'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
21 Şubat 2014 Cuma - 11:46

Genel Merkez’den sürpriz karar

CHP Genel Merkezi, partinin Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Kurnaz ve 21 kişilik ekibini görevden aldı. CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Akbulut'ta istifa etti.

Genel Merkez’den sürpriz karar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ/ GÜN HABER
 
CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Önder kurnaz seçime 40 gün kala, genel merkezin bir faks emriyle görevden alındı. Genel merkez sadece kurnaz’ı değil, 21 kişilik yönetim kurulunu da görevden aldı.
 
Kurnaz, Gün Haber’e yaptığı açıklamada, “Şu an konuşmayacağım. Konuşursam Antalya sarsılır. Partime zarar gelmemesi için susmayı tercih ediyorum. Ama, 30 Mart’tan sonra bana ve ekibime yapılan bu haksızlığı tüm Antalya kamuoyuna açıklayacağım” dedi.
 
İKİNCİ ŞOK MURATPAŞA’DAN
 

Bu arada, Muratpaşa İl Gençlik Kolları Başkanı Anıl Akbulut görevinden istifa etti. Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada, Kurnaz’ın görevden alınmasını pretosto ettiğini belirerek şu görüşlere yer verdi;
 
 Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Gençlik Kolları görevden alındı. Seçime 40 gün kala gençliğe vurulan bu darbe hepimizi derinden yaraladı. Kendini Cumhuriyet Halk Partisi’ne adayan, çıkarı için değil; Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için gecesini gündüzüne katan gençlerin görevden alınmasını talep eden ve etkisi olanlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadrolarında görev yapan büyüklerimizdir. Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi biz gençlere emanet etti. Bizim etkisiz kalmamızı isteyen büyüklerimiz gençlikten korkmasalardı bugün biz açıklama yapmak yerine; iktidar yolunda partimizin kadrolarını gençleştirme mücadelesi verecektik. Gelinen noktada görüyorum ki Türkiye genelinde ve Antalya’da genç kardeşlerimin birçoğu ilkeli ve dürüst siyaset hedefledikleri için partimizin kadrolarında yer alamadı. Yapılan yanlışlarla içine girdiğimiz seçim sürecinde, oynanan oyunlarda daha fazla rol almamak için Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi siz değerli partililerime bildiririm. Bizim içe dönük mücadelelerle uğraşacak boş zamanımız yok. Görevi devralan ve alacak olan arkadaşlarıma bu onurlu mücadelelerinde başarılar diliyorum. Mücadelemize devam edeceğiz.”


 
 
 
 

 
Türel Kemer’de seçim ofisi açtı
 
Müjde!Yağmur geliyor!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
chpli 22 Şubat 2014 Cumartesi 18:19

bence önder kurnaz partiye bayağı çalıştı ama haklı aday adayı olmayanlar ve cemaat adamları birinci sıraya kondu bence önder bir an konuşmalı seçim öncesi partililerimizde bunları öğrenmeli

Yorumu oyla      5      5  
Yalancılar... 22 Şubat 2014 Cumartesi 08:16

Anıl zaten önder'in atama ile getirdiği biri önder sırf basında ses getirmek için anılı bekletti ve istifa ettirtti.Anıl'ı sürekli birileri yönlendirecektir bu kaçınılmaz.Doğru olan genel merkezin görevden almasıydı yapacak birşey yok reklamlarını yaptılar.

Yorumu oyla      8      13  
can uğur 22 Şubat 2014 Cumartesi 08:07

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI, muratpaşa belediye başkanına emireri olursa böyle olur. Sanki başka ilçe yok. Sen ve ekibin bütün gün muratpaşa belediyesinde çalış, evcilmen aday gösterilmeyince partini bas , camı çerçeveyi indir. Konuşursam yer yerinden oynar de. Şu sözünde bile bir menfaat beklentin var. Hani beni tekrar atayın der gibisin.Partisini basıp camı çerçeveyi indirenden ne beklenir. Yürüüü anca gidersin. Parti asalaklardan temizleniyor.

Yorumu oyla      11      12  
Vatandaş 21 Şubat 2014 Cuma 23:42

Helal size başkanlar bu kadar ayak oyunun içinde siz leke Almamanız gerek çünkü ortam çok kirli siz hep böyle temiz kalın sizin gibi gençlere bu partinin ihtiyacı olacak daima

Yorumu oyla      12      7  
vatandaş 21 Şubat 2014 Cuma 22:36

gençler haklı ama bildigini konuşmalı cematın halk partisi yeni bir partidir bunun kurulmasında emegi geçen M.A ve D.K.çok teşekkür yeni partiniz size hayırlı olsun bizler o gemiye binmeyecegiz

Yorumu oyla      9      7  
chp gençlik kolları il delegesi 21 Şubat 2014 Cuma 21:26

sayın önder kurnaza seçimde oy verdik ama saolsun antalyada son 1 yıldır hiç bir çalışma yapılmadı.tek amaçları evcilmenin böceğin bekir kumbulun adaylıgını kabul ettirmedkti.ankarayı çok aşındırdılar ama olmadı tabi son dayanakları muratpaşadada kendi adayları olmayınca il başkanlıgının camlarını kapılarını kırmak ne demek.BENCE KEPEZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANIDA istifa etsin kırınların bir kısmıda kepez gençliğiydi onların orda ne işi var diyecekseniz Muratpaşa belediyesindne MAAŞ alıyrolar.BİZ GENÇLER ÇAŞIŞACAK GENÇLER İSTİYORUZ YETER ARTIK KEPEZDE HİÇBİR ÇALIŞMA YOK NERDE BU GENÇLİK KOLARI BAŞKANI ADAYIN YANINDA BİLE YOKLAR BUNLARIN HESABI 30 MARTTAN SONRA HEM GENÇLİK KOLLARINA HEMDE MEVCUT İLÇE BAŞKANINA SORULUR.

Yorumu oyla      5      11  
Cem GENC 21 Şubat 2014 Cuma 19:07

Kimsenin süleyman evcilmenin aday gösterilmeyişine tepkisi yok.herkez şunu söylüyor.neden genel merkez adaylık başvurusu yapmayan birini aday gösterdi.

Yorumu oyla      12      3  
aslı 21 Şubat 2014 Cuma 17:49

Ne yani akaydın hoca ile devrim kök ne derse o mu olacak bu parti kişisel egoların tatmin merkezimi, chp yi kınıyorum. gençler davalarında haklılar, haksılığa evet demedikleri için gerçek CHP liler bu gençlerimizdir. Mesele koltuk sevdasıyya asıl koltuk seddalısı hoca ve köktür, partiyi kendi şahsi partisi durumuna düşürdüler. alınan her karara şapka çıkaran gençlik olmadılar satılmadılar diye cezalandırılıyorlar.

Yorumu oyla      12      3  
hasan gül 21 Şubat 2014 Cuma 15:52

bu nasıl bi mantıktır ya.. konuşursa yer yerinden oynarmış... bir belediye başkanı aday gösterilmedi diye partisinin kapısını kıran adama yapılan azdır bile.. bence partiden ihracı istenmeli.. karar süpriz değil beklenen bir karardır gün haber sizede duyurulur...

Yorumu oyla      14      24  
Önder 30 martan önce konus 21 Şubat 2014 Cuma 15:37

gözu acilmamis secmenlerin gözunu ac ! milet gözu kör sandiga gidicek - konusmiyarak Antalyali halka ihanet ediyorsun. BU parti bitmistir artik neyi koruyorsunuz - sarigulculere cemaate satilan bir partiyi neden koruyorsun.

Yorumu oyla      19      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP'nin Büyükşehir adayı emekli Zahide hanım
ANTALYA'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösteren 16 siyasi ...
CHP'de şok
İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde belediye başkanı ile ilçe başkanının liste ...
AKP'nin Rus adayı
AK Parti, Antalya'da 6 yıl önce Türkiye'ye yerleşen ve 2009 yılında Türk ...
 
Serik'te 8 aday istifa etti
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İlçe Seçim ...
Alevilerden ortak CHP bildirisi
Aliseydi KARAGÖZ/ GÜN HABER.... Antalya'daki alevi birlik ve dernekleri ...
Evcilmen; Gerçek CHP'lilerin adayıyım
MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Ben şu an DSP Muratpaşa ...
 
AKP'nin Antalya meclis üyeleri tam listesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, ...
Siyasette kadın olmak
Sevgi Korkmaz'ın, 'Siyasette kadın olmak' başlıklı yazısı için aşağıdaki linki tıklayın
Konyaaltı'na CHP'li bağımsız aday
Yeni Ulus Gazetesi’nin imtiyaz sahibi, işadamı Kamil Söker, Konyaaltı’ndan ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva