Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
12 Eylül 2011 Pazartesi - 09:56

Hangi burç nelere kafayı takar?

Kadın ya da erkek bazen rahatsız eden bir şey olduğunda, karşı tarafla bu konuda yüzleşmekten kaçınır.

Hangi burç nelere kafayı takar?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Daha kötüsü olacağı korkusu ya da gereksiz alınganlık nedeniyle, rahatsız olduğu konuyu gündeme getirmek yerine oturup somurtur ve mesela bütün bir akşamı mahvetmeyi tercih eder. İşte burcunuzun kötü yönü...

Koç

Onunla her günü aynı yaşıyorsanız - “Seni Seviyorum” lar artık eskisi gibi tekrarlanmıyorsa - Ömür boyu onunla birlikte olma düşüncesi sizin için bir kâbustan farksızsa - "Bir şeyler eksik” cümlesini sık sık tekrarlıyorsanız - Konuşacak bir şey bulamıyorsanız – Özel hayatınız “öylesine” bir hal aldıysa – Artık kavga bile edemeyecek kadar tepkisizleştiyseniz Sıkıntıya hiç gelemez…


Boğa

Özür dilememek” de bir ilişkide en çok rastlanan kötü alışkanlıklar arasında. Bazen bir taraf, bazen de ikisi birden özür dilemekten hoşlanmayabilir. Ama haksız olduğunda insanların özür dilemesi gerekir. İlişkinin sağlığı açısından önemlidir. Özellikle ilişkinin ya da evliliği ileri safhalarında, bazen bir taraf dış görünüşüne özen göstermeyi bırakır. Ama ilişki böyle bir şeydir. Sürmesi ve güzelleşmesi için sürekli özene ihtiyacı vardır.



İkizler

Kin tutmak. Alın işte başka bir kötü alışkanlık. Zaman içinde ilişkiyi törpüleyerek yok eden bir eğe gibidir. Karşısındakini dinlememek. Sözlerine değer vermemek. Hep kendi sözünü geçirmeye çalışmak ya da haklı olduğunu tekrarlamak. Bu saygısızlık ve karşısındakini aşağılamak anlamına gelir. Böyle bir ilişki sizce ne kadar sürer?



Yengeç

Yengeçler Bağımsız takılmak isterler. Üslubunda ayrıntılara yer vermez. Anlattıklarında dış görünüşler hâkimdir Kendine âşıktır Çok önemli biri olduğunu düşünür. Başarı ve yeteneklerini abartır. Çiftin bir ferdi, kendi zevklerini ve kendi başına gerçekleştireceği aktiviteleri, beraberliklerinin önüne alıyorsa, zaten o ilişki için söyleyecek fazla bir söz kalmamış demektir.



Aslan

Kafayı taksalarda Tutku asla bitmez! Bir ilişkide olduğu gibi ilişkilerde düzenli olarak 15 dakikada bir kavga ediyor olsalar da tutku ya da aradaki cinsel çekim oldukça başarılı bir zamk olarak çalışıyor olabilir. Evli veya Sevgililer ellerini birbirinin gırtlağından çektikleri anda ve birbirlerini kestikleri anda aşk sözcükleri fısıldıyor olabilir. Ve yaşadığınız her “son defa” sizi başladığınız yere geri döndürür.


Başak

Unuttuk der unutmaz! Aslında her şeyi hatırlar ama sadece sorunlardan kaçmak için unutma yoluna gider. Arkadaşlarınızın onun hakkındaki düşünceleri! Kafayı takan kişiler genellikle duygusal olarak bir ilişkiye hazır olmayan kişilerdir. Eğer zaten duygusal olarak bir ilişkiye hazır olmayan kişilerle birlikte olmak istiyorsanız, siz de duygusal olarak bir ilişkiye hazır değilsiniz demektir. Bir şeyler sadece sizi bir ilişkiye sürüklüyordur….


Terazi

Çok kıskançtır, sudan sebeplerle aldatıldığı şüphesine kapılır, zihni hep ihanete uğrayacağı düşüncesiyle meşguldür.. Söylenenlerin ve görünenlerin arkasında başka sözler olduğunu düşünür. Çok alıngandır. Sen herkese onu tanıttığın halde, o kimseye senden söz etmediyse, hatta en yakın arkadaşının bile varlığından haberi yoksa... Sen onun hakkında her şeyi öğrenmeye çalışırken, o seninle ilgili en küçük bilgileri bile aklında tutmakta zorlanmaya başladıysa...


Akrep

Onların tensellik dışında da kafalarını kurcalayan bir yığın şey var. Neler mi? Aldığı çiçeklerin solması! Bir erkeğin size çiçek vermesinin nedeni; yaşadığınız ilişkide duyduğu heyecanı sizinle de paylaşmak istemesidir. Çiçekler; sizin yanınızda olmadığında, salonunuzda veya evinizin başköşesine onu temsil eder. Eğer o çiçeklere iyi bakmazsanız, ilişkinize olan inancınızı yitirdiğinizi düşünebilir Adı üstünde, Akrep olduğundan hiç şüphe duymamalısınız…


Yay

Ağırkanlıdır. Her hafta sonu bir işini bahane ederek, seninle buluşmayı reddediyorsa... Gün içinde sık sık aramana rağmen, telefonunu açmıyor ve sana geri dönmüyorsa... İşleri biraz ağırdan aldığınızda daha fazla iletişime geçmiş oluyorsunuz ki bir ilişkinin anahtarı budur. Ve bu sayede ilişkiniz devam ederken karşınıza çıkan sorunları konuşma şansına sahip oluyorsunuz. Başlangıçta her şey güllük gülistanlıktır ancak yavaş yavaş bazı sorunlar ortaya çıkmaya başlar. İşte o anda kafayı takarak .. Genelde kaçarlar..

Oğlak

Bir Oğlak daima hedefine tutkundur. Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntıdır Sıkıntıya hiç gelemez. Bazen rahatsız eden şeyler yüzünden değil, rahatsız etmesi gerektiği düşünülen şeyler yüzünden kadın ya da erkek sinirli davranır. Ortak zevklerin olmaması - Karşılıklı kabul ve güven duygusunda azalma - İletişimsizlik - Cinsel tatminsizlik - Kişinin ilişki içinde önemsiz olduğunu hissetmesi - Saygı ve sevginin azalması-Birikmiş yoğun kızgınlıklar…..


Kova

Kova'lar Tavrınızı koyun ama kıskançlık krizlerine girip onu daraltmayın. Nerede olduğunu ve kaçta geri geleceğini bilmeye hakkınız olduğunu hatırlatın. Aksi takdirde kendisini çok merak ettiğinizi ve o gelene kadar gözünüze uyku girmediğini söyleyin. Tek endişenizin başına bir şey gelmesi olduğunu, yoksa ona güvendiğinizi anlamasını sağlayın. Niyetinizin onu kontrol altına almak olmadığını anlayınca nerede, kiminle beraber olduğunu size bildirmek konusunda daha hassas davranacaktır.

Balık

Sürekli onaylanmak isterler Onu küçük düşürmeyin! Erkek arkadaşının / eşinin yanında hangi kadın küçük düşmek ister? Tabii ki hiç kimse! Mesela sakın ona kalabalık bir arkadaş grubu ile birlikte yemeğe çıktığınızda "bu aralar çok kilo aldın, tatlı yemesen daha iyi edersin" tarzı bir cümle kurmayın, belki o anda size "haklısın sevgilim" diyecektir, ancak eve gittiğinizde… kulağınızı kapatacaksınız..

Aylin Sungur - Cumhuriyet

 
Manavgat'ta motosiklet kazası: 1 ölü
 
Yunuslarla hatıra kuyruğu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O kaset gerçek mi?
Erol Köse’nin “Elimde Hülya Avşar’ın kasedi var” açıklamasının ardından ...
Serdar Turgut:; Karısıyla sevişme anlarını yazdı
Geçenlerde köpeğine yaptığı mastürbasyonu anlatan Habertürk Yazarı Serdar ...
Gülhan Hasse kahve basıp 3 kişiyi bıçakladı
MUĞLA'nın Yatağan İlçesi, Şahinler Köyü'nde, oturan 45 yaşındaki Gülhan ...
 
Meclis Başkanı Çiçek'ten 01.30 baskını
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yalova’daki Atatürk Köşkü ile köşkün yanıbaşında ...
Tarkan konserinde sigara içme kavgası karakolda bitti
ŞİŞLİ Kaymakamı Mehmet Öklü ile çevreci profesör olarak bilinen Prof. ...
Bergüzar fena frikik verdi
İstanbul Fashion Week'in(IFW), üçüncü gününde defileye katılan Bergüzar ...
 
Tur midibüsü devrildi; 15 turist yaralı
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde tur midibüsünün devrilmesi sonucu çoğu Alman ...
Süt izni günde 3 saate çıkarıldı
Kadın Aile Hekimi ve aile sağlığı elemanına çocuğunu emzirmesi için doğum ...
Tuncay'a kıskançlık dayağı
Önder Bekensir, sürpriz yapıp barışmak için Demet Akalın’ın Acarkent’teki ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva