AKM'de flüt konseri
AKM'de flüt konseri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
28 Nisan 2023 Cuma - 12:08

Genç OSD’de Nazlı Can Delibaş dönemi

Genç OSD’nin yeni Başkanı Nazlı Can Delibaş oldu. Delibaş, “4’üncü dönem başkanlık görevine layık görülmenin onuru ve mutluluğu içerisindeyim” dedi.

Genç OSD’de Nazlı Can Delibaş dönemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların 2’nci ve 3’üncü kuşak temsilcileri tarafından kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (Genç OSD) 4’üncü  Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurula, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) & Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD) Başkanı Erdal Kılıç, Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Şaban Tat, Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gizli, Yiğit Budak, ATSO Başkan Yardımcıları Boğaçhan Göksu ve Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Öz, Murat Totoş, Hüseyin Sarı, Bölge sanayicileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Nazlı Can Delibaş’ın tek aday olduğu Genel Kurul’da, dernek üyeleri yeni başkanlarını oy birliği ile seçti. 

BİRLİKTELİK VURGUSU

Seçimin ardından yaptığı konuşmada duygularını ifade eden Genç OSD Yönetim Kurulu Başkanı Nazlı Can Delibaş, “Derneğimizin mimarı, ATSO ve Antalya OSB Başkanım Ali Bahar, yaptığı bir konuşmasında ‘Geçmiş dönem organize sanayi bölge başkanlarım öyle güzel miraslar bıraktılar ki, bana sadece vizyon katmak kalıyor’ demişti. Bugün ne demek istediğini çok daha iyi anlıyorum” şeklinde konuştu. Derneğin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için elinden gelenin en iyisini yapacağını aktaran Delibaş, sözlerine şöyle devam etti; “ATSO ve Bölge başkanımız Ali Bahar, bizleri ilk kez bir araya getirdiği güne kadar, bu kadar genç kuşağın bölgemizde olduğunu bilmiyordum. Hiçbir etkileşimimiz olmamıştı. Hepimizin tek bir amacı vardı; firmalarımızı devam ettirmek için bölgedeydik. Aynı dili konuştuğum, benzer zorlukları yaşadığım arkadaşlarımın varlığını öğrendim ve yalnız olmadığımı hissettim. Ortak noktalarımızın olması bizi inanılmaz etkiledi ve bugünlere gelmemizi sağladı. Derneğimizin mimarı olup, bizi bir araya getirdiği, inandığı, desteğini hiç esirgemediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Genç kuşaklar olarak bizlerdeki emeğiniz çok büyük. 35 kurucu üye ile yola çıkan derneğimiz şu anda 68 üyeden oluşmaktadır. Hepinizin bildiği gibi aslında önemli olan sayı değil oluşumumuzun nitelikli insanlardan oluşmasını sağlamaktır. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Genişletilmiş Yönetim Kurulu olarak çalışarak, ortak akıl ve istişare kültürünü benimsemekteyiz. Yeni dönemimizde de derneğimizin bugüne kadar sahip olduğu kültür ve gelenekleri her alanda devam ettireceğimizi bilmenizi isterim” diye konuştu. 

DERNEĞİMİZİN MİMARI ALİ BAHAR

Derneği 68 üye ve 52 firma temsili ile yeni yönetime devrettiğini açıklayan Geçmiş Dönem Başkanı Ali Başar Ayan, üyelerin yüzde 37’sinin kadın ve yüzde 63’ünün erkek genç sanayicilerden oluştuğunu aktardı. Ayan, “Bölgemizin geleceğine yön veren donanımlı bir insan kaynağına dönüşmeye başladığını da görüyorum. Tabi ki bu başarıda birçok kişinin emeği var, en başta bizleri bir araya getiren vizyonu ortaya koyan derneğimizin mimarı ATSO ve Antalya OSB Başkanımız Ali Bahar'a, bölge yönetim kurulu üyelerine, bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Bölge Müdürümüz İlhan Metin'e ve her zaman bizi güler yüzleri ile karşılayan ve tüm etkinliklerimizde emekleri olan Bölgemiz profesyonel idari ekibine, kuruluşumuzdan bu yana yönetim kurullarında görev alan arkadaşlarıma, her etkinliğimize geniş katılım gösteren derneğimizi yaşatan üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İLK KUTLAMA ALİ BAHAR’DAN

Törenin onur konuğu olan ATSO ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Çalışmalarımızda bizlere varlıklarıyla güç veren Genç OSD üyelerinin oylarıyla seçilen Nazlıcan kardeşimizin dünya görüşü, vizyon ve prensiplerle aldığı görevi ileriye götüreceğinden hiç şüphem yok. Kendisinden sonra gelecek yönetime de prestijli ve vizyonuyla yön verici bir dernek bırakacakları apaçık ortada” sözleri ile yeni başkanı kutlayıp başarı dileklerini iletti. Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim törenin ardından ATSO, Antalya OSB ve Genç OSD Yönetimi birlikte otoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdi.

ANTALYA ORGANIZE SANAYI BOLGESI'NDE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERI TARAFINDAN KURULAN GENC OSD, 4'UNCU  OLAGAN GENEL KURULUNU GERCEKLESTIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ORGANIZE SANAYI BOLGESI'NDE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERI TARAFINDAN KURULAN GENC OSD, 4'UNCU  OLAGAN GENEL KURULUNU GERCEKLESTIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
45 yıllık ayakkabı tamircisi Gürbüz: Meslekte yetişen yok
 
Esnaf ve vatandaş rahat nefes alacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yangında gecekondu küle döndü, mahalleli kavga etti
ANTALYA'da gecekondu yangında küle dönerken, mahalle sakinleri ise kavga etti.
Çankaya’ya zeytin temalı park
Kepez Belediyesi, 2023 yatırım programı kapsamında Çankaya Mahallesi’nde ...
Antalya'nın ilk Türk mahallesinde ev yangını
ANTALYA'nın ilk Türk mahallesi Balbey'de koruma altındaki ev, yangında ...
 
5 farklı isim nedeniyle başına gelmeyen kalmadı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Ersin Akbaş (57), doğumundan itibaren ...
Antalya'nın eski valilerinden Bahaddin Güney yaşamını yitirdi
Antalya’nın eski  valilerinden Bahaddin Güney (86) hayatını kaybetti.
Kredi kartıyla 30 bin lira dolandırıldı
ANTALYA'da, emekli İbrahim Bibi (67), çalınan kimlik bilgileriyle çıkartılan ...
 
Kumluca Devlet Hastanesi ek binası açıldı
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca Devlet Hastanesi ek hizmet ...
BAİB, Marble İzmir'e 86 firma ile katıldı
DÜNYANIN en büyük mermer ve doğaltaş fuarları arasında yer alan Marble ...
Türel'den Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Menderes ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva