Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
31 Temmuz 2019 Çarşamba - 11:27

Gırtlağı alınan annenin sessiz çığlığına destek

ANTALYA'nın Finike ilçesinde, hastalığı nedeniyle gırtlağı ile yutağının yarısı alınan, konuşma yetisini kaybeden ve ağız yoluyla beslenemeyen Dilek Demir'in (30) sessiz çığlığı, kamuoyu oluşturdu.

Gırtlağı alınan annenin sessiz çığlığına destek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti yöneticileri ve Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, ziyaret ettikleri Demir'e destek olacaklarını söyledi. Bağış kampanyası başlatılırken, şarkıcı Haluk Levent, sosyal medyadan Demir'e "Ve sana da söz Dilek. Kızınla konuşabileceksin" mesajını gönderdi.

Finike'de oturan Dilek Demir'in, 2 yıl önce geniz kanseri nedeniyle gırtlağı ve yutağının yarısı alındı. Konuşma yetisini kaybeden, ağız yoluyla beslenemeyen ve yazarak kendisini ifade edebilen Demir'in durumunu öğrenen AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emin Madenci, Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, ailesiyle oturduğu eve ziyaret gerçekleştirdi. 2 yıldır su içemeyen, konuşamayan ve midesine takılan hortumla beslenen Demir'e yeniden yapılacak ameliyatlar öncesi ve sonrasında gereken bakım masrafları için Finikeliler bağış kampanyası başlattı. AK Parti ilçe teşkilatınca da bu süreçte Demir ve ailesine destek verileceği açıklandı.

'FİNİKE HALKI KENDİNE YAKIŞANI YAPTI'

Dilek Demir, kendisine destek veren Finike halkına ve AK Parti yönetimine beden diliyle teşekkür etti. Ziyaret sırasında Başhekim Op. Dr. Yücel Kurt da bundan sonra yapılacak operasyonlar hakkında bilgi aktardı. AK Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ise "Dilek kardeşimizi sahiplenerek yardımda bulunan bütün Finike halkına çok teşekkür ediyorum. Finike kendisine yakışanı yaptı. Yardımlaşma duygusu en yüksek ilçe olduğumuzu bir kez daha gördük. Ümit ediyoruz ki halkın destek ve dualarıyla operasyonlar başarılı geçecektir" dedi.

'BİRDEN FAZLA AMELİYAT OLACAK'

Bağışların sürmesinin, hastanın ekonomisine katkı sağlamak açısından yerinde olacağını aktaran Osman Aladağ, ameliyatı yürütecek hekimle de Başhekim Op. Dr. Yücel Kurt aracılığıyla temas kurduklarını anlattı. Aladağ, "Başhekimle yaptığımız istişareden sonra ameliyatı gerçekleştirecek hocamızla teması sağladık. Hocamız, hastanın sağlığıyla ilgili büyük çaba sarf ediyor. Bu temas neticesinde şunu öğrendik. Aslında bir ameliyat olmayacak. Birden fazla ameliyat olacak. Sadece gırtlak ve kulak burun boğazla değil aynı zamanda plastik cerrahiyle ilgili yapılacak operasyonlar var. Bu ameliyatların tamamının devlet hastanelerinde yapılmadığını bir kısmının mecburen özel hastanelerde yapılmak zorunda kalınabileceğini hocamızdan öğrenmiş olduk" diye konuştu.

'MÜJDELİ HABER VERMEYİ PLANLIYORUZ'

Dilek Demir'in sağlığına kavuşması için devletin bütün imkanlarının seferber edileceğini kaydeden Aladağ, şunları söyledi:

"Hastanın tedavisini sürdüren hocamız tedaviyi mümkün olduğu kadar devlet hastanesi kanalıyla ücretsiz gerçekleştirmek istiyor. Ancak plastik cerrahide bir sıkıntı yaşanırsa o zaman özelden destek gerekebilecek. Tabi süreçte hocamız tekrar başhekimimizle temas kuracak. Ancak halihazırda hocamız tedavinin tamamını ücretsiz olacak şekilde planlama gayreti içerisinde. Mümkünse ekibin hepsini devlet hastanesinde toplayıp, operasyonun devlet hastanesi ortamında gerçekleştirilmesi için bir çalışma yürütüyor. İnşallah sizlere de yakında bununla ilgili müjdeli haber vermeyi planlıyoruz. Tabi bazen her şey istendiği gibi olmayabilir. Plastik cerrahiden dolayı özele kayması durumunda gerek Finike kamuoyu gerekse bizler maddi manevi desteği sizlere vermeye hazırız ve tedavinin hayırla sonuçlanması için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz."

FİNİKELİLERDEN DESTEK

Dilek Demir'in rahatsızlığına çok üzülen Finike halkı da sosyal medya hesaplarından destek paylaşımları yapıyor. Bazı kişiler ise perşembe günü için aileye maddi destek vermek amacıyla toplanma kararı aldı.

HALUK LEVENT'TEN MESAJ

Öte yandan şarkıcı Haluk Levent de Dilek Demir'e destek vereceklerini sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından duyurdu. Levent, "Ve sana da söz Dilek. Kızınla konuşabileceksin. Seni de kampanya sıramıza aldık" mesajını paylaştı. Dilek Demir ise Haluk Levent'in mesajına "Ben çok çok çok teşekkür ederim" karşılığını verdi.

Dilek Demir'in ameliyat olması ve operasyon sonrası tedavisi için yaklaşık 200 bin lira gerektiği belirtildi.

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE HASTALIGI NEDENIYLE GIRTLAGI VE YUTAGININ YARISI ALINAN, KONUSMA YETISINI KAYBEDEN VE AGIZ YOLUYLA BESLENEMEYEN DILEK DEMIR'IN (30) SESSIZ CIGLIGI KAMUOYU OLUSTURDU. AK PARTI YONETICILERI VE FINIKE DEVLET HASTANESI BASHEKIMI OP. DR. YUCEL KURT (SAG BASTA), ZIYARET ETTIKLERI DEMIR'E DESTEK OLACAKLARINI SOYLEDI.

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE HASTALIGI NEDENIYLE GIRTLAGI VE YUTAGININ YARISI ALINAN, KONUSMA YETISINI KAYBEDEN VE AGIZ YOLUYLA BESLENEMEYEN DILEK DEMIR'IN (30) SESSIZ CIGLIGI KAMUOYU OLUSTURDU. (FOTO:SUAT SOGUT/FINIKE-DHA)

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE HASTALIGI NEDENIYLE GIRTLAGI VE YUTAGININ YARISI ALINAN, KONUSMA YETISINI KAYBEDEN VE AGIZ YOLUYLA BESLENEMEYEN DILEK DEMIR'IN (30) SESSIZ CIGLIGI KAMUOYU OLUSTURDU. AK PARTI ILCE BASKANI OSMAN ALADAG (SAG BASTA)  DEMIR'IN SAGLIGINA KAVUSMASI ICIN DEVLETIN BUTUN IMKANLARININ SEFERBER EDILECEGINI SOYLEDI.(FOTO:SUAT SOGUT/FINIKE-DHA)

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE HASTALIGI NEDENIYLE GIRTLAGI VE YUTAGININ YARISI ALINAN, KONUSMA YETISINI KAYBEDEN VE AGIZ YOLUYLA BESLENEMEYEN DILEK DEMIR'IN (30) SESSIZ CIGLIGI KAMUOYU OLUSTURDU. UNLU SANATCI HALUK LEVENT DE DILEK DEMIR'E DESTEK VERECEKLERINI TWITTER'DAN DUYURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE HASTALIGI NEDENIYLE GIRTLAGI VE YUTAGININ YARISI ALINAN, KONUSMA YETISINI KAYBEDEN VE AGIZ YOLUYLA BESLENEMEYEN DILEK DEMIR'IN (30) SESSIZ CIGLIGI KAMUOYU OLUSTURDU. UNLU SANATCI HALUK LEVENT DE DILEK DEMIR'E DESTEK VERECEKLERINI TWITTER'DAN DUYURDU. DILEK DEMIR ISE LEVENT'IN MESAJINA "BEN COK COK COK TESEKKUR EDERIM" KARSILIGINI VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Suat SÖĞÜT/FİNİKE (Antalya), (DHA)

 
Husumetli olduğu anne ile oğlunu pompalı tüfekle vurdu
 
6’ncı kattan düşen çocuk mucize eseri kurtuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hüsnü Şenlendirici'ye halasıyla birlikte konser teklifi
ÜNLÜ klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, sosyal medyada paylaştığı 'Gecenin ...
Zabıta, kurallara uymayan esnafı tabelayla teşhir etti
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, kurallara uymayan pazar esnafının tezgahı ...
Başına plastik bidon parçası geçen köpeği jandarma kurtardı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri, başına plastik bidon parçası ...
 
'Kurban etini kesinlikle poşete koymayın'
TÜRKİYE Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu ...
Kurbanlıklar 3 Ağustos'ta geliyor
KURBAN Bayramı hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyesi, kurbanlık ...
Kayıp çocuğu jandarma buldu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, ailesiyle gezerken, kaybolan Mehmet Salih ...
 
Başkanın kardeşi ilk dönem işe girdi ikinci dönem müdür oldu
ANTALYA'nın İbradı Belediye Başkanı CHP'li Serkan Küçükkuru, belediye ...
Kapatılan FETÖCÜ derneğin yöneticisi; Büyüklerimiz destek veriyor, takdir ediyordu
Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile ilgili, 'FETÖ/PDY silahlı terör ...
Turistler su parklarını doldurdu
ANTALYA'da sıcaktan bunalan turistler, su parklarında serinlik aradı.
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva