Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
25 Nisan 2011 Pazartesi - 09:09

Gönül'den ikinci ziyaret

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, partisi tarafından 12 Haziran seçimlerinde birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Antalya’ya, seçim çalışmaları yapmak için kısa süre arayla ikinci ziyaretini gerçekleştirdi

Gönül den ikinci ziyaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bakan Gönül, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile THY’nin saat 09.30’da Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan tarifeli uçağı ile Antalya’ya geldi. Gönül’ü Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile partililer karşıladı. CHP’nin kendisi gibi Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı olan Deniz Baykal’dan önce Antalya Havalimanı VIP Salonu’ndan çıkış yapan Vecdi Gönül, IC Airport Hotel’e geçti.

Vecdi Gönül, AK Parti’nin Antalya milletvekili adayları Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Enç, Abdurrahman Arıcı, Gülderen Gültekin ve diğer adaylarla birlikte seçim afişleri için fotoğraf çekimine katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından Bakan Gönül, AK Parti Antalya İl yönetim kurulu üyeleri ile tanışma yemeğine katıldı.

BOKS ŞAMPİYONASINA KATILDI

Vecdi Gönül, Kepez Arena Kapalı Spor Salonu’nda Uluslararası Boks Birliği’nce (AIBA) düzenlenen Dünya Genç/Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’na katıldı. Vali Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, AIBA Başkanı Dr. Ching Kuo Wu’nun yer aldığı şampiyonanın açılış seremonisini izleyen Bakan Gönül, uluslararası düzeydeki böyle bir şampiyonanın Antalya’da yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Gönül, "Boksta genç hanımların cesaretle ortaya çıkması tebrik edilecek bir olaydır. Bu sporda hepinize başarılar diliyor ve başarılarınızı Antalya’dan tüm dünyaya duyurmanızı temenni ediyorum" dedi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BASINA KAPALI GÖRÜŞME

Bakan Gönül’ün bir sonraki ziyareti ise Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi’ne oldu. Bakan Gönül’ün Kütahya seramik tabak hediye ettiği Şube Başkanı Ali Kuş ise Bakan Gönül’e, Atatürk’ün at üzerindeki şahlanışını gösteren bir fotoğraf armağan etti. Bakan Gönül, buradaki gaziler ve şehit yakınları ile ilk ziyaretinde de olduğu gibi basına kapalı görüştü. Bakan Gönül, bir gazi çocuğuna Ömer Seyfettin'in kitaplarından oluşan bir seri hediye etti.

GÜNDOĞMUŞ'A YOL MÜJDESİ

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Gönül, Gündoğmuşlular Dayanışma, Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği’nin açılışına katıldı. Bakan Gönül, buradaki açılışta karşılaştığı MHP'nin Antalya'dan 4'üncü sıra milletvekili adayı eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik ile kucaklaştı.

Gündoğmuş'un en çok hizmete layık yerlerden biri olduğunu belirten Bakan Gönül, bilhassa yol meselesinin yıllardır devam ettiğini ve son duruma göre 28 kilometrenin 11 kilometresinin bu yaz bitmiş olacağını açıkladı. Yolun bazı istimlak sorunları nedeniyle geciktiğini ve ihalesinin yapılarak 2012'de tamamlanacağını açıklayan Bakan Gönül, şöyle dedi:

"Bittiği zaman inşallah hepinize hayırlı olur. Ama bir şartla, bittiği zaman Gündoğmuş'u terketmeyeceksiniz. Yolumuz yapıldı diye hepimiz oradan çıkıp şehre gelmeyeceğiz. Gündoğmuş'un tarihten gelen kültürünü, geleneklerini, ananelerini ve varlığı ile övündüğümüz her türlü meziyetini inşallah Gündoğmuş'tan kopmadan halledeceğiz. Milletvekili adayınız olarak da şunu söylüyorum, burada siyaseti konuşmak için gelmedik. Hangi pozisyonda olursak olalım kapımız size her zaman açık, her zaman benim misafirimsiniz ve baş köşede yeriniz var. Başımla beraber."

GÖNÜL: ERDOĞAN’IN PARTİ İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜ AMBLEM BAŞKAYDI

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ak Parti’nin kuruluşu sırasında ambleme ilişkin düşüncesinin aslında bugünkünden farklı olduğunu, kurucuların çoğunluğunun bugünkü amblemden yana oy kullanması ile bu amblemin kabul edildiğini söyledi. Gönül, "Başbakanımızın oy vermediği amblem kazandı" dedi.

Bakan Vecdi Gönül, partisinin milletvekilleri adayları ile Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nda rozet takma törenine katıldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan yeni partililerden bazılarına rozetlerini Bakan Gönül taktı. Vecdi Gönül, genç bir kadının rozetini üzerinde ceketi olmadığı için kazağının omzuna iliştirdi ve katılımı nedeniyle tebrik etti.

BAZI PARTİLER HÜKÜMETE ORTAK BİLE OLAMADI

Ak Parti’nin kurulduktan 1.5 yıl sonra iktidar olma teveccühü elde ettiğini belirten Bakan Gönül, “Bu kolay bir şey değildir. Öyle partiler vardır ki, kuruluşu onlarca yıl öncesine dayanır ama hükümete ortak olma şansını bile elde edememişlerdir. Her zaman sayın başbakanımızın söylediği gibi partiyi halkımız kurmuştur ve halkımızın işin içinde olması bu neticeyi hasıl etmiştir. Halk partimizi kurmuştur ve sahip çıkmıştır. Elbette bunun önderliği sayın başbakanımız tarafından en mükemmel şekilde yapıldığı için, halkla en iyi iletişim kurulduğu için bu netice hasıl olabilmiştir” diye konuştu.

BAŞBAKAN’IN AMBLEM DÜŞÜNCESİ

Partinin kuruluşunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fevkalade demokrat bir şekilde hareket ettiğini belirten Vecdi Gönül, “Partinin tüzüğü kurucuları tarafından serbestçe hazırlanmıştır. Partinin amblemi kurucuları tarafından oylanarak tespit edilmiştir. Hatta size şu kadarını söyleyeyim, sayın başbakanımızın gönlünde başka bir amblem vardı. Ama çoğunluk bugünkü ambleme karar verince, sayın başbakanımız ‘bu sizin iradeniz partimizin iradesidir’ dedi ve bugünkü parti amblemi ortaya çıktı. Tüzükte de pek çok konu böyledir. Tam bir demokratik şart içerisinde parti teşekkül etmiştir” dedi.

BAŞBAKANIN OY VERMEDİĞİ AMBLEM KAZANDI

Gazetecilerin Başbakan Erdoğan’ın istediği ve kabul edilmeyen amblemin içeriğini sorduğu Vecdi Gönül, değişik amblemlerin hazırlandığını belirterek, “Başbakanımız bunları oylattı ve kendisinin oy vermediği amblem kazandı. Onu kabul etti. Onlar geçti. Sayın başbakanın nasıl iradeye saygı gösterdiğini anlatmak istedim. 10 yıl önceki mesele” diye konuştu.

HUZUR VE İSTİKRAR

Ak Parti’nin 8.5 yıllık iktidar dönemine ilişkin hizmetleri ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri de anlatan Bakan Gönül, en önemli olarak ise Türkiye’deki huzur ve istikrarı gösterdi. Türkiye’nin koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini belirten Bakan Gönül, “Benim şahsi kanaatim, Turgut beyin Cumhurbaşkanlığa çıkışından hükümetimizin iktidara geldiği döneme kadar Türkiye çok şeyler kaybetti. Şimdi onları telafi etme gayreti içerisindeyiz. Ama en önemlisi istikrar. Büyümede, huzurda, devlet hizmetinde, özellikle çevremizin bütün komşularımızın huzursuzluk içerisinde yaşadığı bir dünyada, buna bazı AB ülkeleri de dahil, iflas etme eşiğine gelmiş ülkeler de dahil iken Türkiye’nin huzur ve istikrar ülkesi olduğunu görüyoruz. İç politikadaki başarılar dış politikaya yansımakta ve Türkiye uluslararası toplumda şerefli bir ülke olarak bir yıldız gibi parlamakta” diye konuştu.

‘HAMİLELİĞİ 3 AYA İNDİRECEKLERMİŞ’

Kepez İlçe Teşkilatı’nın Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadyumu’ndaki vatandaşlarla buluşmasına da katılan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, burada toplanan partililer ve diğer milletvekili adaylarının da katılımı ile grup grup fotoğraf çektirdi. Burada muhalefet partileri CHP ve MHP’nin vaadlerine de değinen Bakan Gönül, şöyle dedi:

“Muhalefet vaad eder ve vaadlerini sizler de biliyorsunuz. Ancak bu vaadlerinin nasıl karşılanacağı hiç belli değil. Ondan şu sonuç çıkıyor; Demek ki iktidar sorumluluğu hiç gözönünde değilki muhalefet sorumluluğunda her şeyi vaat ediyor. Biraz önce arkadaşımızın da (Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse) dediği gibi hamileliği de 3 aya düşürecekmiş.”

 

 
Halk koşusunu bir İngiliz kazandı
 
'Öldürdün mutlu musun'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu, o afişi unutmadı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim mitingini düzenlediği ...
Baykal: Buralar cennet olur
Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Kurşunlu Köyü'ndeki mevlide katılan CHP ...
Hangi CHP'li vekil 'kırgın değilim' dedi
CHP milletvekili listelerinde yer almayan milletvekillerinden bazıları ...
 
Oyunuzu kaça satarsınız ?
Siyasi partiler haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçime yönelik ...
Toskay; yargıya mühahale var
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Yüksek ...
CHP’nin miting takvimi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıklamasının ...
 
Sapan: Resmen tehdit ediliyorum
CHP Antalya Milletvekili Adayı Yıldıray Sapan, ismi verilmeden hakkında ...
'Demek ki görmeyen görülmüyor'
Liste dışı kalan AKP’nin görme engelli Milletvekili Lokman Ayva liste ...
İşte CHP'nin seçim beyannamesi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin seçim bildirgesini açıklıyor.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva