Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
30 Mart 2018 Cuma - 12:28

Gürcistan'a kaçan sürücü, 'cinayet'ten yargılanacak

KAYSERİ'nin Kocasinan ilçesinde 5 gün önce, otomobiliyle zikzak yapıp, aynı aileden 2'si çocuk, 6 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya neden olduğu ileri sürülen baza ve kanepe imalatçısı Adnan Ö.'nün (46) olaydan 36 saat sonra Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Gürcistan'a kaçtı.

Gürcistan a kaçan sürücü,  cinayet ten yargılanacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kocasinan ilçesi Nalçik Bulvarı'nda 25 Mart Pazartesi günü saat 17.20 sıralarında, Malatya'dan Kayseri yönüne giden Mustafa Üzüm yönetimindeki 38 E 4730 plakalı otomobil, iddiaya göre, yolda zikzak yaparak ilerleyen bir otomobilin sıkıştırması ve çarpması sonucu kontrolden çıktı. Şerit değiştirmek zorunda kalan Üzüm'ün otomobili, karşı yönden gelen ve Malatya'ya cenaze götüren 41 BD 308 plakalı özel ambulansla çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada otomobil sürücüsü Mehmet (36), eşi Zehra (29), çocukları Safiye Nur (6) ve Hamza (8) ile yakınları Mustafa (29) ve Soner Üzüm (29) yaşamını yitirdi. Üzüm Ailesi'nin 6 ferdi, Sarız ilçesi İncedere Mahallesi'nde gözyaşları arasında 26 Mart'ta toprağa verildi.

200 OTOMOBİL İNCELENEREK BULUNDU

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Üzüm'ün kullandığı otomobilin, beyaz renkli bir otomobilin sıkıştırması sonucu karşı şeride geçerek ambulansla çarpıştığının saptanması üzerine soruşturma ve inceleme başlattı. Asayiş Şubesi Cinayet Masası tarafından oluşturulan özel ekip, bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarından yola çıkarak belirlediği aynı model ve renkteki 200 otomobili incelemeye aldı. İncelemede, kazaya neden olan otomobilin 38 KY 432 plakalı beyaz renkli, tek kapılı, lüks spor bir araç olduğu ve kazanın meydana geldiği gün yolda zikzak yaparak ilerlediği bilgilerine ulaşıldı.

TRAFİK SUÇU DEĞİL 'CİNAYET'TEN ARAMA KARARI

Ekipler, şüphelinin otomobilini, Talas ilçesindeki bir bağ evinin bahçesinde buldu. Otomobilin soldaki tek kapısında, sıkıştırdığı araca sürtünmesi sonucu çökükler meydana geldiği belirlendi. Kazaya neden otomobil sürücüsünün, Organize Sanayi Bölgesinde kanepe ve baza imal eden evli ve 3 çocuk babası Adnan Ö. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, polise teslim olmak yerine, Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'na giderek, kazadan 36 saat sonra, 27 Mart Salı günü saat 05.20 sıralarında, yaya olarak Gürcistan'a kaçtığı ortaya çıktı. Adnan Ö.'nün otomobili bir yıl önce satın aldığı belirlendi.

Şüpheli hakkında, trafik suçu yerine, 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne yol açtığı' gerekçesiyle yakalama kararı verildi. Polis yetkilileri, yakalama kararına istinaden Adnan Ö.'nün iadesi için Interpol'e yazı yazılacağını ve suç yeri olan Kayseri'ye gönderilmesini beklediklerini ifade etti.

KAYSERI DE MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN AYNI AILEDEN IKISI COCUK 6 KISI SARIZ ILCESINDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAGA VERILDI FOTO KAYSERI DHA

KAYSERI'DE OTOMOBIL ILE AMBULANSIN CARPISMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA 6 KISI OLURKEN, 2 KISI ISE YARALANDI. (FOTO:OLCAY DUZGUN/KAYSERI,DHA)

KAYSERI'DE OTOMOBIL ILE AMBULANSIN CARPISMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA 6 KISI OLURKEN, 2 KISI ISE YARALANDI. (FOTO:OLCAY DUZGUN/KAYSERI,DHA)

KAYSERI'DE 6 KISININ OLUMU ILE SONUCLANAN TRAFIK KAZASINDA GERIYE SAFIYE NUR ILE HAMZA'DAN FOTOGRAF KALDI. (FOTO:KAYSERI,DHA)

KAYSERI'DE 25 MART'TA MEYDANA GELEN KAZADA OLEN AYNI AILEDEN 2'SI COCUK 6 KISI, SARIZ ILCESINDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAGA VERILDI. (FOTO: KAYSERI, DHA)

KAYSERI'DE 6 KISININ OLUMU ILE SONUCLANAN TRAFIK KAZASINDA GERIYE BABA MEHMET ANNE ZEHRA VE COCUKLARI SAFIYE NUR ILE HAMZA'DAN FOTOGRAF KALDI. (FOTO:KAYSERI,DHA)

KAYSERI'DE 6 KISININ OLDUGU TRAFIK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SONER UZUM'DEN GERIYE FOTOGRAFI KALDI. (FOTO:KAYSERI,DHA)

Oktay ENSARİ/KAYSERİ, (DHA) 

 

Etiketler:
 
Kerevitin değerinde büyük düşüş
 
Şehitler anısına konser
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mudurnu'da 2 bin yıllık lahit bulundu
BOLU'nun Mudurnu ilçesinde bir inşaat firmasının yaptığı kazı sırasında, ...
Siirt'te hain saldırı; 6 askerimiz şehit
SİİRT'in Eruh ilçesi kırsalında, güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler ...
Kaza; 15 ölü, 30 yaralı
IĞDIR'da sınırdan yasa dışı yollarla geçen yabancı uyruklu kişileri taşıyan ...
 
Kaza; 8 ölü, 3 yaralı var
BAYBURT'ta, Gümüşhane karayolu Aydıntepe mevkiinde İran plakalı bir otomobil ...
O fotoğrafın hikayesi ortaya çıktı
Jandarma Genel Komutanlığı'nın, ters yazılmış 'Zoru başarırız, imkânsız ...
Anamur'da fırtına, çilek ve muz seralarını vurdu
MERSİN'in Anamur ilçesinde geceden bu yana etkili olan fırtına, çilek ...
 
Daire Başkanı ve ailesi kaza geçirdi: 4 yaralı
KONYA'nın Seydişehir ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki Orman ve ...
70 muvazzaf asker için yakalama kararı
KONYA 'da FÖTE/PDY soruşturması kapsamında örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri'nde ...
İş adamıyla yattı fotoğraflarını çekip eşine gönderdi
Tek gecelik ilişki yaşadığı evli iş adamının çıplak fotoğraflarını eşine gönderdi
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva