Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
2 Şubat 2021 Salı - 09:10

Fenomen Ares'in başına, hepsi ölümcül 7 darbe vurulmuş

ANTALYA'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (48) ile oğlu Kadir Ozan E.'nin (26), maktulün başına, hepsi ölümcül 7 darbe vurduğu, adli tıp raporu ile kesinleşti.

Fenomen Ares in başına, hepsi ölümcül 7 darbe vurulmuş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen yıl 4 Şubat günü, Kepez ilçesi Duacı'daki ormanlık alanda meydana geldi. Kadir Ozan E., iddiaya göre bir internet sitesinde kız kardeşi H.E.'nin (14) müstehcen fotoğraflarını gördü. Kadir Ozan E.'nin baskı kurduğu H.E., fotoğrafları internet sitesine, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'in koyduğunu söyledi. Kadir Ozan E., durumu babası Veysi E.'ye anlattı. Diyarbakır'dan Antalya Kepez'e gelen baba- oğul, Özdemir'e 'reklam filmi çekme' bahanesiyle randevu verdi. Baba ve oğlu, bir kafeteryada buluştukları Özdemir'i ormanlık alana götürüp, öldüresiye dövdü. Ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis tarafından gözaltına alınan baba-oğul, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Hastanede tedaviye alınan Şeyhmus Özdemir ise 15 gün sonra yaşamını yitirdi. Veysi E. ve Kadir Ozan E. hakkında, Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'CİNAYETİ 4 KİŞİ İŞLEDİ' İDDİASI

Davanın 4'üncü duruşması görüldü. Tutuklu sanıklar Veysi E. ve Kadir Ozan E.'nin SEGBİS ile bağlandığı duruşmada, öldürülen Özdemir'in anne- babası ile taraf avukatları hazır bulundu. Şikayetçi anne Sultan Kızılay, oğlunun dövüldükten sonra sanıklar tarafından fotoğraflarının çekildiğini söyleyerek, fotoğrafların kime gönderildiğinin ortaya çıkarılmasını istedi. Baba Yaşar Özdemir ise olay yerini Antalya'nın yerlisinin bile bilmediğini belirterek, “Bunlar orayı nereden biliyordu? Çektikleri 4 fotoğrafı kimin için çektiler? Cinayeti iki değil 4 kişi işlemiştir" iddiasında bulundu.

Şikayetçi avukatı Muhammet Çağrı Gökel ise sanıkların haksız tahrikten yararlanmaması gerektiğini ifade ederek, mağdurun sanıklara karşı herhangi bir eylemde bulunduğuna dair somut delil olmadığını belirtti. Sanık avukatları da müvekkillerinin kasten öldürme eyleminde bulunmadığını iddia etti.

BAŞINDA 7 ÖLÜMCÜL DARBE

Duruşmada, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Birinci İhtisas Kurulu'nun gönderdiği rapor da okundu. Raporun sonuç kısmında, maktulün herhangi bir hastalık veya zehirlenmeden dolayı ölümünün gerçekleşmediğine vurgu yapılarak, şöyle denildi:

“Kişinin 4 Şubat 2020 tarihinde maruz kaldığı yaralanma ile ölümü arasında illiyet bağı bulunduğu, ölüm olayında maruz kaldığı yaralanma dışında başkaca ortak neden bulunmadığı, mahkemenizce sorulduğu üzere; otopside tespit edilen menenjitin (beyin zarı enfeksiyonu) maruz kaldığı künt kafa travması nedeniyle oluştuğu, mevcut tıbbi belgeler ve otopside tespit edilen bulgulara göre kişinin kafa bölgesine 7 (yedi) adet künt travma uygulanmış olduğu ve ayrıca sol kol ve sol göğüs bölgesi olmak üzere birer adet künt travma bulgusu tespit edildiği ve kafa bölgesinde tespit edilen künt travmaların tamamının ölümüne etkisi bulunduğu oy birliği ile mütalaa olunur."

Duruşma, sanıkların tutukluluğunun devamına karar verilerek ertelendi.

ANTALYA'DA 'ARES' LAKABIYLA BILINEN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (FOTODAKI) OLDURDUGU IDDIASIYLA -OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE TUTUKLU YARGILANAN VEYSI E. (48) ILE OGLU KADIR OZAN E.'NIN (26), MAKTULUN BASINA, HEPSI OLUMCUL 7 DARBE VURDUGU ADLI TIP RAPORU ILE KESINLESTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA 'ARES' LAKABIYLA BILINEN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (SAGDA) OLDURDUGU IDDIASIYLA -OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE TUTUKLU YARGILANAN VEYSI E. (48) ILE OGLU KADIR OZAN E.'NIN (SOLDA), MAKTULUN BASINA, HEPSI OLUMCUL 7 DARBE VURDUGU ADLI TIP RAPORU ILE KESINLESTI. DIYARBAKIR'DAN ANTALYA KEPEZ'E GELEN BABA- OGUL, 'REKLAM FILMI CEKME' BAHANESIYLE SEYHMUS OZDEMIRLE BIR KAFETERYADA BULUSMUSLARDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA 'ARES' LAKABIYLA BILINEN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (18) OLDURDUGU IDDIASIYLA -OMUR BOYU HAPIS ISTEMIYLE TUTUKLU YARGILANAN VEYSI E. (SEHMUS OZDEMIR ILE KONUSURKEN) ILE OGLU KADIR OZAN E.'NIN (26), MAKTULUN BASINA, HEPSI OLUMCUL 7 DARBE VURDUGU ADLI TIP RAPORU ILE KESINLESTI. DIYARBAKIR'DAN ANTALYA KEPEZ'E GELEN BABA- OGUL, 'REKLAM FILMI CEKME' BAHANESIYLE SEYHMUS OZDEMIRLE BIR KAFETERYADA BULUSMUSLARDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
Siyanürden 1200 kat daha zehirli balon balığı film oldu
 
Misafirliğe gittiği evde husumetlisi tarafından vuruldu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Akif 2 Şubat 2021 Salı 13:05

Bayağı fenomen olmuş

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siyanürden 1200 kat daha zehirli balon balığı film oldu
ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, küresel iklim değişikliği ve gemilerin ...
Antalya'da bir ilçede korana karantinası...
Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bir mahalle ve iki mevkide karantina ilan edildi.
Hırsız sevgililer, eğlenmek için çalmış
ANTALYA'da üç iş yerinden yiyecek, içecek ve gıda maddesi çalan Mehmet ...
 
Yangında 2 daire zarar gördü
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 2. katta çıkan yangın üst daireye de sıçradı. ...
Şubat ayında Alanya'da deniz keyfi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde şubat ayının ilk gününde yazdan kalma günler ...
Sıkıntılı günler
Turgut GÜNGÖR
 
Babasıyla ava çıkan Levent, 110 santimlik balık yakaladı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde 14 yaşındaki Levent Can Pulat, balıkçı olan ...
Dev dalgalar dalgakıranı parçaladı
ANTALYA'nın Demre ilçesi Çayağzı Limanı'nda bulunan Kokar Çayı'nın yatağını ...
Başkan Topaloğlu vatandaşlarla birebir ilgilendi
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geçen haftaki su baskınlarında ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva