Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
AKM'de akordeon gecesi
AKM'de akordeon gecesi
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
3 Temmuz 2012 Salı - 16:17

Güllük Caddesi açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan aydınlatmaya kadar yenilediği Güllük Caddesi’ni 4 Temmuz Çarşamba günü açacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, herkesi açılışa davet etti.

Güllük Caddesi açılıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Antalya’yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında yenilediği Güllük Caddesi’nin açılışını, 4 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirecek. Daha önce Işıklar, Kazım Özalp, Konyaaltı, Mehmet Akif ve Atatürk caddelerini yeniden düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Güllük olarak bilinen Anafartalar Caddesi’ni yenileme çalışmalarını tamamladı. Güllük Caddesi’nin yeni hali, vatandaş ve esnaf tarafından beğeniyle karşılandı.
ENGELSİZ BİR CADDE DAHA
Çalışma kapsamında önce kaldırımlar sökülerek, caddenin tüm altyapısı, diğer ilgili kamu kurumlarıyla koordineli olarak yenilendi. Kaldırımlara yeşil diyabaz ve gri andezit taşlar döşendi. Diğer cadde düzenlemelerinde olduğu gibi Güllük Caddesi de engelsiz bir cadde haline getirildi. Tekerlekli sandalyeli engelliler için engelli rampaları, görme engelliler için ise oluklu takip taşları döşendi. Cadde boyunca küçük havuzlar ve bitki bahçelerinin yer aldığı üniteler yapıldı. Bu ünitelerin kenarına oturma grupları monte edildi. Caddenin asfaltı yenilenirken, ortadaki refüj kaldırılarak yol genişletildi.
YEŞİL BİR CADDE YARATILDI
15 bin metrekarelik bir alanı kapsayan proje kapsamında, 100’üncü Yıl Kavşağı’ndaki Yapı Kredi Bankası önünden Selekler Çarşısı’na kadar olan bölümdeki kaldırımlar karşılıklı olarak yeniden düzenlendi. Proje, Konyaaltı Caddesi’nin Endüstri Meslek Lisesi’ne kadar olan kısmındaki kuzey kaldırımı ile Cumhuriyet Caddesi’nin kuzey kaldırımını da kapsadı. Antalya Valiliği önündeki küçük park da yeniden ele alındı ve içine küçük havuzlar yapıldı. Güllük Caddesi, peyzaj düzenlemesi ve ağaçlarıyla daha yeşil bir cadde oldu. Geceleri de yaşayan bir cadde olması için LED ışıklandırmayla renklendirilen caddeye yerleştirilen dekoratif aydınlatma direkleri ayrı bir hava kattı. Selekler Çarşısı önüne, ortasında bir sahne bulunan fıskiyeli havuz yapıldı. Antalya sevgisini simgeleyen kalpli Antalya yazısı ise herkesin önünde fotoğraf çektirdiği bir mekan haline geliyor.
GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM
Turizm sezonunu yeni yüzüyle karşılayan Güllük Caddesi, çalışmaları esnaf tarafından da beğeniyle karşılandı. Esnaf ve vatandaş, Güllük Caddesi’ni ve Antalya’yı güzelleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a teşekkür etti. Antalya’ya yakışan örnek bir cadde haline gelen Güllük Caddesi’nin resmi açılış töreni, 4 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, caddenin açılış törenine herkesi davet etti. Daha önce Işıklar, Atatürk, Mehmet Akif, Kazım Özalp ve Konyaaltı caddelerini yeniden düzenlediklerini hatırlatan Başkan Akaydın, şimdi de Güllük Caddesi’ndeki çalışmaları tamamladıklarını söyledi. Düzenlenen bütün caddelerin esnaf ve vatandaşın takdirini aldığını belirten Başkan Akaydın, “Esnafımız, bizleri ziyaret edip, cadde düzenlemelerini çok beğendiklerini söylüyor ve kendi caddelerini de düzenlemelerini istiyor. Kentimizin güzelliğine güzellik katmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 

 
Büyükşehir'den 'Kamuoyuna' duyuru
 
95. Kapı Konaklı’da açıldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akaydıncı 4 Temmuz 2012 Çarşamba 00:05

bunar bu milleti salak sanıyorlar ptt ile 100 yıl arası kaç metre allah aşkına süsle püsle aç aha sana hizmet yeni bir cadde acsınlar yahu yeter bordurla harfıyatla kaldlrımla çiçekle zengin ettikleri yeter

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den 'Kamuoyuna' duyuru
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yat Limanı'ndaki çalışmaların bitirilememesine ...
Antalyalı genç ölüme daldı
ANTALYA'da denize balıklama atlayan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ...
Antalya'da zincirleme kazada otomobil yandı
ANTALYA'da 4 otomobilin karıştığı trafik kazasında araçlardan birinin ...
 
Motor bölümünde bir yavru kedi
Antalya'da bir otomobilin motor bölümüne giren yavru kediyi kurtarma operasyonu yapıldı.
Alanya'da orman yangını
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde genç orman sahasının bulunduğu alanda yangın çıktı.
Patara Antik Kenti’nde kazılar başladı
Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki Likya Birliği'nin yönetim merkezi Patara ...
 
Antalya’ya 6 ayda yurt dışından 4 milyon turist geldi
Antalya'ya yılın ilk yarısında yurt dışından havayoluyla 4 milyon 19 bin ...
Otel servisinin kaza fotoğrafları
‘Keşke benimkiler de bu kadar büyük olsaydı’
Antalya'da 24'üncü Finike Festivali'nin kapanışında sahneye çıkan şarkıcı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva