Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
4 Temmuz 2020 Cumartesi - 10:24

Hasan Subaşı'na sosyal medyada linç girişimi

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, bir youtube TV kanalında Anayasa Mahkemesi’nin eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili yaptığı açıklama nedeniyle sosyal medyada linç girişimine uğradı.

Hasan Subaşı na sosyal medyada linç girişimi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hasan Şubaşı’na, ‘PKK sevicisi’, ‘Cehenneme git’ yorumları yapılırken, işi FETÖ’ye kadar uzattılar. Şubaşı’nın bir yazısının Fethullah Gülen’in sitesinde yayınlandığını belirten HDP karşıtları, 2012 yılındaki o yazıyı da sosyal medyadan paylaştılar. 

HASAN ŞUBASI NE DEMİŞTİ?

“Ben Selahattin Demirtaş’ı tanımıyorum. Siyasetçi olarak medyadan takip ediyorum. En büyük sorunumuz birbirimizi anlamak, konuşmak ve diyaloğa açık olabilmemiz. Ben Demirtaş’ın hukukçusu, avukatı değilim. HDP’nin de avukatı olamam. Ama husumet duymam için neden yoktur. Rakip partilerdir, övemem de. Hiçbirini övemem, şeytanlaştıramam, husumet duyamam. Demirtaş Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) karar verdiğinde tahliye edilmeliydi. Bu fazladan oldu. Tabii ki tahliye edilmeli. Hem AİHM hem AYM karar vermişse bu kararların bir nevi siyasi olduğu ortaya çıktığı gibi, AİHM de zaten hükmünde belirtmişti. Bunları konuştuğunuz zaman ne oluyor? ‘Acaba HDP’ye yakın mı duruyor?’ deniyor. HDP’yi legal bir parti haline getiren devlettir. Bizim ‘Bu legal değildir’ deme hakkımız yoktur. Çünkü devlet belirli kademelerden, kurallardan geçirerek legalize eder. Seçime girerler, parlamento çatısı altına girdikten sonra bizlerden farkı kalmaz. Meclisi de idare eder, başkanları da vardır. Başkanvekili var, kırmızı plaka, devletin yardımını alıyor. Suçlu varsa içinde, devletin görevi bunu tecrit etmektir, HDP’nin yoluna devam etmesini sağlamaktır. Eğer HDP’nin terörle irtibatı sabit hale gelirse kapatma yoluna da gidebilir. Ama bunlar yok, sabit olan bir şey yok. Demirtaş hakkında AİHM, AYM kararları var. Ama birtakım hukuksuzluklar Türkiye’de devam ediyor.”

 

HASAN SUBAŞI’NIN GÜLEN’İN SİTESİNDE PAYLAŞILDI DENİLEN YAZISI:

Düğmeye Cemaat mi bastı?

Hani yıllar önce her şeyin sorumlusu Moskova idi! Son yıllarda Amerika... Şimdilerde de Cemaat!

Düğmeye bastı ... Türkiye karıştı!

Cinayetler işlenir... Generaller tutuklanır...

Bütün bunlar olsa olsa birilerinin oyunudur senaryosudur! Düğmeye bastılar oldu... Neden? Türkiye karışsın huzur bulmasın! Hatta bölünsün parçalansın! Yoksa güçlenir...

Güçlenirse ne olur? Sadece iyi bir pazar olur, düşman bellenenlerin de işine gelir... Güçlenirsek Dünyayı fethetmeye kalkacak değiliz ya!

Rusya düğmeye basıp bizi idare etmek bir yana ekonomik darlıklardan dolayı parçalara ayrıldı, her parça, başının çaresine baksın dediler...

Amerika girdiği hiçbir yerden yüzünün akı ile çıkamadı. Düğmeye basmak bir yana silahıyla askeri ile etkili olmak istedikleri yerlerde bile sonuç fiyasko...

Cemaatler ise bu sınırlarda yaşayanların birçoğu gibi sadece kendilerini korumaya ve ayakta kalmaya çabaladılar...

Kendilerini tehlikede hissedenler güçlenmeye çalışırlar. İçgüdüsel reflekstir... Düzene ve baskıya karşı tedbir ararlar, saflarını sıklaştırıp yok olmamak ve ayakta kalmak için mücadele verirler...

Cemaatleri, dışarıdakilerden ayırmak gerekir. Çünkü bünyesindeki insanlar bizim insanlarımızdır. Yurttaşlarımızdır. Yani yaşadıkları ülkelerinde hepimiz gibi huzur ve hukuk isteyen insanlardır. Hiçbir baskı altında kalmadan dini vecibelerini yaşamak isterler.

Bu yolla, ahlaklı ve daha yararlı gençler yetişeceklerine inanırlar. Ellerinde düğme falan yoktur. Hiçbir güç, dahiler ordusu bile olsa, Türkiye'deki yargı ve hukuk düzenini eline geçirip emirler yağdırarak istediğini yaptıramaz... Eğer öyle bir senaryoyu yazıp oynayan varsa yapılacak bir şey kalmamış demektir! Tabi ki bu, söz konusu dahi olamaz ama bunun böyle olduğuna inananlar var ve yaşadığı ülkeyi ve insanlarını, piyon gibi ve zavallı görmeye alışmışlardır. Buna inandıkları içinde karamsar ve mutsuzlardır...

Her zaman yazdım söyledim yine söylüyorum. Hukuk düzenimiz başta darbelerin Anayasası olmak üzere sancılı ve sorunludur. Bu huzursuzluğun en önemli kaynağıdır. Huzursuzluğu olan ülkeleri içeriden ve dışarıdan manipüle etmek zor değildir. Bunun, Amerika ya da Rusya olmasına gerek yoktur. Ülken karışık ise içerde ve dışarıda birçok odak manipüle edebilir ve bundan yararlanmak isteyebilirler.

Çok sancılı ve zor bir yargılama süreci yaşanıyor Türkiye'de, her zaman olduğu gibi haksızlık ve yargılama sürecinde bazı hoyratlıklar olabilir, tutuklamalar da aşırıya kaçılıyor olabilir. İnsan hakları yönüyle zaten geçer notumuz pek yoktu. Ama yargı Türkiye'nin en zorlu davasına bakıyor. Gerçekten elinde düğme olabilecek tek organizasyon! Adı derin devlet mi yoksa Ergenekon mu bilemem ama tek dileğim, yaratılmak istenen kafa karışıklığı içinden oluşturulmak istenen sis bulutundan gerçeklerin ortaya çıkması... Yargının gerçekleri ortaya çıkarması... O zaman ülkeyi yıllardır karıştıran düğmeye, kimlerin defalarca bastığını hep birlikte göreceğiz... 17 Ocak 2012 

 
Dünya genelinde can kaybı 529 bin 197’ye yükseldi
 
Başkan Koparıcı'nın mutlu günü
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Raci 4 Temmuz 2020 Cumartesi 22:11

Bu İP"liler sözde ülkücü değil miydi? İPin kulağı çekildi yukarıdan maral teyze açıklama yapamazdı Hasan"ı görevlendirdiler HDPKK ''yı savunmak için. Satın Subaşı bir çift lafım var size, bu ülkenin terör örgütüne verecek tek karış toprağı yok ama sizin elmalıda halka verecek terlemeden zaptettiğiniz onbinlerce dönüm araziniz var

Yorumu oyla      1      1  
ateş 4 Temmuz 2020 Cumartesi 16:00

Neden bu eski siyasilere sürekli dönüp dönüp görev verilir anlayan var mı.Hasan Subaşı'da eski tüfeklerden biri,gençlerin önü neden açılmaz anlaşılmaz bir durum.Subaşı aday olmasa İyi Parti 4 milletvekil çıkarırdı.Toplumda İyi Partiye verecek bir bölüm seçmen ondan vermedi.FETÖ ile HDP hakkında söyledikleri ise vahim.Tek kelimeyle nezaketsizlik,bunu gitsin Elmalı'nın şehit olan bir köyünde söylesin.Kendisine yakışmadı,kınıyoruz.

Yorumu oyla      1      1  
Adem Celep 4 Temmuz 2020 Cumartesi 14:07

Antalyayı becerdin.ilk belediye başkanlığına geldin il başkanını rahmetliyi harcadın,Antalyanın Pis suyunu Denize şarz ettirdin.dahası saymakla bitmez işlere imza attın.İki yüzlüsün.Kurt kocayınca köpeklere maskara olurmuş.Daha beter olursun inşallah.

Yorumu oyla      1      1  
salo 4 Temmuz 2020 Cumartesi 13:51

pkk terör örgütü değil demek suç mu. ülkemizin kurucusu Mustafa kemal atatürke hakaret eden akit tv gibi kanallar açık, kimse içerde değil, peygamber efendimize son peygamber değil diyenler dışarda, yaşasın tam bağımsız Türkiye diyen adama terörist diyorlar, ne mutlu türküm diyen adama faşist diyorlar. kesinleşmemiş cezalar için kimse suçlu değildir. hakan şükür mesela kesinleşmiş cezası yok, fetö üyeliğinden mallarına el kondu, babası içeri girdi. yazık dediğimizde bizde mi fetöcü olacağız.

Yorumu oyla      1      1  
Halo 4 Temmuz 2020 Cumartesi 12:39

Nerede linç girişimi, eleştiri yapılması neden zorunuza gidiyor.Öcalan sizi bir kaşık suda boğar. Ypg Pkk terör örgütü değildir, diyen Demirtaş sevginiz şehit olan askerlerimizin kemiklerini sızlatıyor.İş LGBT, Pkk gibi örgütlere gelince sevgi pıtırcığı, yağmur damlası olanları vicdanı olan herkes not ediyor.Sizse haber yapış tarzınızla tarafınızı gösteriyorsunuz.Yayınlamazsınız ama ben tarafı mı belli edeyim de.

Yorumu oyla      1      1  
ülkücü komünistler 4 Temmuz 2020 Cumartesi 11:58

Selahattinin suçu neyse öğrenelim. kesinleşmiş cezası neyse öğrenelim.

Yorumu oyla      1      1  
demir 4 Temmuz 2020 Cumartesi 11:13

BİR TUHAF ADAM:HASAN ŞUBAŞI;Bazen bu siyasilerin ya basiretleri bağlanıyor yada ufukları yok, veya o günkü menfaatlerine göre konuşuyorlar.Sene 2012,bu konuşmalara bakınca ne Dünya'da olup bitenlerden, ne de ülkemizde olup bitenlerden haberi olmamış.Aradan 4 yıl geçmiş başımıza bombalar yağmış,yüzlerce vatandaşımız şehit olmuş ve de yaralanmış.Şimdi sormak lazım bunları FETÖ yapmadı mı diye,vekil avukat olmasına rağmen adliyedeki örgütlemeleri görememiş mi,eğer göremediyse bunun gibiler nasıl olacakta bu ülkeyi yönetecekler.Bulunduğunuz yerden 10 yıl,20 yıl sonra neler olabileceğini sezinleyip ona göre tedbir alamıyorsanız, kusura bakmayın da o zaman neden siyaset yapıyorsunuz.HDP konusuna gelince ne partisi,tamamen 'KCK' yapılanması. İnsanın aklıyla alay eder gibi bir durum,o gün öyle de bu gün böyle de.Bazı siyasilerin zikzaklarını görünce,biliyorsunuz tapuda 65 yaş üstü satışlarda doktor raporu isteniyor,acaba 65 yaş üstü siyasilerden de sağlık raporu istenmeli mi diye insan düşünmeden edemiyor.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Funda Aras adaylığını açıkladı
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Funda Aras, bugün saat 15.00’de ...
AKP Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural, CHP'ye geçti
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz AKP Kepez Meclis Üyesi Eşref Ural'ın ...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti
CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan ...
 
'Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir'
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İYİ Parti Genel ...
MHP'li başkan görevden almalarına fırsat vermedi
DÖŞEMEALTI MHP İlçe Başkanı Zeki Öner Özgöçer, sosyal medya hesabından ...
MHP'nin büyük kurultay tarihi belli oldu
MHP'nin 13'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021'de yapılması kararlaştırıldı.
 
Ziya Müezzinoğlu hayatını kaybetti
Özellikle 1970-1980 döneminde, Ecevit Hükümetleri'nde Türk maliyesinin ...
'FETÖ İLE KOL KOLA YÜRÜDÜK, ÇÜNKÜ...'
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, CNN Türk ...
CHP'li Özgür Özel'e yumruklu saldırı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'ta MHP Mersin Milletvekili Olcay ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva