Antalya'nın suluboya ressamları
Antalya'nın suluboya ressamları
Antalya'da günübirlik konaklama yerlerine denetim
Antalya'da günübirlik konaklama yerlerine denetim
Antalya'da bir Sultan hatırası, altı umut hikayesi
Antalya'da bir Sultan hatırası, altı umut hikayesi
MMO Antalya yangın güvenliği için sahada
MMO Antalya yangın güvenliği için sahada
27 Ocak 2011 Perşembe - 15:24

HAMSİ EKMEĞİ

Tuzlanmış hamsiyi balıkçılarda veya marketlerde bulabilirsiniz, genelde balık reyonlarının yanındaki meze bölümünde oluyor.

HAMSİ EKMEĞİ
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tarifin aslında iç yağı kullanılıyor, hatta asıl lezzeti onun verdiği söyleniyor ama biz zeytinyağı ile yaptık.

Malzemeler:

  • 1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış
  • 1 kase taze soğan
  • 1 kase doğranmış maydanoz
  • 1 avuç taze nane, doğranmış
  • 1 demet pazı, doğranmış
  • 1 kuru soğan, doğranmış
  • 2 bardak mısır un
  • yarım bardak un
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
Hazırlanması:
  1. Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı gelirse azar azar su ekleyin.
  2. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer)
  3. 170C'de pişirin.

AFİYET OLSUN

 
Hürrem diziden ne kazanıyor ?
 
Golf cambazından şov
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MUALLE
Hem tanıdık hem farklı
DANA ROSTO
Şık sofranıza güzellik katacak, lezzetli bir akşam yemeği.
FIRINDA ÇUPRA
Baharat ve sebzelerle doldurulmuş, lezzetli bir çupra tarifi.
 
ROM AROMALI NEFİS BİR KEK
Soğuk kış günlerinde çayınıza eşlik edecek nefis bir kek tarifi...
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki yeni bir TV kanalı üzerine...
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
CHP'nin baş ağrısı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Benim kızım da ölümden döndü
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yapay Zeka bizi nasıl görüyor ?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Hoca kızdı ve bakın ne oldu?
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Haziran'da Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte odağınız güçlü bir şekilde maddi kaynaklarınıza, kişisel konforunuza ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva