TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
24 Temmuz 2020 Cuma - 12:43

Fildişi Sahili Vizesi Nasıl Alınır?

Türk vatandaşı olup Türkiye’den Fildişi Sahiline gitmek istiyorsanız bazı şartları taşımanız gerekiyor.

Fildişi Sahili Vizesi Nasıl Alınır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye’den Fildişi Sahiline gitmek isteyen kişilerin vize zorunluluğu hakkında merak ettikleri bulunmaktadır. Fildişi Sahili Vizesi hakkında bilgi almak isteyenler için hazırladığımız yazımız sayesinde siz de bilgi alabilir ve hemen vizenizi çıkartmak için gerekli işlemleri uygulamaya başlayabilirsiniz. Marina Vize Başvuru Merkezi olarak sağladığımız Fildişi Sahili Vizesi hizmetimizle hemen kolayca vizenizi çıkarabilir ve gitmek istediğiniz seyahati artık hayatınızda uygulamaya dökebilirsiniz.

Türk Vatandaşları Fildişi Sahiline Vize Almak Zorunda Mı?

Türk vatandaşı olup Türkiye’den Fildişi Sahiline gitmek istiyorsanız bazı şartları taşımanız gerekiyor. Burada pasaport renginiz önemli bir kriter haline gelmektedir. Eğer bordo pasaport sahibiyseniz; bu durumda Fildişi Sahili Vizesi çıkartmanız gerekiyor. Fildişi Sahiline gitmek için diplomatlara ve hizmet ya da hususi şartlar altında alınmış pasaportlara sahip olan kişilere 90 günlük süreç tanınmaktadır. Eğer 90 günü aşmayacak şekilde bu kişiler Fildişi Sahilinde kalacaklarsa; Fildişi Sahili Vizesi başvurusu için muaf tutulmaktadırlar. Bu şartlar haricinde yine de Fildişi Sahili Vizesi çıkarmak isterseniz bu durumda da Marina Vize Başvuru Merkezi olarak sizlere hizmet sağlamaktayız.

Fildişi Sahili Vizesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Fildişi Sahili Vizesi başvuru yapacak kişilerin aşağıdaki önerilere dikkat etmesi gerekmektedir. Aksi halde vize başvuru ve onay süreci uzayacaktır. Böylece yapmak istedikleri planların aksaması sorunuyla karşı karşıya kalacaklardır.

  • Fildişi Sahili Vizesi onayı almak için öncelikle zaman kaybı yaşayarak farklı merkezlerle görüşmenize gerek yok. Biz sizlere Marina Vize Başvuru Merkezi olarak bu konuda hizmet ve destek sağlamaktayız. Firmamızdan kısa süre içerisinde vize onayınızı alabilirsiniz.
  • Pasaportunuzun süresine dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer Fildişi Sahili Vizesi süresi itibariyle 6 aylık zaman zarfında pasaport süreniz de bitecekse bu noktada hemen kolları sıvamanız gerekiyor. Çünkü; pasaport geçerlilik süresi yeterli olmadığı durumlarda vizeniz onay almamaktadır.
  • Fildişi Sahili Vizesi başvuru formu edindikten sonra bu formu elektronik ortamda doldurmanız gerekiyor. Elle doldurulan başvuru formları kabul edilmemekte olduğundan dolayı bilgisayarda doldurmanız daha makul gözükmektedir.
  • Her ne kadar başvuru formunu elektronik ortamda doldursanız bile formda sizden istenen tüm bilgileri doldurduğunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Sizin önemsemediğiniz ve doldurmadığınız bir boşluk vizenizin ret alması anlamına gelebilir. Bu yüzden gereken özeni göstermeniz önem arz etmektedir.
  • Vize başvurusu için sizden fotoğraf istenmektedir. Bu istenen fotoğrafın kesinlikle son 6 aylık süreç içerisinde çekilmiş olmasına özen gösterin. Aksi halde fotoğraftan dolayı ret alabilirsiniz. Fotoğrafınızın arka fonu da bu noktada önemlidir. Desenli ya da beyaz zeminde olmayan fotoğraflar ne yazık ki kabul görmemektedir.
  • Geçerlilik süresi devam eden pasaportlarınızda karşılıklı 2 sayfanın boş olması gerekmektedir. Buraya işlenecek bilgiler vardır.
  • Vize başvuru için seyahat etme tarihinizden en az 10 gün önce işlemlerinizi yapmaya başlamanız gerekmektedir. Çünkü; Fildişi Sahili Vizesi Express seçeneği bulunmayan bir vize türüdür. Bu yüzden işlerinizin aksamaması adına vize çıkartmak için son günleri beklemeyiniz.
  • Fildişi Sahili Vizesi başvuru ücreti nakit olarak ve Amerikan Doları kurundan hesap edilerek elinizde Dolar şeklinde bulunmalıdır.
  • Eğer vizeniz yukarıdaki şartlardan birini eksik olarak yerine getirmeniz ya da tüm şartları yerine getirseniz bile ret alması durumunda vize başvuru ücretleri geri iade edilmemektedir. Başvurunuzu yaparken bu şartı kabul etmiş sayılırsınız.

Fildişi Sahili Vizesi Türleri ve Sağladığı İmkanlar

Fildişi Sahili Vizesi türleri için 2 farklı seçenek karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan birisi; Ticari, diğeri Turistik Vizedir. Her ikisinin de sağladığı imkanlar ve şartları farklılık arz etmektedir. Bizler Marina Vize Başvuru Merkezi olarak iki vize türü için de sizlere yardımcı olmaktayız.

·Fildişi Sahili Turist Vizesi

Fildişi Sahiline turistik gezi amacıyla gitmek istediğinizde bu vizeyi çıkartmanız gerekiyor. Bu vize 90 günlük seyahatler içindir. Eğer orada kalış süreniz 90 günü geçecekse; sizler turistik vizeyi alamazsınız. Fildişi Sahili Turist Vizesi için gereken şartlar pasaport rengine göre değişiklik göstermektedir. Eğer siz de yeşil, gri ya da siyah pasaport varsa; 90 gün boyunca vizesiz giriş yapabilmeniz mümkündür. Ancak bordo pasaportunuz varsa bu durumda 90 günlük vize için başvuru yapmalısınız.

·Fildişi Sahili Ticari Vize

Petrol ve doğal kaynaklar açısından zengin bir coğrafyaya sahip olan Fildişi Sahili pek çok yatırımcının, sermayedarın ya da iş adamının ilgisini çekmektedir. Bu yüzden de Fildişi Sahili Ticari Vize için başvuru yapmaktadırlar. Ticari vize için 3 farklı şart bulunmaktadır. İlki; Sarıhumma aşısı yaptırmak, ikincisi uluslararası bir aşı sertifikasına sahip olmak, son olarak da; 1 yılı aşmayacak şekilde çok girişli olarak vizeyi onaylatmak. Bu şartları karşılamanız halinde Fildişi Sahili Ticari Vize başvurusu yaparak onaylatabilirsiniz.

Fildişi Sahili Vizesi Ücreti Ne Kadar?

Fildişi Sahili Vizesi ücreti öğrenmek için öncelikle hangi tür vize çıkartmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Turistik Vize ve Ticari Vize arasında fiyat farkı bulunmaktadır. Siz Marina Vize Başvuru Merkezi olarak bizlerden destek almanız halinde biz sizlere iki vize türü için de en uygun fiyatları sunacağız. Sizlerin bütçesini aşmayan fiyat politikamız sayesinde rahat bir nefes alabileceksiniz. İsteyen turistik gezisi için, isteyen de hayalini kurduğu için bizler aracılığıyla Fildişi Sahili Vizesi onayı alabilecekler.

Fildişi Sahili Vizesi Nereden Alınır?

Fildişi Sahili Vizesi başvuru merkezi arayışına girdiyseniz bizler Marina Vize Başvuru Merkezi olarak hizmetinizdeyiz. Hemen bizlere 0212 530 04 31 telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Eğer mobil telefon numaramızdan aramak isterseniz 0541 963 17 14 telefon numaramızı arayabilir ve hemen yanıt alabilirsiniz.  Online olarak hizmet almak isteyenler için hem [email protected] mail adresimizle, hem de https://www.marinavize.com resmi web sitemizle sizlere bir tık kadar uzaktayız. Her türlü soru, sorun ya da probleminiz için bizlere ulaşabilirsiniz. Özellikle Fildişi Sahili Vizesi almaya karar verdiyseniz; başvuru merkezi arayışınıza son vererek bizlerden en uygun fiyatlarla vizelerinizi onaylattırabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; yukarıda iletişim araçlarımızla bizlere ulaşmanızdır.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: [email protected]
Web: https://www.marinavize.com

Fildişi Sahili Ankara Büyükelçiliği

Adres: Kazım Özalp, İlkadım Sk. No:3, 06700 Çankaya/Ankara

 

 
Burak Yılmaz Beşiktaş'a veda etti
 
Alman turizmcilerden 'Türkiye'ye gelin' çağrısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güvenli turizmde Antalya bir numara
TÜRKİYE genelinde 2 bin 72 otelin başvurduğu ve 1221 otelin belgelendiği ...
Antalya'da, 1 günde 10 bin turist rekoru
KORONAVİRÜS salgını nedeniyle mart ayında otellerin kapısına kilit vurulan ...
Emin Çölaşan turizmi yazdı; 'Korkuyorum'
Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Rusya ...
 
Rusya uçuşlarının başlaması turizmciyi sevindirdi
RUSYA ile Türkiye arasında hava trafiğinin bugün itibarıyla başladığının ...
Rus güzel Antalya'ya tatile geldi
Rusya'nın ev sahipliğini yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası güzeli Victoria ...
Yerli turist, 'konforlu ve güvenli tatil'den memnun
HER şey dahil sisteminin kullanıldığı Türk turizmi, pandemi süreciyle ...
 
Atmaca: İngiltere, diğer Avrupa ülkelerine de örnek olacak
PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, İngiltere'nin ...
Ters ev, 'önlemli' açıldı
ANTALYA'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan ters ev, yeni normal hayatla ...
Konyaaltı Sahili'nde 'loca' arbedesi
ANTALYA'nın Konyaaltı Sahili'ndeki işletmetlerde, kıyı kanuna aykırı olduğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva