'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
18 Ağustos 2015 Salı - 07:29

Gece bunlar oldu

Türkiye'de gece yaşanan olaylarda yine kan aktı. İşte o olaylardan bazıları:

Gece bunlar oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Suriyeli kadın yolda kurşunlanarak öldürüldü
 
Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da Suriye uyruklu 36 yaşındaki Fettah Şahin, yolda yürürken belirsiz kişi yada kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Olay, gece geç saatlerinde merkez Eyyübiye İlçesi'ndeki Türk Meydanı'nda meydana geldi. Kimliği henüz belirsiz kişi yada kişiler, yolda yürüyen Suriye uyruklu Fettah Şahin'i bilinmeyen nedenle yolda kurşun yağmuruna tuttu. Fettah Şahin, vücuduna isabet eden çok sayıda mermiyle yere yığılırken, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Silah sesleriyle dışarı çıkan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü saptanan Fettah Şahin'in cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay yerinde inceleme yapararak boş kovanları toplayan polisler, Suriyeli Fettah Şahin'i öldürüp kaçan kişi yada kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. 

SANLIURFA'DA KIMLIGI HENUZ BELIRSIZ KISI YADA KISILER, YOLDA YURUDUGU SIRADA SURIYE UYURKLU 36 YASINDAKI FETTAH SAHIN'I KURSUN YAGMURUNA TUTARAK OLDURUP KACTI. FOTO:ALI LEYLAK-SANLIURFA-DHA

Vatan Caddesi'nde kaza: 3 ölü, 2 yaralı
 

Uzay KESMEN- İhsan YALÇIN İstanbul,(DHA) VATAN Caddesi'nde seyir halindeki lüks bir otomobil, emniyet şeridinde park halinde bulunan hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, saat 00.30'da Eyüp Vatan Caddesi çıkışı yan yol Bayrampaşa istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp Soy Çokur idaresindeki 34 TR 1561 plakalı lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce yolun solundaki bariyerlere daha sonra da emniyet şeridinde park halindeki 34 GF 4757 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Arka kısmı kamyonun altında kalan otomobildeki Yücel Topal (40), Aziz Baran (38), Mehmet Nuri Erçin (38) sıkışarak hayatını kaybederken, sürücü Eyüp Soy Çokur ile Yakup Arslan yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılardan Eyüp Soy Çokur ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Yakup Arslan ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“MAKAS ATTI" İDDİASI

Kazanın görgü tanığı taksi şoförü Zülfikar Albayrak, “Makas atarak geldi önümüze, bizi de yolumuzdan çıkartı. Otomobil sonra da kamyonun altına girdi" diye konuştu.

CENAZELER ADLİ TIP'TA

3 kişinin cansız bedeni ise polisin olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İKİNCİ KAZA…

Bu arada karşı istikamette ilerleyen ve kazaya bakmak için yolda aniden yavaşlayan sürücüler yeni bir kazaya daha neden oldu. 34 KS 6189 plakalı bir otomobile, 34 GK 6611 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ticari aracın motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

ARAÇTAN DUMANLAR YÜKSELDİ, ÇOCUKLARI ANNELERİ ÇIKARDI

Araçta bulunan 1'i bebek 4 çocuğu anneleri kucaklarında korkuyla dışarı çıkardı. Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan çocuklar ile anneleri tedbir amaçlı olay yerinde bulunan ambulansa hastaneye götürüldü.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Her iki istikamette de kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından da trafik normale döndü. Polis kazalarla ilgili soruşturma başlattı.

KARSI ISTIKAMETTE MEYDANA GELEN IKINCI KAZADA BIR ARACTAN DUMANLAR YUKSELDI. BU ARACTAN 1'I BEBEK 4 COCUGU ANNELERI KUCAKLARINDA CIKARDI. FOTOGRAF: UZAY KESMEN/ ISTANBUL, (DHA)

Edirne’de eski koca dehşeti: 2 ölü
 
Engin ÖZMEN/EDİRNE,(DHA)- EDİRNE’de Erkan Sağlam, 7 yıl önce boşandığı eşi Hanife Özçelik’in oturduğu evi silahla basarak, dehşet saçtı. Sağlam'ın iki çocuğunun gözleri önünde silahlı vurduğu eski eşinin sevgilisi Erkan Başyurt ile misafirliğe gelen Serkan Elmacı hayatını kaybederken, kargaşadan yararlanan Özçelik ile yine evde misafir olan bir kadın kaçarak canlarını kurtardı. Polis cinayet zanlısı Sağlam'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Şükrüpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki Defne apartmanın 5’nci katında meydana geldi. Hanife Özçelik, bir süre önce taşındığı apartmanda iki çocuğuyla birlikte oturduğu sırada sevgilisi olduğu öne sürülen Efkan Başyurt ve arkadaşları otopark işleten Serkan Elmacı ile B.Y. adlı kadın misafirliğe geldi. Saat 21.30 sıralarında Hanife Özçelik’in 7 yıl önce boşandığı Erkan Sağlam, 34 GA 2814 plakalı otomobille apartmanın önüne gelerek 5’nci kattaki daireye çıktı. İçeri girdikten sonra Sağlam, iki çocuğunun gözleri önünde belinden çıkardığı tabanca ile 5 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Serkan Elmacı olay yerindeyaşamını yitirirken, Erkan Başyurt ise ağır yaralandı. Hanife Özçelik ile kadın arkadaşı B.Y. ise kargaşadan yararlanarak bakkala sığındı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olayın ardından katil zanlısı Erkan Sağlam geldiği otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Erkan Başyurt’u hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Başyurt hayatını kaybetti. Polisin evde yaptığı incelemede 5 adet mermi kovanı bulundu. Ekipler, sokak üzerindeki çöp konteynırlarında da arama yaptı.

“BABA NEDEN YAPTIN”

Hanife Özçelik’in komşusu Ramis Dedeoğlu, silah sesleri üzerine uyandığını ve kapıyı açtığında ise karşı dairesinde polisleri gördüğünü belirterek, “3-4 el silah sesi duydum. Ne olduğunu anlayamadım ama kapıyı açtığımda polisleri gördüm. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama gelen eski eşiymiş. Çocukları çok korkmuştu; ‘Baba neden yaptın’ diye ağlıyorlardı. Eve taşınalı bir ay olmamıştı daha” diye konuştu.

Evde ölen Serkan Elmacı’nın cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan Erkan Sağlam’ın yakalanması için çalışma başlattı.

EDIRNE'DE ERKAN SAGLAM, 7 YIL ONCE BOSANDIGI ESI HANIFE OZCELIK'IN OTURDUGU EVI BASARAK, SEVGILISI ERKAN BASYURT ILE ONLARA MISAFIRLIGE GELEN SERKAN ELMACI'YI IKI COCUGUNUN GOZLERI ONUNDE TABANCA ILE VURARAK KACTI. ELMACI OLAY YERINDE, ERKAN BASYURT ISE KALDIRILDIGI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI. HANIFE OZCELIK YAKINDAKI BAKKALA SIGIRKEN, KATIL ZANLISI SAGLAM OLAY YERINDEN OTOMOBILLE KACTI.
(FOTO:ENGIN OZMEN/EDIRNE-DHA)

BBP Lideri Destici'nin acı günü

ESKİŞEHİR, (DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ablası 58 yaşındaki Mükerreme Destici, tedavi gördüğü Eskişehir Devlet Hastanesi'nde vefat etti.
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan Mükerreme Destici, bu gece saat 22.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Mükerreme Destici yarın Eskişehir'in Günyüzü ilçesi Gecek Mahallesi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanında toprağa verilecek. Cenaze törenine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.

Şanlıurfa'da markete saldırı
 
Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da çöp konteynerlerini devirip yola barikat kuran yüzleri maskeli grup, bir markete molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Trafiğe kapanan yol, polislerin müdahalesiyle açılırken markette hasar oluştu.

Merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerlerini devirip lastik ve tahtalarla barikat kurarak Açıksu Caddesi’ni trafiğe kapattı. Kalabalık, ellerindeki molotof ve taşlarla cadde üzerindeki bir markete saldırı düzenledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisleri gören gruptakiler ara sokaklara dağılırken, yola kurulan barikat TOMA'lar tarafından temizlendi. Gruptakilerin saldırısı sonucunda camları kırılan markette hasar oluşurken, polis çevrede olası toplanmaya karşı güvenlik önlemleri aldı.

SANLIURFA'DA COP KONTEYNERLERINI DEVIRIP YOLA BARIKAT KURAN YUZLERI MASKELI GRUP, BIR MARKETE MOLOTOF KOKTEYLI VE TASLARLA SALDIRDI. FOTO:ALI LEYLAK-SANLIURFA-DHA







 

 
'Ben peygamberim' deyip...
 
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz'den açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
denizz 18 Ağustos 2015 Salı 09:22

Korku,cinayet,vahşet,yağma,ne ararsan var. Film gibi,herhalde filmin adı da 'insanlar çıldırmış olmalı'olurdu.Ama bu gerçek,görün iş de yetişen nesilleri.Yetmez övünmeye,tepinmeye,naraya,bunlarda kesmez diyorsanız, yıkmaya kadar devam.Kim tutar sizi?

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Ben peygamberim' deyip...
Türk Hava Yolları'nın TK93 sefer sayılı Cidde-İstanbul uçağında bir yolcu ...
Emniyet müdür yardımcısı cinayetten tutuklandı
BÜYÜKÇEKMECE, Çatalca, Beylikdüzü ve Silivri'den sorumlu İstanbul Emniyet ...
Öldürdüğü eşiyle yan yana toprağa verildi
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 'Eve geç geldin' tartışmasında 13 yıllık ...
 
Vatandaş bankayı dize getirdi
Vatandaş, kur üzerinden yüzde 3 komisyon alan bankadan parasını geri aldı.
Evladım bağımlı mı?
Yazılarımızı takip eden ve evladına karşı kendini çaresiz hisseden bir ...
AKP binasına bombalı saldırı
DİYARBAKIR'da Ak Parti İl Başkanlığı binasına parça tesirli bomba ile ...
 
AK Partili eski il başkan yardımcısı kazada öldü
AYDIN'da, AK Parti Aydın eski İl Başkan yardımcılarından 45 yaşındaki ...
Bu kez Bingöl; 3 şehit
Dün akşam Dağlıca'da 3 askerin şehit edilmesi haberinin ardından bugün ...
Tecavüz etti, kusura bakma dedi
İstanbul’da lüks site ile metro arasında minibüs şoförlüğü yapan Erdem ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva