'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
4 Mayıs 2020 Pazartesi - 11:17

Hakan Özmert: Kupayı kazanmak istiyoruz

FRAPORT TAV Antalyaspor formasıyla futbolu bırakmak istediğini belirten 34 yaşındaki Hakan Özmert, "Takım olarak kupayı kazanmak istiyoruz. Son iki maç kaldı. Kupayı kazandığında Avrupa'da mücadele etme hakkı elde ediyorsun. Benim hayalim Antalyaspor formasıyla Avrupa kupasında mücadele etmek" dedi.

Hakan Özmert: Kupayı kazanmak istiyoruz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen Hakan Özmert, kulübün sosyal medya hesabından gerçekleştirilen canlı yayında taraftarla buluştu. Taraftarın sorularını yanıtlayan Özmert, koronavirüs tedbiri kapsamında evde vakit geçirerek, ailesiyle bol vakit geçirme fırsatı elde ettiğini dile getirdi. Evde bireysel antrenmanlarının yanı sıra temizlik, bulaşık, ütü, balkon yıkama gibi işler yaptığını anlatan Hakan Özmert, ev işi yapmanın çok zor olduğunun farkına vardığını söyledi.

'KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ'

Bireysel antrenmanlara takım olarak çok iyi hazırlandıklarını belirten Özmert, maçlara iyi şekilde başlayıp, takım olarak yakaladıkları yükselişi devam ettirmek istediklerini vurguladı. Sezon başında takım olarak lige odaklanıp Ziraat Türkiye Kupası'nda gittiğimiz yere kadar gidelim düşüncesi yer aldığını anlatan Özmert, "Takım olarak kupayı kazanmak istiyoruz. Son iki maç kaldı. Kupayı kazandığında Avrupa'da mücadele etme hakkı elde ediyorsun. Bu benim Antalyaspor formasıyla hayalim. Ben bunu gerçekleştirmek istiyorum. Takım olarak Avrupa kupasında oynamak istiyoruz. Alanya'yı yenmemiz gerekiyor. Bunu yapacak güçteyiz. İyi hazırlanırsak kupayı kazanırız. Takım olarak bunu başaracak kalitemiz var" diye konuştu.

'GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI UNUTAMIYORUM'

Takımın ilk yarıdaki kötü gidişten, ikinci yarıda yakaladığı yükselişi değerlendiren Özmert, şöyle konuştu:

"Göztepe galibiyetiyle lige başladık. Fenerbahçe maçına kadar iyi gittiğimizi düşünüyorum. Gençlerbirliği maçında ağır yenilgi aldık. Bu sezon unutamadığım maç Gençlerbirliği maçıydı. MKE Ankaragücü maçı da öyleydi. Sürekli kaybetmek, kazanamama psikolojisi zor oluyor. Maçta öne geçtiğinde kaybetmeme endişesi kötü bir psikoloji. Tamer hocanın gelmesiyle iyi hava yakaladık. İkinci yarıya Göztepe maçıyla kötü başladık ama Denizli galibiyetiyle çıkış yakaladık. Sivas maçında gol yesek de kazanabileceğimize emin olduk. Sivas'ın başarısı da o kazan, kazan havasına girdiler, şampiyonluğa oynuyorlar. Biz bu havayı ilk yarı yakalayamadık ama ikinci yarı çok iyi oynadık. Tamer hocanın katkısı büyük. Bülent hocanın da katkısı da vardı. Karakterli bir takımız. Yabancı, yerli işini, futbolu, kulübü seven futbolcular var."

'GEVŞEMEDEN SONUNA KADAR DEVAM'

Ligde düşme hattındaki takımlarla Fraport TAV Antalyaspor'un arasında 5 puan fark olduğunu anımsatan Özmert, puan farkının iki haftada kapanabileceği için takımda gevşeme olmaması gerektiğine dikkati çekti. Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu aktaran Özmert, "Gevşemeden ligin sonuna kadar devam etmeliyiz. Kaybetmeyi sevmiyorum. Tavla oynarken bile tavlayı kıracak gibi oluyorum. Sahada da yenilmeyi hazmedemiyorum. Belki bu sene itirazı abarttım ama saha içinde farkına varamıyorum. Eve geldiğimde eşim, kardeşim anlatıyor. Bir maça denk gelip kendimi izlediğimde ne kadar itiraz ettiğime kendim bile utandım. Hakem olsam kendimi atardım. El, kol hareketleri agresif görünüyor ama hakemle konuşurken hep sözlerime dikkat ediyorum. O izlediğim maçtan sonra eskisi gibi itiraz etmemeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

'OYNAYABİLDİĞİM YAŞA KADAR'

Fraport TAV Antalyaspor'un kaliteli kadrosu bulunduğunu dile getiren Özmert, takımın ligdeki sıralamada bulunduğu yeri hak etmediğini ve üst sıralarda olması gerektiğini söyledi. Takımın üst sıralara yükselecek güce sahip olduğunu belirten Özmert, bu sene Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında senenin en iyi futbolunu oynadıklarını söyledi. Özmert, maçların seyirci ile oynanmasının daha güzel olduğunu dile getirdi. Futbolda tecrübelerini ve birikimini Fraport TAV Antalyaspor'da taçlandırdığını anlatan 34 yaşındaki Hakan Özmert, "Artık eskiden yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum. Futbolu oynayabildiğim yaşa kadar oynamak istiyorum. Fiziksel ve mental olarak hazır hissettiğim sürece oynamak istiyorum. Antalya benim kulübüm. Her zaman sahiplendiğim, benim diyebildiğim kulüp. Burada olmaktan çok mutluyum. Futbolu da burada bırakmak hedefim. Güzel başarılar elde etmek istiyorum" dedi.

İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR OLMAK

Özmert, 31 Mayıs'ta sona erecek sözleşmesinde bir yıl uzatma opsiyonun yer aldığını anımsatarak, gelecek sezon da Fraport TAV Antalyaspor'da 88 numaralı formayı giyeceğini söyledi. Özmert, futbolu bıraktıktan sonra da futbolun içinde kalıp hocalık yapmak istediğini dile getirdi. Özmert, iyi bir teknik direktör olmayı istediğini belirtti.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

 
Türk futbolunda sezonun kaderi belli oluyor
 
Avukattan karantinaya uymayanlara 'Azrail kostümlü' protesto
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk futbolunda sezonun kaderi belli oluyor
Koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde ...
Antalyaspor'un ilk antrenmanında Charles ile Bahadır yer almayacak
KORONAVİRÜS nedeniyle ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta ...
En genç ampute futbolcu antrenmanlarını evde yapıyor
ANTALYA'da kaval kemiği olmadan dünyaya geldiği için sol bacağı, 11'inci ...
 
Robbie Maddison Ege Denizi'nde motosiklete bindi
Yunanistan'ın en turistik adalarından biri olan Mikanos, çok ilginç bir ...
Antalyaspor'da Cissokho gözden çıkarıldı
FRAPORT TAV Antalyaspor yönetimi 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek 10 ...
'Her takım kendi sahasında oynamalı'
FRAPORT TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ligde kalan 8 maçın ...
 
Alanyasporlu Sural için anma töreni
Aytemiz Alanyaspor'un geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Çek ...
Alanyaspor'dan ölümünün 1'inci yılında Sural paylaşımı
AYTEMİZ Alanyaspor'un geçen yıl 29 Nisan gecesi deplasman dönüşü trafik ...
Antalyaspor, 8 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeyi istiyor
KORONAVİRÜS nedeniyle ertelenen maçların öncesinde Süper Lig'de 8 maç ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva