Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
12 Ağustos 2022 Cuma - 16:43

Hasan Çavuşoğlu: Beşiktaş ile Tayfur görüşmeleri devam etmiyor

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tayfur Bingöl'ün Beşiktaş'a transfer görüşmelerinin devam ettiği şeklinde çıkan haberler üzerine "Görüşmeler devam etmiyor. Tayfur'un bu açıklamalarından dolayı kendisiyle de görüştüm" dedi.

Hasan Çavuşoğlu: Beşiktaş ile Tayfur görüşmeleri devam etmiyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tayfur Bingöl'ün Beşiktaş'a transfer görüşmelerinin devam ettiği şeklinde çıkan haberleri değerlendiren Çavuşoğlu, "Görüşmeler devam etmiyor. Tayfur'un bu açıklamalarından dolayı kendisiyle de görüştüm. Bilgi edinmeden bu açıklamaların doğru olmadığını kendisine de söyledim. Tayfur ile alakalı bir telefon görüşmemiz oldu. Emre Kocadağ ile ayaküstü konuşmamız oldu. Sonra da telefon görüşmemiz oldu. Ciddiyetleri varsa oturulur, konuşulur, transfer gerçekleşir ya da gerçekleşmez. Transfer çalışmaları ciddi iştir. Ciddi işlerde de ciddi olmak lazım. Transfer olacaksa oturulur, konuşulur. Bunun yolları aranır. Onunla ile ilgili herhangi bir şey yok. Ciddi bir gelişme yok. Önümüzde Beşiktaş maçı var" diye konuştu.

"ACELE ETMEDİK"

Transfer sürecini de değerlendiren Çavuşoğlu, "Bu ayın sonuna kadar transfer süreci devam ediyor. Eksik olan bölgelerimiz var. Bununla alakalı çalışmalarımız sürüyor. Transfer kolay iş değil çok zor. Burada zorluk sebebi de istediğin oyuncunun hem kulüp yapısına hem de teknik heyetin istediği oyuncu olması bizim için çok önemli. O yüzden çok da acele edemedik. Görüşmelerimiz var önümüzdeki günlerde inşallah eksik olan bölgelerimize eksiklerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.

"ÇOK ZORLANIYORUZ"

Yeni sezonla ilgili hedeflerinden bahseden Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Öncelikli hedefimiz her zaman Alanyaspor'un Süper Lig'de devamlılığının olması. Hep söylediğim gibi ilk 10'un içerisinde en iyi yerde olmak bizim hedefimiz her zaman. Bu hedefimiz bu sezon da aynı. Geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 5. bitirdik. Avrupa'ya gitmeyi kaçırdık. Futbolda bunlar var. Nasip kısmet işi olmadı. Futbolu gittikçe yönetmek, futbolu idare etmek, futbolu sürdürebilir hale getirmek her sene zorlaşıyor. Sebepleri de belli öncelikle mali kriterler, yayın gelirlerinin her sene daha geriye gitmesi, tabii futbol giderlerinin de daha çok artmasının yanı sıra döviz kurunun da artmasıyla birlikte sadece biz değil bütün kulüplerimizin işi çok zor. Özellikle de yabancı futbolcusu çok olan takımların Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'de çok daha zor. Bunun için çok mücadele ediyoruz. Ama gerçekten çok zorlanıyoruz. Türk futbolunu yönetmek ve sürdürebilir hale getirmek de oldukça zorlaşıyor. Alanyaspor şu anda Süper Lig'de. Bu ligde kalması için de Alanyaspor yönetimi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu süreçte de bunu hep birlikte devam ettirmeye çalışacağız. Tabii bütün kulüplerde olduğu gibi mali kriterler ve gelir kaynarı çok önemli. Biz de bununla ilgili çaba sarf ediyoruz."

"CİDDİ BİR MAÇ OLACAK"

Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Galibiyetle başlamak çok önemli. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Türkiye'de önemli bir takım. Çok zor bir maç olacak. İnşallah iyi bir maç olur. Sezon başı takımların ilk maçlarda hazır görülmeme olasılığı olur. Bu her takımda olur. Ciddi bir maç olacak. Kendi sahamızda Beşiktaş'la oynamak bizim için büyük bir gurur. Türkiye liginde dört büyük takım var. Her takım bizim gözümüzde büyük kulüptür. Büyük camiadır. Her takımıza sakatlıksız bir sezon diliyorum. Pandemi döneminde deplasman taraftarları gelmiyordu. Bu sene kaldırıldı. Rakip misafir takımlarımızın taraftarları da gelecek. Futbol müsabakaları taraftarla, seyirciyle güzel oluyor. Deplasman taraftarının gelmesi maça ayrı bir güzellik katar. Biz de Alanyaspor taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Başka Alanya yok. Alanyaspor'un Süper Lig'de olduğunu iyi bilmemiz gerekiyor. İnşallah taraftarlarımızın da stadı doldurup, Alanyaspor'umuza gereken desteği vereceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Engin ANAK / ALANYA-ANTALYA,(DHA)

 
Dar sokakta otomobiliyle hız yaptı; çocuklar ölümden döndü
 
Kayıp alzheimer hastası kadın ölü bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Yazıcı'dan Alanyaspor'a ziyaret
VALİ Ersin Yazıcı, Süper Lig'in ilk haftasına deplasmanda Fatih Karagümrük ...
Antalyaspor, Milosevic'in lisansını çıkartmadı
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da Bosna Hersekli ...
Antalyaspor, deplasman serisini 9'a çıkarmayı hedefliyor
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon ...
 
Ömer Toprak performansıyla beğenildi
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un başarılı defans ...
Antalyaspor'un yenilmezlik serisine Galatasaray son verdi
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un 16 maçlık ...
Antalyaspor İtalyan orta saha ile yollarını ayırdı
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, İtalyan orta ...
 
Judo Milli Takımları Burdur'da kampta
JUDO Milli Takımları Burdur'da kamp yapıyor. Konya'da başlayan 5'inci ...
Antalyaspor, Galatasaray'ı sahasında yenmeyi planlıyor
SPOR Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak ...
Afyon belediye takımları liglerden çekildi
ING Basketbol Süper Ligi'nden ve Türkiye Voleybol Efeler Ligi'nden düşen ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva