'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
22 Mayıs 2015 Cuma - 12:09

Gazilerden Subaşı'na destek

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, seçim çalışmalarını kent merkezinde bazı STK'ları ziyaret ederek sürdürdü.

Gazilerden Subaşı na destek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Antalya Şubesi ile  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesini ayrı ayrı ziyaret eden Subaşı, destek istedi. Hiç bir siyasi partinin programına inanmadığını da dile getiren Subaşı, "Adalet çökmüş ve güven kalmamışsa programlar benim için hiç bir şey ifade etmez. Liderlerin aklına da güvenmiyorum" dedi.

Subaşı'nı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Mustafa Değirmenci, deneğin Türkiye genelinde 97 şubesi ve 127 bin üyesi olduğunu belirterek, Antalya'da ise yerleşik 9 bin emekli astsubaydan henüz 2500'ünün üyeleri olduğunu anlattı. Değirmenci, ziyaretten duydukları memnuniyeti anlatarak, "Sizin ülke ve yerel yönetimde yaptığınız görevlerde elde ettiğiniz başarıların bilincinde kişiler olarak emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Ülke sorunlarına çözüm bulmak için göreve talip olmanız taktire şayan. Sorumluluk almak adına cesaretiniz nedeniyle de kutluyoruz. İnşallah başarırsınız, yolunuz açık olsun" dedi.

Sorunlarımızın çözümünü başkalarına havale edemeyiz

Hasan Subaşı da yaptığı konuşmasında, demokrasinin kuralları ve kurumları ile bir çöküntü yaşadığını,  siyasetin ve partilerin dibe vurduğunu belirterek, "Sorunlarımızın çözümünü başkalarına havale edemezdik.  'Gel ABD ya da AB bizi düze çıkar' diyemeyiz. Yararı da olmaz. Tecrübeli bir siyasetçi olarak, sorumluluk alma ihtiyacı duydum ve kolları sıvadım, yine siyasetçiler ve sivil toplum bunun üstesinden gelebilir" dedi. Siyasi partilerin toplumla hiç bir irtibatları kalmadığını anlatan bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, şöyle devam etti.

"Türkiye'de ekonomi dibe vurmuş. Yargı ve Adalet tartışılır ve güvenilmez hale gelmiş. Üniversite mezunları iş bulamıyor, işsizlik tavan yapmış dünyanın en büyük sarayını yapma peşindeyiz. Bu eksen kaymasını düzeltmek zorundayız. Yoksa sonumuz Allah korusun Ortadoğu. Bu sorunları yine tecrübeli siyasetçiler sorumluluk alırsa düzeltebiliriz. İşte bu nedenle sadece hükümeti değil, siyaseti ve partileri bu halk 7 haziran seçimlerinden sonra tartışacaktır"

Subaşı, seçilirseniz tavrınız ne olacak? şeklindeki bir soruya iki örnekle yanıt vererek, "Uygulamada bir maden Yasası var. Utanç verici. Turizmden ekmek yiyen bu kentte her yeri kazıp döküyoruz. Doğayı tahrip ediyoruz. Antalyalılar eylem yapıyor. Ama bir vekilimiz de çıkıp bu vahşi yasanın değiştirilmesi için teklif bile veremiyor. Aleviler yıllardır 'bizim ibadethanemiz Cemevidir' diyorlar onları kimse dinlemiyor. Sonunda Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye'yi mahkum ederek bu kararı alıyor. Türkiye'de 'şurası yanlış, ya da doğru' diyebilecek objektif ve özgür vekillere ihtiyaç var. Hiç bir siyasi partinin programına inanmadığını da dile getiren Subaşı, "Adalet sıfır olmuşsa o programlar benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Liderlerin aklına  güvenmiyorum" dedi.

Muharip Gaziler: "Adam gibi adama ihtiyaç var"

Subaşı daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Zeynel Abidin Sezer ve yönetimini ziyaret etti. Girişte tören kıtası oluşturan esas duruşta karşılayan gaziler, Subaşı'nı çok duygulandırdı.

Başkan Sezer, yaptığı konuşmada, 10 yıllık belediye başkanlığı dönemi ve sonrasında Subaşı'nı çok iyi tanıdıklarını belirterek, "Öyle bir dönem yaşıyoruz ki; adam gibi adama ihtiyaç var. Siz bu tarife çok uyuyorsunuz. Desteğimiz yanınızda. Bu seçim sıradan bir genel seçim değil, Türkiye'nin bekası ile ilgili bir seçim yapacağız" dedi.

Subaşı da yaptığı konuşmasında Türkiye'nin geçmişte yaşadıklarından koalisyonlardan korktuğunu hatırlatarak, "Türkiye'nin en büyük sıkıntısı ortak akıldan ve uzlaşmadan uzaklaşmasıdır. Koalisyonlar, uzlaşma kültürünü yeniden siyasetçilere öğretir. Birbirimize el uzatmaya ihtiyacımız var. Koalisyondan korkmamak gerek" dedi.



 
 

 
Operasyonda Antalya'da da 1 gözaltı
 
Disiplini en etkili şekilde nasıl gerçekleştirirsiniz ?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sapan ve Budak'tan eyleme destek
Korkuteli’nin Taşkesiği Köyü Akpınar Mesire Alanı’nda, ‘Akpınar’da taş ...
Subaşı AKTOB'u ziyaret etti
ANTALYA Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı seçim çalışmaları kapsamında ...
HDP Türkiye ortalamasının üzerinde görünüyor
Türkiye – Avrupa Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Yönetim ...
 
Demirtaş: Saldırıyı biliyorlardı
Demirtaş: Başbakan “Bekliyorduk” diyor. Beklemek bizim işimiz de hükümetin ...
İşte CHP'nin oy oranı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ulaştığı oy oranını açıkladı.
HDP ile AKP arasındaki o kriz çözüldü
Diyarbakır'daki miting tarihi krizi HDP'nin geri adım atmasıyla çözüldü.
 
Budak, hal esnafıyla buluştu
CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, Antalya Toptancı Hali'ni ...
CHP'de seçim kazası; 1 ölü
DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde, CHP Milletvekili Adayı Kazım Arslan'ın ...
Kılıçdaroğlu; Biz Kızılay değiliz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, barajı aşsın diye bu seçimde HDP’ye ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva