Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
8 Nisan 2022 Cuma - 11:23

Firari Antalyalı FETÖ'cü hayatını kaybetti

Kapatılan Rasanet Gençlik Vakfı Antalya Şube Başkanı, FETÖ’cü kaçak işadamı Hasan Yılmaz, Amerika’nın Virjinya Eyaleti’nde kızının evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Firari Antalyalı FETÖ cü hayatını kaybetti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

FETÖ’cülerin ‘Libas’ lakabıyla tanıdığı,  1970’li yıllardan itibaren Antalya’da cemaatin öncü isimlerinden biri haline gelen Hasan Yılmaz, 2015 yılında Türkiye’den kaçmış,Tunus ve Mozambik’te geçirdiği 6 yılın ardından geçen yıl ABD’ye çocuklarının yanına yerleşmişti. 75 yaşında hayata veda eden Hasan Yılmaz’ın cenazesi bugün (Cuma) Pensilvanya’daki Gurbet Mezarlığı’na defnedilecek.

Babası gibi firari olan oğlu Av. Ammar Yılmaz, babasının Antalya’ya, yaşadığı yerlere dönmeyi çok istediğini ama ömrünün yetmediğini söyledi.

ANTALYA ÇAKIRLAR DOĞUMLU

1947’de Antalya’nın Çakırlar köyünde dünyaya gelen Hasan Yılmaz, Antalya İmam Hatip Lisesi’nde okuduğu dönemde Antalyaspor’da kaleci olarak profesyonel futbola başlamıştı. Ordu Milli Takımı’nda da oynayan Yılmaz geçirdiği bir rahatsızlık sonucu futbolu bırakmıştı. Askerlik dönüşü Bediüzzaman Said Nursi’nin avukatlarından Antalyalı Gültekin Sarıgül ile dost olan Yılmaz, bu sayede İzmir’de görev yapan Fethullah Gülen ile tanışmış,  her perşembe akşamı işyerini kapatıp İzmir’e vaaz dinlemeye gidiyordu.1977 yılında 7 arkadaşıyla Antalya’da Rasanet Vakfı’nı kuran Hasan Yılmaz,  soyadını taşıyan bir kolej açarak, yurt, okul ve dershane hizmetleri yaptı. Kurucusu olduğu Rasanet Vakfı’na polis baskını yapılmasının ardından Tunus’a kaçtı. 15 Temmuz’dan önce Nisan ayında hakkında dava açılan ve ‘örgüt yöneticisi’ olmakla suçlanan Yılmaz’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

 
Ramazan’da sağlıklı beslenme önerileri
 
Bisikletle Türkiye turunda anne ziyareti
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
M. Ali Şahiner 12 Nisan 2022 Salı 13:29

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Malını, mülkünü gasbedenler Öbür tarafta nasıl hesap verecekler ,onu düşünsünler.

Yorumu oyla      0      0  
Ali 9 Nisan 2022 Cumartesi 12:10

Rabbim tüm mazlum ve magdurlarin yardimcisi olsun.ISLAM dan,Kurandan ve peygamberimizin yolundan ayirmasin.Hasan Yilmaz agabeyiyede rahmeti muamele eylesin.

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 9 Nisan 2022 Cumartesi 06:38

Bunlar sağ iken bile bu toprakları kirlettiklerine göre,cansız bedenlerinin de bu toprakları kirleteceği,o nedenle vatanına ihanet eden şebeke elamanlarının beslendikleri ve kucağına oturdukları ülkelerde kalmaları daha isabetli olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet Sağlık 9 Nisan 2022 Cumartesi 02:14

Allah rahmet etsin.Çok iyi ve fedakâr bir insandı.Türkiye''ye ve Antalya''ya çok faydaları oldu.Binlerce fakir ögrencinin bursla okumasina vesile oldu.Ülkesini çok sevmesine ve 15 Temmuz''la hiç alakası olmamasina ragmen F...cülükle yani teröristlikle suçlandı.Eğer bu insan ve arkadaşları darbeci ve teröristse Türkiye''de ve dünyada terörist olmayan insan yoktur.Şimdiye kadar 1 milyon 977 bin kişi F..ile suçlandı.Bir ülkede bu kadar terörist olur mu hiç?Taliban bile 77 bin silahlı adamla koca Afganistan hükümetini kovup yonetimi ele geçirdi.Bu cemaatin hicbir zaman darbeyle alakası olmamıştır ve olmaz.Bunların hepsi iftiradır Bugün hain ve darbeci görunen ama öte tarafta kahraman ilan edilenler gerçekler ortaya çıkınca tem tersi olduğu anlaşilacak.Bu insanların dededen,babadan kalan veya yıllarca alın teri dökerek kazandıkları servetlere el kondu,yıllardir hapiste yatıyorlar Fakat tek biri bile bir çakiyla olsun karşı çikmadılar.Deaş gibi gerçek terorist olsalardı karakolların ön kaoısından girip arka kapidan çikarlardi.Erdoğan ve faşist rejime biat edip onun halifeliğini dünyadaki Turk okullari vasıtası ile ilan etmeyi kabul etmedikleri ve 1725 Aralık''ta hirsizları suçüstü yakaladıkları için bir gunde terörist ilan edildiler Yazıktir,gunahtir.Toptan tövbe edelim ki bu dünyada ve ahirette başımiza gelecek belalardan korunabilelim.Vesselam

Yorumu oyla      0      0  
İsmail Afşar 8 Nisan 2022 Cuma 22:11

Harbi haysiyet herkeste bulunmuyor, fetö diyen dilleriniz kurusun. Tüm sülaleniz toplansa onun sadece efendiliğine yetişemezsiniz, ölünün arkasından bile içinizdekini kustunuzya allah belanızı versin

Yorumu oyla      0      0  
Hasan 8 Nisan 2022 Cuma 16:52

Darısı Ammar Yılmaz ve ortaklarına inşallah

Yorumu oyla      0      0  
taş 8 Nisan 2022 Cuma 13:36

Cumhuriyet düşmanlarından biri daha öbür Dünya'ya gitmiş görünüyor.15 temmuza gelene kadar yüzlerce insanın ahını aldılar ve 15 temmuz 2016 kalkışmasında yüzlerce insanımız şehit oldu.Cumhuriyete karşı kalkışma başarılı olsaydı,bu gün Cumhuriyet yoktu,rejim değişmişti,o nedenle maalesef bu millet düşmanları keşke yurt dışına kaçmadan yakalansalar ve hesaplarını hukuk karşısında verselerdi.Ne yazık ki bunların hiç biri olmadı ve ellerini kollarını sallayarak yurt dışına gittiler ve oralarda bu Dünyadan birer birer gidiyorlar.Umarız öbür tarafta hesap verirler diyoruz,ayrıca hepsinin de Allah cezasını versin.FETÖ denen bu uluslararası cani örgüt üst düzey yöneticileri, görülüyor ki bu Dünya'da hakim karşısına çıkmayacaklar.Ne diyelim kim ki bu kan emici örgütle şu veya bu nedenle yan yana,diz dize veya önüne arkasına yatmış ise Allah bildiği gibi yapsın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kavga ihbarına giden polis şaşkınlık yaşadı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan kavga ...
Savaşın Antalya ihracatına faturası ağır
RUSYA'nın Ukrayna'ya 24 Şubat'ta başlattığı savaş sonrasında, bu iki ülkenin ...
101 dönümlük arazinin fiyatı da belli oldu
Mülkiyeti Döşemealtı Belediyesine ait Yağca Mahallesi 8735 ada 5 parselde ...
 
2021 Kepez’in altın yılı oldu
Kepez Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda, encümen ve komisyon ...
Antalya'da iki mahalle sandık başına gidiyor
Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, 5 Haziran 2022’de Meydankavağı ve Sinan ...
Antalya'da amatör balıkçılar oltayla yakaladı
ANTALYA'da amatör balıkçılar, Alara Çayı'nın denize döküldüğü yerde oltayla ...
 
Çaldığı bisikletle yakalandı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde jandarma çalıntı bisikletle yakaladığı H.K.'yı ...
Alanya'da uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde evinde ve serasında kenevir ekimi yaptığı ...
Antalya'da akaryakıt kaçakçılarına polisten izin yok
ANTALYA'da polisin düzenlediği operasyonda 1800 litre kaçak akaryakıt, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva