TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
25 Ocak 2021 Pazartesi - 11:46

Fraport TAV Antalyaspor'un devre karnesi

FRAPORT TAV Antalyaspor, devreyi 26 puanla kapatırken, oynanan maçlarda en çok formayı Rus oyuncu Fedor Kudryashov giyme başarısı elde etti. Kırmızı beyazlılarda Tamer Tuna'nın yerine göreve gelen Ersun Yanal, takımının başındaki 12 haftada 17 puan topladı.

Fraport TAV Antalyaspor un devre karnesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna Gençlerbirliği galibiyetiyle başlayan Fraport TAV Antalyaspor, devreyi İH Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçla tamamladı. Kırmızı beyazlılar Konya deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılırken, puanını da 26'ya yükseltti. Akdeniz temsilcisi, devrede 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Antalyaspor 26 puanın 17'sini Ersun Yanal ile alırken, en çok formayı ise Rus oyuncu Fedor Kudryashov terletti. Kırmızı beyazlılarda devre sonunda en fazla golü 3'er golle Gökdeniz Bayrakdar, Lukas Podolski ve Veysel Sarı kaydederken, 4 asisti bulunan Amilton ise attığı 2 golle de skora en çok katkıda bulunan oyuncu oldu.

TUNA İLE BAŞLANDI YANAL İLE DEVAM EDİLDİ

Antalyaspor, sezona Tamer Tuna ile başlarken, genç teknik adam ile 6'ncı hafta oynanan Medipol Başakşehir maçından sonra yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım 2 hafta boyunca ligde oynanan maçların birine Tamer Tuna'nın yardımcısı, birine ise alt yapı hocasıyla çıktı. Fraport TAV Antalyaspor'da yönetim 9'uncu hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi Ersun Yanal'ı göreve getirdi. Tamer Tuna, 6 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, yerine göreve gelen Ersun Yanal ise, 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 17 puan topladı.

4 BÜYÜKLERE KARŞI GALİBİYET YOK

Antalyaspor, ligin ilk yarısında 4 büyük takıma karşı oynadığı maçlarda 3 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Ligin 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olan kırmızı beyazlılar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ligin 7. haftasında iç sahada Fenerbahçe'yi ağırlayan Akdeniz ekibi 2-1 mağlup ayrıldı. 16. haftada bu kez Galatasaray ile karşılaşan Antalyaspor, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar 19'uncu haftada ise Trabzonspor'u sahasında ağırlarken, bu mücadele 1-1 sona erdi.

'SAHASINDA 17, DEPLASMANDA 9 PUAN TOPLADI'

Fraport TAV Antalyaspor 26 puanın, 17'sini iç saha maçlarında toplarken, 9 puanı ise deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Kırmızı beyazlı takım sahasında oynadığı 10 mücadelede 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi elde ederken, deplasmanda ise 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

'İÇERDE 12, DEPLASMANDA 8 GOL ATTI'

Antalyaspor oynadığı maçlarda rakip filelere 20 gol atma başarısı elde ederken, 26 gole engel olamadı. Kırmızı beyazlılar attığı 20 golün 12'sini sahasında, 8'ini ise deplasmanda kaydetti. Antalyaspor bu sezon ligde oynadığı maçlarda Atakaş Hatayspor'a 6-0 kaybettiği karşılaşma ise hem en fazla gol yediği, hem de en farklı yenilgiyi aldığı maç oldu.

'EN FAZLA KUDRYASHOV, EN AZ SERDAR GÜRLER FORMA GİYDİ'

Fraport TAV Antalyaspor'da Rus oyuncu Fedor Kudryashov, hem Tamer Tuna hem de Ersun Yanal tarafından en fazla forma verilen oyuncu oldu. 33 yaşındaki başarılı defans oyuncusu, 20 maçın tamamında forma giyerken 1789 dakika sahada kaldı. Tecrübeli defans oyuncusunu 1620 dakika ile kaleci Ruud Boffin, 1570 dakika ile Nuri Şahin ve 1449 dakika ile genç oyuncu Bünyamin Balcı takip etti. Antalyaspor'da en az formayı ise ilk yarının son haftası olan İH Konyaspor maçının 90+2'nci dakikasında oyuna giren Serdar Gürler giydi. 29 yaşındaki oyuncu sakatlığını atlattıktan sonra ilk kez 21 kişilik kadroda yer alırken yalnızca 1 dakika sahada olmayı başardı.

3 OYUNCU 3'ER GOL ATTI

Akdeniz ekibi Antalyaspor'da ligde atılan 20 golün 9'una 3 oyuncu katkıda bulundu. Takımları adına Gökdeniz Bayrakdar, Lukas Podolski ve Veysel Sarı 3'er golle katkıda bulunurken, Amilton, Sidney Sam ve Hakan Özmert ise 2'şer golle destek verdi. Eren Albayrak, Jahovic, Bünyamin Balcı, Fredy ve Doğukan Sinik ise 1'er kez gol sevinci yaşadı.

SKORA EN ÇOK KATKI AMİLTON'DAN

Kırmızı beyazlı takımda Brezilyalı oyuncu Amilton ise skora en çok katkı yapan oyuncu konumunda. Tecrübeli kanat oyuncusu, Fredy ile beraber 4 asistle takımında en üst sırada yer alıyor. 31 yaşındaki oyuncu 4 asistin yanı sıra attığı 2 golle de 6 gole direkt etki etti. Fredy'nin ise 4 asistinin yanı sıra 1 golü bulunuyor.

KIRMIZI KARTLARDA HATAY İLE ZİRVEDE

Fraport TAV Antalyaspor, oynanan 21 maçta Atakaş Hatayspor ile beraber gördüğü 7 kırmızı kartla zirvede yer alıyor. Akdeniz ekibi 7 kırmızı kartın 4'ünü çift sarıdan, 3'ünü ise direkt gördü. Antalyaspor'da Amilton, Sidney Sam ve Jahovic direkt, Ersan Adem Gülüm, Naldo, Hakan Özmert ve Ufuk Akyol ise çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktı. Kırmızı beyazlılar hakemler tarafından 37 kez de sarı kart ile cezalandırıldı.

KASIMPAŞA İLE EN AZ PENALTI KULLANANAN TAKIM

Antalyaspor, Süper Lig'de oynanan 21 hafta da bir maçı eksik Kasımpaşa ile en az penaltı kullanan takım konumunda. Kırmızı beyazlılar Kasımpaşa ile beraber sadece 1 kez hakemler tarafından penaltı noktasına gönderildi. Antalyaspor'da, Fatih Karagümrük maçında kazanılan penaltıda topun başına Hakan Özmert geçerken, meşin yuvarlağı filelerle buluşturmayı başardı.

KUPADA ÇEYREK FİNAL

Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale yükselerek DG Sivasspor'un rakibi oldu. Kırmızı beyazlılar kupada Pendikspor, Boluspor ve Bursaspor'u mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

SUPER LIG'DE 2020-2021 SEZONUNA GENCLERBIRLIGI GALIBIYETIYLE BASLAYAN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, DEVREYI IH KONYASPOR ILE DEPLASMANDA OYNADIGI MACLA TAMAMLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
ATSO yönetim kurulu üyesi hayatını kaybetti
 
Serik'te trafik kazası: 4 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da Serdar Gürler 204 gün sonra forma giydi
FRAPORT TAV Antalyaspor'un sezon başında İspanya'nın Huesca takımından ...
Konyaspor - Antalyaspor: 0-0
Süper Ligin 21'inci haftasında İttifak Holding Konyaspor, sahasında Fraport ...
Antalyaspor'da hedef Konya'da galibiyet
SÜPER Lig'in 20. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a konuk ...
 
Eskrimciler, Ankara'dan 3 kupayla döndü
AYTEMİZ Alanyaspor'un Eskrim Takımı sporcuları, 'Yıldızlar Federasyon Kupası'ndan 3 kuqpayla döndü.
Antalyaspor taktik çalıştı
FRAPORT TAV Antalyaspor pazar günü deplasmanda oynayacağı İttifak Holding ...
AFJET Afyonspor - Şanlıurfaspor: 3-0
Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta AFJET Afyonspor 16'ncı hafta erteleme ...
 
Alanyaspor'dan Ufuk ve Efecan açıklaması
AYTEMİZ Alanyaspor'da kaleci Ufuk Ceylan'ın elinde yeni bir tendon kopması ...
Antalyaspor'da 7 eksik
FRAPORT TAV Antalyaspor'un galibiyet hedefiyle hazırlıklarını sürdürdüğü ...
Demre Belediyespor sezonu açtı
BU sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Demre Belediyespor, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva