Toplantıda Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı ve Türkiye Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kalkan, etkinlik hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 3 yıl önce ilki gerçekleştirilen GASTRO Afyon Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali'nde 200 kiloluk dana çevirmenin hazırlanırken alev aldığınıN hatırlatılması üzerine Kalkan, "Dana çevirme bizim sembolümüz oldu. Şu anda zaten festivale katılmak isteyen arkadaşlarımız tekrar yakalım görüşünde. Danayla ilgili süpriz şeylerimiz olacak ama şu anda bunu açıklamak istemiyorum" dedi.
Afyonkarahisar'da ilki 18 Nisan 2018'de gerçekleştirilen GASTRO Afyon Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali için 200 kiloluk dana çevirme hazırlanırken, bir anda alev almış ve görevliler söndürmek için çaba sarf etmişti.
Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
Koç 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||