GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
15 Haziran 2021 Salı - 12:36

Flaster Bant

Günlük yaşantımız içerisinde bazı durumlarda anlık olaylar çok meydana gelmektedir. Bu durumlar genel olarak değişmekte olup en çok karşımıza çıkan durumlardan biri ise yaralanmalar veya geçireceğimiz rahatsızlıktan sonra yapılan ameliyat sonrası dikiş durumlarımız olmaktadır.

Flaster Bant
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu durumlar ile karşılaştığımızda bizlere hijyeni ve korumayı en iyi sağlayacak ürünlerin başında sargı bezleri veya gazlı bezler gelmektedir. Kapatma işlemi sadece bezi koyarak veya sararak tek başına bir bileşen olmamaktadır. Yapılan işlemlerden sonra bezin sabit bir şekilde durması için yardımcı malzeme flaster bant olmaktadır. Yaranın üstünü kapattıktan sonra vücudumuzda iyi bir tutma işlemini sağlamak için çok yararlı bir üründür. Müdahale sonrası açık yaranın üstüne örtülen steril malzemenin yaranın üstüne sabitlemek için özel yapışkan formülü ile çıkmamasını sağlar bu sayede yaradan oluşacak herhangi bir kan akması veya yaranın üstüne gelecek su durumunda flaster bant koruma sağlayarak, sargı bezinin çıkmasını engellemiş olur. Kullanım çeşitliğine göre değişen flaster çeşitleri bu kategori altında bulabilirsiniz. Farklı ebatlardaki flaster çeşitlerimiz ile tüm ihtiyaçlarınızı bulabilirsiniz.

Bu ürünler özelliği olarak içerisinde bulunan özel formül ile hazırlanan yapışkanı vücuttaki alerjik reaksiyonu minimuma indirmiştir. Kullanım kolaylığı ve yapısı sayesinde istenildiği ebatlarda ve ölçülerde kolayca koparılabilir. Yapıştırıldığı bölgenin hava almasını sağlayan mikro gözenekleri sayesinde yaranın çabuk toparlamasına yardımcı olurlar. Flaster bantların çeşitliliği sayesinde kullanılması en uygun flaster bant seçebilirsiniz. Size bu konuda örnek verecek olur isek, kan alma işleminden sonra kolumuzun tam kıvrım noktası olduğundan ve iğnenin açmış olduğu deliğin küçüklüğünden dolayı bölgeye uygulanacak kapatma işlemini en iyi flaster enjeksiyon bandı nokta banttır. Alerjik bünyeye sahip kişilerde kullanılabilecek esnek yapıya sahip uygulanan bölgede partikül bırakmayan en iyi flaster grubu Hipoalerjenik flasterlerdir. Betafix, octafix, novafix v.b flasterlerdir.

Flaster

Kullanım şekline ve alanına göre değişen bu ürünler, sizlerin özelliğini belirleyeceğiniz duruma göre tercih edilmektedir. Flaster bant çeşitleri aşağıdaki gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Bez Flasterler: Çinko oksitli,kauçuk bazlı yapıştırıcı özelliğe sahip tıbbi bez flasterdir. Enine boyuna düzgün şekilde kopabilir. Makas kullanmak gerekmez. Her türlü cerrahi uygulamada tespitleme amacıyla kullanılır. Yapışkanlığı uzun süre muhafaza eder. Röntgen filminde gözükmez

Esnet Sabitleme Bantları: Hipoalerjeniktir. Çift taraflı esneme özelliğine sahip Film taşıyıcıdan üretilmiştir. Uzun süre sabitleyebilen güçlü hipoalerjenik yapışkana sahiptir. Yapışkanı kullanım sonrasında atık bırakmaz. Arkasındaki 1 cm²’lik kareler sayesinde düzgün kesilebilme özelliğine sahiptir. Hava geçirgendir, cildin hava almasını sağlar. X-Ray geçirgendir, plaster ile yapmaktadır.

Kağıt Flasterler: Hassas ciltli hastalar için poliakrilat yapışkanlı, hipoallerjenik nonwoven (kağıt) tıbbi flasterdir. Enine ve boyuna kolaylıkla yırtılabilir. İyi yapışır, kolaylıkla çıkarılabilir. Havayı ve teri geçirir, suya dayanıklıdır. Röntgen filminde gözükmez. Üstüne yazı yazılabilir.

İpek Flasterler: Çinko oksitli ve kauçuk bazlı yapıştırıcı özelliğine sahip olan ipek flaster asetat ipliğinden üretilmiştir. Her türlü cerrahi uygulamada tespitleme amacıyla da kullanılabilir. Hava geçirgenliğine sahip olduğu için ciltte tahrişe neden olmaz. Hem enine hem de boyuna düzgün bir şekilde kopabildiği için makas kullanımına gerek bırakmaz. Katater, sargı bezi, yara örtüsü ve buna benzer malzemelerin sabitlenmesini sağlayan ipek flaster çıkarıldığında cilt üzerinde partikül bırakmazlar. Pratik bir kullanım sunan ipek flaster cilt tuzundan etkilenmediği için yapışkan özelliğini uzun süre muhafaza eder. X-ray ışınlarına karşı geçirgen olması nedeniyle röntgen filmlerinde görülmez.  Suya dayanıklı olan ürün üzerine yazı yazılabilir.

Flaster Sökücü Sprey: Silikon bazlıdır. Flaster vb. yapışkanların kolayca sökülmesini sağlar, cilde zarar vermez ve hassas ciltlere uyumludur.

Flaster Bant

Aramış olduğunuz flaster bantlar kullanıcının en çok tükete bileceği ürünlerin başında gelmektedir. Piyasada birbirinden farklı birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünleri satın alma işlemi yapacağınızda en çok dikkat etmeniz gereken husus ise fiyatından ziyade ürün kalitesi ve orijinal olmasıdır. Hiç istemeyen durum olmasa merdiven altı üretim yapan yerlerden ve firmalardan mutlaka uzak durulması gerekmektedir. Kötü üretimi yapılan ürün maalesef alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Medikalreyonum.com adresi olarak sitemiz içerisindeki bütün ürünlerimiz en iyi kalite olup sizlerin güvenle kullanabileceğiniz ürünlerdir. MedikalReyonum Sitemize üye olup hemen sipariş vererek aradığınız flaster bantları en iyi fiyata alabilirsiniz.

 
Sebze yüklü kamyonet devrildi
 
Yol ve tarım arazisi üzerinde 1 kilometre uzunluğunda yarık oluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rahat Oturma Deneyimi XPrime Oyuncu Koltuğu ile Mümkün
Oyuncu koltuğu modelleri sayesinde bilgisayar başında uzun süreler geçirenler ...
Yedek Parça Ürünlerinde Büyük İndirim!
Aradığınız ürünleri kolayca bulma imkanı sağlamasının yanı sıra en uygun ...
Ayakkabının Tam Adresi
Hanımlar için ayakkabı tarzları her çok önemlidir. Ayakkabı ve terlik ...
 
Swatch Saat ile kaliteyi yaşayın
Saat; sadece zamanı değil, kişiliği de yansıtır. Bu nedenle pek çok insan ...
Spor Giyim Fiyatları
Tarz giyinmek ve sportif giyimde de zarafetinizi ortaya çıkarmak istiyorsanız, ...
Polikarbon Levha Nedir?
Polikarbon levha, isminden de anlaşılacağı üzere polikarbon malzemeden ...
 
Pırlanta Yüzük Tasarımları
Pırlanta tektaş yüzükler kıymetli, özel ve eşsiz hediyeler haline gelmiş durumdadır.
Nike Erkek Spor Ayakkabı Özellikleri
Nike erkek spor ayakkabı kullanan bireylerin ayakkabı hakkında bilgi sahibi ...
Sezon Midi Boy Elbise Modelleri
Sadece kadın giyimine özgü olan ürün elbiselerdir. Bu noktada da mini, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva