Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
31 Temmuz 2016 Pazar - 14:25

FETÖ'nün grup seks sorgusu

Ordudan atılan iki astsubayın sözleri şoke etti... FETÖ, askeri casusluk suçlaması ile ordudan attığı astsubaya, 'Antalya'ya tatile gittiğinde grup seks yapmışsın' diye suçlamada bulunmuş.

FETÖ nün grup seks sorgusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

HAVACI astsubaylar Mehmet Çakır ile Erhan Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) 2011 yılında başlatılan 'Askeri Casusluk ve Şantaj Davası' sonunda havadan- sudan ve onur kırıcı suçlamalarla kendileri ile birlikte 2 bin 200 askeri personelin işine son verildiğini söyledi. Çakır, "Ben ve birlikte görev yaptığım Erhan Yılmaz, '600'den fazla sevgiliniz var, neden grup seks yapıyorsunuz, neden travestilerle ilişkiye giriyorsunuz' gibi aslı astarı olmayan sorgulara maruz kaldık" dedi. Erhan Yılmaz ise "Tatil amaçlı gittiğim Antalya'da kaldığım oteli sorarak 'Neden Ruslara casusluk yapıyorsun? Neden grup seks yapıyorsun?' gibi suçlamalarla tutulan tutanakları zorla imzalatarak görevi bırakmaya zorlandık" dedi.

Hava Astsubay Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra İzmir Çiğli'deki 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevliyken ordudan atıldıktan sonra girdikleri sınavla kendisinin ODTÜ Makina Mühendisliği'ni kazanıp, 2. sınıf öğrencisi olduğunu belirten Mehmet Çakır, arkadaşı Erhan Yılmaz'ın ise ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü'nü kazanarak eğitimleine devam ettkiklerini söyledi. Çakır, "Benim ve arkadaşlarımızın tek isteği; Türk adaletinden kırılan onurumuzun itibarını geri istiyoruz ve bizleri aslı astarı olmayan sorgularla maddi ve manevi olarak cezalandıran kişilerin Yüce Türk adaleti önünde hesap vermelerini ve cezalandırılmalarını istiyoruz" dedi.

Memet Çakır ile Erhan Yılmaz, büyük hevesle girdiklerini belirttikleri Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Hava Astsubay Okulu'ndan asılsız ve onur kırıcı sorgulamalarla görevlerine son verildiğini açıkladı. Mehmet Çakır, yaptığı açıklamada, "Okulumuzu başarı ile bitirip İzmir 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'na 2009 yılında atamamız yapıldı. İzmir Askeri Casusluk Davası sonrasında Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki askeri personele soruşturma başlatıldı. Sorgulamaları Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanlığı'na bağlı askeri personel gerçekleştirdi. Üst subaylar, subaylar, astsubaylar ve sivil memurlar tek tek kapalı bir ortamda 8-10 saati bulan sorgulamalar yapıldı. Sorgulamalarda onur kırıcı, yüz kızartıcı, aslı astarı olmayan sorulara maruz kaldık. Bir yüzbaşıya, 'Neden kardeşinle cinsel ilişkiye giriyorsun?', sorusunu yüzbaşıdan duyduk. Aynı birlikte görev yaptığımız Erhan Yılmaz'la bana '600'den fazla sevgiliniz var. Neden grup seks yapıyorsunuz? Neden travestilerle ilişkiye giriyorsunuz?' gibi aslı astarı olmayan sorgulara maruz kaldık" dedi.

Erhan Yılmaz ise "Tatil amaçlı gittiğim Antalya'da kaldığım oteli sorarak, 'Neden Ruslara casusluk yapıyorsun?', 'Neden grup seks yapıyorsun?' gibi suçlamalarla tutulan tutanakları zorla imzalattılar" dedi.

İzmir 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan 500'e yakın personelin bu gibi suçlamalarla görevlerine son verildiğini belirten Mehmet Çakır, "Hep aynı sorularla insanlar suçlandı. Birliğimizden 200'e yakın personelin ordudan ilişiği kesildi. Dönemin üst komutanı, şimdi darbeden tutuklu Hasan Hüseyin Demiraslan, yine darbeden tutuklu Hava Eğitim Komutanı Akın Öztürk ve yine darbeden tutuklu Astsubay Zekariya Kuzu komutanlarımızdı. Şimdi bu insanlar darbe teşebbüsünden tutuklu olarak yargılanmaktadır" dedi.

KIRILAN ONURUMUZUN İTİBARINI GERİ İSTİYORUZ

Ordudan atılmalarının kendileri ve arkadaşları için onur kırıcı olduğunu belirten Mehmet Çakır, "Maddi ve manevi sıkıntılar yaşadık. Toplumdan soğuduk ve uzaklaştık. Psikolojik sorunlar yaşadık. Ama bu yaşadığımız olaylardan dersler çıkararak kendimizi topladık. Girdiğimiz sınavlarda ben ODTÜ Makina Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Arkadaşım Erhan Yılmaz ise ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü'nü kazanarak eğitimimize devam ediyoruz. Benim ve arkadaşlarımızın tek isteği, Türk adaletinden kırılan onurumuzun itibarını geri istiyoruz ve bizleri aslı- astarı olmayan sorgularla maddi ve manevi cezalandıran kişilerin Yüce Türk adaleti önünde hesap vermelerini ve cezalandırılmalarını istiyoruz" dedi. (DHA)
 

 
Sanat elçileri
 
Prof. Dr. Canpolat: Gözaltına alınmadım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sanat elçileri
AKDENİZ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu iki ...
Elektrik akımına kapılan işçi öldü
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan ...
İşte dün gece Cumhuriyet Meydanı
Cumhuriyet Meydanı'nda, 15 Temmuz akşamından bu yana binlerce kişinin ...
 
Güzellerin havuz keyfi
ANTALYA'da bu yıl 17'ncisi düzenlenen 'Miss Mediterranean 2016 Güzellik ...
Konut kredisi aldığını sanıp öldürmüşler
ANTALYA'da geçen yıl evinde el ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak ...
Kaçak sigaradan 5 kişi tutuklandı
ANTALYA'da polisin sigara kaçakçılarına yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirdiği ...
 
Sorgum bitkisinden benzin üretilecek
ANTALYA ve Konya'da deneme amaçlı yetiştirilen sorgum bitkisinden benzin ...
FETÖ'den tutuklanan başkanın oğlu ve yeğeni çıktı
FETHULLAHÇI Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Antalya'nın Kaş ...
ALTSO Başkanı Şahin tutuklandı
FETHULLAHÇI Terör Örgütü (FETÖ ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva