katacak
2016 yılında kurulan, sektöründe Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise ikinci ...
Kedi katilinin cezası belli oldu
TRABZON'da, 4 ay önce eşine sinirlenip, duvara fırlattığı ‘Scottish Fold’ ...
 
Lösemili çocuklar ve aileleri LÖSEV iftar yemeğinde buluştu
LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana Şubesi, lösemili, ...
Sel sularının göle çevirdiği Ardahan ovasında kano keyfi
YALNIZÇAM ve Allahuekber dağlarından doğan, Ardahan'ın içinden geçip Gürcistan ...
Korkutan görüntü; müsilaj her geçen dakika artıyor
İSTANBUL sahillerinde müsilaj her geçen dakika artıyor. Tuzla açıklarında ...
 
Motosikletlinin öldüğü kaza kamerada
BAKIRKÖY'de bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. ...
Baklavacılar bayram mesaisinde
GAZİANTEP'te baklava ustaları, Ramazan Bayramı için gelen talepleri karşılayabilmek ...
İstanbul’da uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu
İSTANBUL’DA uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva