'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
6 Ocak 2020 Pazartesi - 10:20

Fabricio Baiano: Seçmelere 3 gün boyunca kamyonun arkasında gittim

Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, "Bazen takımlarda hoca değişiklikleri ivme kazandırır. Sanırım Hamza hocamızın gelmesiyle böyle bir ivme yakaladık, farklı bir uyum yakaladık, onun yansıması bu" dedi.

Fabricio Baiano: Seçmelere 3 gün boyunca kamyonun arkasında gittim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ligin ikinci yarısına Antalya'nın Alanya ilçesinde kampa yaparak hazırlanan Gençlerbirliği'nde Brezilyalı futbolcu Fabricio Baiano, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamadıkları karşılaşmalar olduğunu söyleyen Baiano, "Açık söylemek gerekirse bazı maçlarda iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Bu bağlamda birazcık üzgünüm. Kazanmamız gereken maçlar vardı. Bununla ilgili ufak hayal kırıklığım var" diye konuştu.

"BİZİMLE İYİ İLETİŞİM SAĞLADIĞI İÇİN SANIRIM İYİ SONUÇLAR ALMAYA BAŞLADIK"

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hakkında da konuşan Baiano, "Hocamız tecrübeli, daha önce önemli kulüplerde çalışmış bir hoca. Bizi antrenmanlarda çok iyi hazırlıyor. Motive etme konusunda da çok başarılı. Bizimle iyi iletişim sağladığı için sanırım iyi sonuçlar almaya başladık. Öncelikle ayrılan hocamızı sonuçlara göre değerlendirmemek gerekiyor. Kendisi önceden önemli başarılar elde etmiş bir hocamız, hala da ediyor. Ama bazen takımlarda hoca değişiklikleri ivme kazandırır. Sanırım Hamza hocamızın gelmesiyle böyle bir ivme yakaladık, farklı bir uyum yakaladık, onun yansıması bu" açıklamasında bulundu.

"SEVİLDİĞİMİ HİSSETTİĞİM BİR KULÜPTEYİM"

"Öncelikli hedefimiz her maç puan almak" diyen Baiano, çok mutlu olduğunu belirterek, "Biz Gençlerbirliği olarak iyi futbolumuzun her zaman üzerine koyacağız ve koymaya devam edeceğiz. Sevildiğimi hissettiğim bir kulüpteyim. Burada saygı görüyorum, çalışmaktan keyif alıyorum. Antrenmanlarda olsun, arkadaşlarımla geçirdiğim diğer zamanlarda olsun. Aynı zamanda şu an takımda oynuyorum da. Şu an takımda çok mutluyum ve kalmayı tabii ki düşünüyorum. Burada olduğunuz zaman ilk düşünceniz takımınız oluyor, diğer takımları düşünerek hayatınızı sürdürmüyorsunuz. Profesyonel bir hayat bu, diğer takımlar da hayatınıza girebiliyor ama şu an hazırlık kampında konsantre olduğum tek şey, mutlu olduğum Gençlerbirliği kulübü" dedi.

"AVRUPA'NIN BÜYÜK KULÜPLERİNDE OYNAYABİLİR"

Gençlerbirliği'nin genç yeteneği Berat Özdemir hakkında da açıklamalarda bulunan Baiano, "Berat özellikle benim oyunuma da bir şeyler katan bir oyuncu. Çok büyük bir yetenek, çok güçlü bir oyuncu. Çalışmaya devam ettiği sürece ve bu yeteneğini de geliştirdiği sürece Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BİR KULÜBÜ BENİM İÇİN BÜYÜK YAPAN ŞEY ALTYAPIYA VERDİĞİ ÖNEM"

Gençlerbirliği'nde genç oyunculara verilen öneme de değinen başarılı oyuncu, "Bu kulüp için çok önemli bir olgu. Hem yeni kariyerler yaratmış oluyorlar hem de finansal olarak da kulübe destek olan bir durum bu. Kendi altyapınızdan çıkan, kendinizin yetiştirdiği oyuncuları pazarladığınızda da kulübe finansal katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra da bir kulübü benim için büyük yapan bir şey bu. Genç insanlara değer vererek onların kariyerlerinin başlamalarını sağlamak bir kulübü büyük yapan bir şey" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ OYUNCULARI İÇİNDE BULUNDURAN BİR LİG"

Ligde önemli oyuncular olduğuna dikkat çeken Baiano, Robinho ve Gustavo'dan da övgüyse bahsetti. Baiano, "İkisiyle de Brezilyalı oyuncular olarak oynamak ve izlemek çok büyük bir keyif. Türkiye'de de çok önemli oyunculara karşı oynadığımı düşünüyorum. Burası çok zorlu bir lig. Burada mücadele etmeniz gerekiyor. Çok iyi oyuncuları içinde bulunduran bir lig" diye konuştu.

"SEÇMELERE 3 GÜN BOYUNCA KAMYONUN ARKASINDA GİDİYORDUM"

Brezilya'da futbola başlama hikayesini de anlatan başarılı oyuncu şunları söyledi:

"Ben futbola başlama hikayemi size şöyle anlatayım; Rio de Janeiro'da ilk gençlik seçimlerine katılmaya giderken kamyonun arkasında gidiyordum ve yolculuk 3 gün sürüyordu. Sırf oraya gidebilmek için o kamyonun arkasında yatıyordum. Beni futbolcu yapan şey, karşılaştığım her türlü zorluğa rağmen futbol oynama isteğimin çok güçlü olması. Hep futbolcu olmak istedim, hep futbol oynamak istedim. Çok sevdiğim futbola her şeyimi vermek istedim. Hep mücadele ettim. Oynadığım takımlar için en iyisini yapmaya çalıştım. Sanırım beni futbolcu yapan şey bu oldu. Aileme de söylerim, öncelikle kendim örnek bir futbolcu olmaya çabaladım. Kendimi her zaman belirli bir örnek noktaya getirmeye çalıştım. Benim motivasyonum kendimim."

"MİLLİ TAKIMIN ÇOK BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

A Milli Takım hakkında da açıklamalarda bulunan Baiano, "Milli takım maçlarını izleme şansım çok olmadı ama ligin içinde olduğum için Türk futbolunu takip etme şansım oluyor. Çok iyi oyunculara sahip bir lig burası. Ligdeki bu futbolcu kalitesinin ben milli takıma da yansıyacağını ve milli takımın çok başarılı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaan ÜLKER - İbrahim ALİOĞLU / ALANYA(Antalya), (DHA) 

Etiketler:
 
Antalya'da silahlı saldırı: 2 yaralı
 
1'i doktor 2 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kumluca güreşleri nisanda yapılacak
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 21'incisi düzenlenecek Geleneksel Kumluca ...
Muratpaşa ikinci yarıya hazırlanıyor
MURATPAŞA Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig'de ikinci yarı ...
Beşiktaş'ın Antalya kampı kadrosu açıklandı
Beşiktaş'ın devre arası Antalya kampı kadrosu belli oldu. Orkan Çınar, ...
 
Trabzonspor, Antalya kampında iki hazırlık maçı oynayacak
Trabzonspor’un, Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi Antalya'da yapacağı kamp programı açıklandı.
Antalyaspor, Kudryashov ile prensipte anlaştı
ANTALYASPOR, defansın solunda görev yapan Rus futbolcu Fedor Kudryashov ...
Antalyaspor 42 sarı, 1 kırmızı kart gördü
ANTALYASPOR, sezonun ilk devresindeki 17 maçta 42 sarı, 1 kırmızı kart ...
 
Antalyaspor bu listeye göre sondan birinci
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig kulüplerinin ...
Serik hazırlık maçında yenildi
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor devre arası kamp ...
Serik'te devre arası kamp hareketliliği başladı
ANTALYA'nın Serik ilçesi bu yıl da futbol takımlarının devre arası kamp ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva