TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
22 Mart 2019 Cuma - 09:42

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Nalan Göloğlu

Solunum sistemi ile ilgili tüm sağlık sorunlarını kapsayan Göğüs Hastalıkları alanında uzmanlaşmış olan Nalan Göloğlu eğitimini Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlamıştır.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Nalan Göloğlu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Göğüs hastalıklarında tanı yöntemleri, tedavi yöntemleri konusunda modern tıp verilerini takip ederek başarılı tedavi süreçlerine imza atmaktadır. Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev  yapmakta olan Uzman Doktor  Nalan Göloğlu göğüs hastalıkları ile ilgili tüm sağlık sorunlarında yardım alabileceğiniz tanı ve tedavi yöntemlerini sunmaktadır.

Solunum sistemi işleyişinin çeşitli nedenlerle aksamasından dolayı ortaya çıkan göğüs hastalıkları akciğere giden yollarda ve akciğerde ciddi sorunlara yol açabilir. Günümüzde çevresel koşullar, yaşam alışkanlıkları gibi etkenler solunum yolu ve akciğer hastalıklarının sıklıkla yaşanmasına neden olmaktadır. Akciğer hastalıklarında teşhis ve tedavi süreçlerinin alnında uzman doktor tarafından yürütülmesi önemlidir. Uzman doktorun deneyimi ve başarısı tedavi sürecini doğrudan etkilemektedir. Göğüs hastalıklarında çeşitli alt dallar ve bu dallara göre uzmanlık isteyen tedavi yöntemleri vardır. Uzman Doktor Göloğlu göğüs hastalıkları alanının tüm alt dallarında uzmanlaşmış, deneyimli ve tedavi süreçlerinde etkili yöntemler uygulayan bir doktordur. https://www.bulurum.com/details/b6ac35031h70_5d2akacdg6ebk062d6e adresinden Nalan göloğlu iletişim bilgilerini görebilirsiniz.

Uzman Doktor Nalan Göloğlu Hangi Hastalıklarda Başarılı Tedavi Yöntemleri Uygulamaktadır?

Göğüs hastalıkları nedenleri ve meydana geldiği kısım ile alakalı olarak farklı hastalıklar olarak adlandırılmaktadır. Göğüs hastalıklarının teşhis ve tedavi alanı oldukça geniştir. Astım gibi solunum yollarında mikrop içermeyen iltihabi hastalıklar ortaya çıkabileceği gibi akciğer kanseri gibi daha ciddi hastalıklar da ortaya çıkabilir. Göğüs hastalıklarında tedavi süreçlerinin hastalığın nedenlerine ve seyrine göre planlanması hayati önem taşımaktadır. Hastalık nedenlerine ve hastalığın gelişim sürecine göre teşhis ve tedavi olanakları sunan Uzman Doktor Nalan Göloğlu; Koah, astım, kronik bronşit, pnomi, alerji, amfizem, tüberküloz, sarkoidoz, akciğer abnesi, akciğer kanseri gibi farklı tanı ve tedavi süreçleri gerektiren hastalıklarda başarılı yöntemler uygulamaktadır.

Göğüs hastalıkları göğüs kafesi içersindeki tüm sistemi kapsamaktadır. Göğüs hastalıklarında akciğerden de bahsedilmesinin nedeni bu sistemin direk olarak akciğer ile bağlantı halinde olmasıdır. Günümüzde gelişen tıp teknolojisi göğüs hastalıklarında gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerine olanak sağlamaktadır. Uzman Doktor Nalan Göloğlu göğüs hastalıklarında gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerini uygulayan başarılı sonuçlara imza atan doktorlarımız arasında yer almaktadır. Uzman Doktor Nalan Göloğlu; Akutrespiratuvar distressendrom, İdiyopatik pulmoner fibrozisi, Hipersensitivite pnömonisi, Pulmoner tromboemboli, Pulmoner hipertansiyon, Kor pulmonale, Aspergillozis gibi özel tanı teknikler gerektiren göğüs hastalıkların gelişmiş tanı tekniklerini kullanmaktadır.

Nalan Göloğlu Göğüs Hastalıklarında Kullanılan Tanı yöntemleri

Göğüs hastalıklarında erken tanı ve başarılı tedavi için uygulanan gelişmiş tanı teknikleri bulunmaktadır. Uzman doktorun tanı sürecinde tercih ettiği bu teknikler hastalığın tam olarak tanımlanmasını sağlar. Nalan Göloğlu göğüs hastalıkların gelişmiş tanı teknikleri kullanmaktadır. Akciğer grafisi şikâyetlerin nedenini ortaya çıkartmakta en sık başvurulan yöntemlerden biridir. Solunum yollarında meydana gelen sorunların tanımlanması için Tidal volüm, rezidüel volüm, IRV, ERV,IC, FRC, VC ve TLC gibi değerlere bakılan solunum testleri yapılır. Solunum yollarının endoskopik incelenmesini sağlayan Bronkoskopi akciğer kanseri gibi akciğer hastalıklarının erken teşhisinde önemli bir yere sahiptir.

Daha ileri durumlarda başvurulan Toraks BT bilgisayarlı tomografi cihazlarıyla inceleme yapılmasıdır. Akciğer kanserinin evrelerinin incelenmesi Pozitron Emisyon Tomografisi ile yapılmaktadır. Uzman Doktor Nalan Göloğlu ileri teknoloji tanı ve tedavi yöntemlerini hastalığın nedenlerini ve evrelerini tespit etmekte kullanırken hastalığın seyrine uygun tedavi yöntemleri geliştirmektedir. Öksürük, göğüs ağrısı, nefes almada güçlük, balgam gibi şikâyetlerinizde Uzman Doktor Nalan Göloğlu tanı ve tedavi yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.

 

 
Kapkaççıların son pişmanlığı fayda etmedi
 
Antalya'da okul servis ücretiyle ilgili karar belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yusuf soluksuz kalmasın
ANTALYA'da, 1,5 ay önce solunum yetersizliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede, ...
BDT Eğitimi nedir ve nasıl uygulanmaktadır?
Bilişsel davranışçı terapi yani BDT, psikopatoloji ve psikoloji alanlarında ...
Kayseri- Konya arası böbrek kardeşliği
KONYA'da yaşayan Ali Sarıbaş (58) ile Kayseri'de yaşayan Mehmet Özden ...
 
Matcha (Maça) Çayı Nedir? Nasıl Kullanılır? Faydaları ve Yan Etkileri Nelerdir?
Maça çayı kişilerin metabolizmalarını hızlandırarak zayıflamalarına yardımcı ...
Antalya'da hastalara 'moral' konferansı
SAĞLIK Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ...
Böbrek hastası 3 kardeş, organ nakli bekliyor
AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören ve uzun yıllardır böbrek ...
 
Antalya'da cilt yaşlanmasını engelleyici etken madde üretti
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Teknokenti'nde 7 yıl önce kurulan merkezde çalışan ...
Antalya'daki sağlık çalışanlarının 'şiddet' tepkisi
ANTALYA'daki sağlık çalışanları, sağlıkta şiddete ve sağlık yasasındaki ...
Göz Etrafı Bakım Ürünü Tercihi Ne Olmalı
İlerleyen yaşlarda özellikle göz çevresinde oluşacak kırışıklık, morluk ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva