Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
17 Aralık 2011 Cumartesi - 11:27

Haluk Levent, işgüzar mübaşirin azizliğine uğradı

Antalya'da restoran sahibi Yılmaz Solma'yı 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 1-5 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı 42 yaşındaki Haluk Levent, duruşma çıkışı mübaşirin azizliğine uğradı. Mübaşir Cabbar Özlük'ün, gazetecilerden kaçırmak için adliyenin bodrum katlarından geçirdiği Levent, çıkışta medya mensuplarını karşısında görünce gülme krizine girdi.

Haluk Levent, işgüzar mübaşirin azizliğine uğradı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Demircikara Mahallesi'nde bulunan Solma Restaurant'ı 3 yıl önce satılığa çıkartan Yılmaz Solma, iddiaya göre işyerini mülkiyetiyle birlikte Haluk Levent'e 1 milyon TL'ye sattı. Bu paranın 200 bin lirasını peşin alan Solma, kalan 800 bin TL için 4 senet yaptı. Tapu devri sırasında vergi borçları olduğunu belirten Levent, tapunun Şeyhmus Görken adına yapılmasını istedi. Solma da bu isteğe uyarak işyerinin tapusunu 21 Haziran 2007 tarihinde Görken'in adına yaptı. Restoranı devralan Haluk Levent, zamanı geldiğinde senetleri ödemedi. Ardından Yılmaz Solma'nın şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı ve Haluk Levent hakkında dava açıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, dolandırıcılık suçlamasıyla hakkında 1-5 yıl hapis cezası istenen Haluk Levent'in yargılandığı Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın 3'üncü duruşması yapıldı. Duruşmaya, müşteki Yılmaz Solma ile sanıklardan Haluk Levent katılırken, diğer sanık Şeyhmus Görken katılmadı. Duruşma, bazı tanık ve sanıkların ifadesinin alınması, dava eksikliklerinin giderilmesi için 6 Mart 2012'ye ertelendi.

GAZETECİLERDEN KAÇIRMAK İSTEDİ

Duruşma bitiminde 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin mübaşiri Cabbar Özlük, gazetecilerin görüntü almasını engellemek için Haluk Levent'i, güvenlik gerekçesiyle girişi yasak olan mahkum ve tutukluların bulunduğu 2 kat aşağıdaki bodrum kata indirdi. Mübaşir Özlük, Levent'i buradan koridordan, jandarma ring araçlarının girişinden çıkarmak istedi. Gazeteciler, daha önce aynı yöntemle başka sanıkların çıkartıldığı bu kapıdan Haluk Levent'in çıkartılabileceği düşüncesiyle ring araçlarının çıkış kapısında beklemeye başladı. Mübaşir Cabbar Özlük'ün gazetecilerden kaçırmak istediği Haluk Levent, çıkışta medya mensuplarını karşısında görünce gülme krizine girdi.

"MÜBAŞİR KÖTÜ KAZIK ATTI"

Cep telefonunda arkadaşlarına bilgi veren ve yaşadığı durumun komikliğini kahkahalar eşliğinde anlatan Haluk Levent, "Mübaşir güya beni gazetecilere göstermeden çıkartacaktı. Beni garip yerlerden, pis koridorlardan geçirip, tam gazetecilerin beklediği kapıya çıkardı. Çok kötü kazık attı" dedi. Daha sonra gazetecilere davayla ilgili açıklama yapan Levent, şöyle dedi:
"200-300 bin liralık yeri bana 1 milyona sattı. Ben de saf saf bu senetlerin altına imza attım. 240 bin lira ödeme yaptım ve tam 5 senedir bu yere kavuşamadım. Bu paraları ödediğime dair banka dekontlarını mahkemeye sunduk. 5 seneden bu yana kira bile vermeden bizim mülkümüzün üzerinde oturuyor. Dönüyor bir de bana dolandırıcı diyor. Yetmiyor, üstüne daha 2 milyon para istiyor. 'Ödediğim parayı ver, al yerini' diyorum, ona da yanaşmıyor. İnsaf yahu. Nereye gitsem yakamda bir Yılmaz Solma var. O para benim alın terim. O para benim 3 yaşındaki çocuğumun hakkıdır. Ben çocuğumun yüzünü görmeden çalışıp duruyorum. En değerli varlığım olan 3 yaşındaki kızımın üzerine yemin ederim, hem dolandırılıp, hem 'Dolandırıcı' damgası yedim. Bugün İzmir'den başka bir davadan beraat kararı aldım. Çok mutluyum. Buradaki davamdan da beraat edeceğimden eminim."

Haluk Levent aracına binmek üzere adliyeden ayrılmak isterken bir kişi kendisinden maddi yardım istedi. Levent arkasına dönüp, cebinden çıkardığı 100 TL'yi bu kişinin eline sıkıştırdı, daha sonra adliyeden ayrıldı.

Teslime TOSUN-Ömer ERDEM/ ANTALYA, (DHA)

 
CHP'nin askerlik projesi şekillendi
 
Demir çubuğu 'silah' oldu, ceza 4,5 yıl arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TED’liler Berlin’de
TED Antalya Koleji öğrencileri öğrenci değişim projesi çerçevesinde Almanya’nın ...
Belediye ve kamu kurumları engellilere dönük çalışma yapmıyor
Altınokta Körler Derneği Genel Başkanı Süha Sağlam, 2005'de çıkan Engelliler ...
Taksici katiline 32 yıl hapis
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde taksici 41 yaşındaki Harun Yıldırım’ı 20 ...
 
Fransa'ya soykırım tepkisi
Talatpaşa Komitesi Antalya Kurulu üyesi bir grup, Fransa'nın 'Ermeni soykırımı ...
BDP'liler kendilerini ihbar etti
Antalya Adliyesi önüne gelen ve sayıları 50'yi bulan Barış ve Demokrasi ...
Nöbette intihar eden askerin cenazesi toprağa verildi
Ankara'da vatani görevini yaparken tüfekle intihar eden Piyade Er 21 yaşındaki ...
 
Side'de 5000 kişiye aşure dağıtıldı
Antalya'nın Manavgat İlçesi’ne bağlı Side Belediyesi, beldenin üç camisinde ...
Toroslarda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
Antalya'nın Akseki İlçesi'nde geçen çarşamba günü etkili olan kar yağışı ...
CHP'de gizli yarış
Kim nereye aday?.. Kulisler, dedikodular…
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva