Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Baharı teknede dileklerle karşılayacaklar
Baharı teknede dileklerle karşılayacaklar
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
TÜİK: Nisan ayı enflasyonu yüzde 3,18 oldu
TÜİK: Nisan ayı enflasyonu yüzde 3,18 oldu
18 Ekim 2022 Salı - 11:38

Fikri Can'ın öldüğü top kavgasına valilikten açıklama

DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde, parkta otururken üzerlerine gelen top nedeniyle, iki grup arasında çıkan ve Fikri Can Geçer’in (19) yaşamını yitirdiği 2’si ağır 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin valilik açıklama yaptı.

Fikri Can ın öldüğü top kavgasına valilikten açıklama
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 16 Ekim'de akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Rihan Parkı'nda meydana geldi. Park içerisinde iki grup arasında iddiaya göre atılan top nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından yakındaki bir özel hastaneye götürüldü. Yaralılardan Fikri Can Geçer, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Geçer’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada olaya karışan yaşları küçük 5 kişi gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. 5 şüpheliden 4'ü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, E.İ.N. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede tedavisi süren yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

VALİLİK: ASILSIZ HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ 

Diyarbakır Valiliği bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişiler tarafından 2 kişinin öldürüldüğü yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"17.10.2022 tarihinde bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada ilimiz Bağlar ilçesi Rihan parkında 16.10.2022 tarihinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıslar tarafından iki kişinin öldürüldüğü yönünde çıkan asılsız haberler üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklama yapılması gerekliliği hasıl olmuştur. 16.10.2022 tarihinde saat 17.50 sıralarında ilimiz Bağlar ilçesi Rihan parkında iki grup arasında çıkan kavga neticesinde dört şahıs kesici aletle yaralanmış, yaralılardan birisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde, olaya karışan 5 suça sürüklenen çocuk suç aletleriyle birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, şüphelilerden E.İ.N tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, diğer dört suça sürüklenen çocuk adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Olayda kesici alet kullanan E.İ.N.’nin ve beraberindeki diğer dört suça sürüklenen çocuğun uyuşturucu suçlarından herhangi bir kayıtlarının bulunmadığı gibi, yapılan araştırmalarda olay esnasında uyuşturucu veya uyarıcı madde etkisi altında bulunduklarını gösterir herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Yürütülen soruşturma kapsamında alınan ifadelerde de konunun uyuşturucuyla ilgili olduğuna dair herhangi bir şüpheli ya da müşteki beyanı bulunmamaktadır. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce ilimizde gençlerimizi uyuşturucu madde bağımlılığından korumaya yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir. İlimiz genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 'Narko-Alan Diyarbakır Projesi' ve 'Kökünü Kurutma Operasyonu' gibi ülke çapında örnek gösterilen uygulamalar yapılmakta olup, vatandaşlarımızın da kıymetli destekleriyle bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Halkımızın sosyal medya mecralarında kasıtlı olarak üretilen bu tür asılsız haberlere itibar etmemesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DIYARBAKIR'IN BAGLAR ILCESINDE IKI GRUP ARASINDA CIKAN VE 19 YASINDAKI FIKRI CAN GECER’IN YASAMINI YITIRDIGI 2’SI AGIR 3 KISININ YARALANDIGI BICAKLI KAVGAYA ILGILI VALILIK’TEN YAPILAN ACIKLAMADA, “OLAYDA KESICI ALET KULLANAN E.I.N.’NIN VE BERABERINDEKI DIGER DORT SUCA SURUKLENEN COCUGUN UYUSTURUCU SUCLARINDAN HERHANGI BIR KAYITLARININ BULUNMADIGI GIBI YAPILAN ARASTIRMALARDA OLAY ESNASINDA UYUSTURUCU VEYA UYARICI MADDE ETKISI ALTINDA BULUNDUKLARINI GOSTERIR HERHANGI BIR BULGUYA RASTLANMAMISTIR." DENILDI. FOTO: DIYARBAKIR, (DHA)

DIYARBAKIR'IN BAGLAR ILCESINDE IKI GRUP ARASINDA CIKAN VE 19 YASINDAKI FIKRI CAN GECER’IN YASAMINI YITIRDIGI 2’SI AGIR 3 KISININ YARALANDIGI BICAKLI KAVGAYA ILGILI VALILIK’TEN YAPILAN ACIKLAMADA, “OLAYDA KESICI ALET KULLANAN E.I.N.’NIN VE BERABERINDEKI DIGER DORT SUCA SURUKLENEN COCUGUN UYUSTURUCU SUCLARINDAN HERHANGI BIR KAYITLARININ BULUNMADIGI GIBI YAPILAN ARASTIRMALARDA OLAY ESNASINDA UYUSTURUCU VEYA UYARICI MADDE ETKISI ALTINDA BULUNDUKLARINI GOSTERIR HERHANGI BIR BULGUYA RASTLANMAMISTIR” DENILDI. FOTO: DIYARBAKIR, (DHA)

DIYARBAKIR'IN BAGLAR ILCESINDE IKI GRUP ARASINDA CIKAN VE 19 YASINDAKI FIKRI CAN GECER’IN YASAMINI YITIRDIGI 2’SI AGIR 3 KISININ YARALANDIGI BICAKLI KAVGAYA ILGILI VALILIK’TEN YAPILAN ACIKLAMADA, “OLAYDA KESICI ALET KULLANAN E.I.N.’NIN VE BERABERINDEKI DIGER DORT SUCA SURUKLENEN COCUGUN UYUSTURUCU SUCLARINDAN HERHANGI BIR KAYITLARININ BULUNMADIGI GIBI YAPILAN ARASTIRMALARDA OLAY ESNASINDA UYUSTURUCU VEYA UYARICI MADDE ETKISI ALTINDA BULUNDUKLARINI GOSTERIR HERHANGI BIR BULGUYA RASTLANMAMISTIR. HALKIMIZIN SOSYAL MEDYA MECRALARINDA KASITLI OLARAK URETILEN BU TUR ASILSIZ HABERLERE ITIBAR ETMEMESI HUSUSU KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR” DENILDI. FOTO: DIYARBAKIR, (DHA)

Burak EMEK/DİYARBAKIR,(DHA)

 
Dava sürecinde kanser ilacının parasını SGK'nın ödemesi kararı
 
Maden faciası soruşturmasında ifadeler alınıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dava sürecinde kanser ilacının parasını SGK'nın ödemesi kararı
İZMİR'de kanser hastası Nurdan Yücemen (68), SGK'nın ödemediği 46 bin ...
Nevşehir'de balon sert iniş yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
NEVŞEHİR'de rüzgar nedeniyle sert iniş yapan sıcak hava balonundaki turistlerden ...
Yunan unsurlarınca geri itilen 47 göçmen kurtarıldı
AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde Yunan unsurlarınca Türk kara sularına geri ...
 
Misinaya takılan Sakarmeke kuşunu kurtardı
ANTALYA'da ayağına misina takılmış Sakarmeke kuşu, Antalya Büyükşehir ...
Kedi kafesinden esrar çıktı
ADANA'da durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada kedi kafesinin içinde ...
SMA hastası Mehmet Ali’nin tek umudu gen tedavisi
MERSİN’İn Erdemli ilçesinde, Abdurrahman (27) ve Sümeyye Gölgeli (25) ...
 
'Kimyasalla toplu köpek ölümü’ iddiasına soruşturma
TRABZON’un Beşikdüzü ilçesinde Tuğrul Şeref’in beslediği köpeklerden 6’sı ...
Ev sahibi kilidi değişitirince yaşlı çift evine giremedi
ARNAVUTKÖY'de kiracısı olan yaşlı çifti evinden çıkarmak isteyen ev sahibi, ...
Yerli füze 'Tayfun', test edildi
RİZE'de Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (ROKETSAN) geliştirdiği yerli ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva