Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
14 Haziran 2022 Salı - 14:46

Hasan, kaybolmadan önce kız arkadaşını arayıp isim vermiş

DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde gittikleri yaylada kaybolan, yapılan aramada bölgede kan izleri, otomobilleri terk edilmiş, cep telefonları ise parçalanmış bulunan İsmail Yalçın (19) ile Hasan Akköse'yi (17) kuyuda arama çalışmaları 2'nci gününe girdi.

Hasan, kaybolmadan önce kız arkadaşını arayıp isim vermiş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Acıpayam'da 9 Haziran'da evlerinden çıkıp, dönmeyen İsmail Yalçın ve Hasan Akköse için aileleri kayıp başvurusunda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, Yalçın ve Akköse'nin en çok gittiği Serinhisar ilçesine bağlı Aydoğdu Yaylası'nda arama yaptı. Ekipler, Yalçın ve Akköse'nin evden çıkıp, bindikleri otomobili terk edilmiş, cep telefonlarını ise parçalanmış halde ormanda buldu. İncelemede bölgede kan izlerine de rastlanıldı. Alanda inceleme yapan ekipler, ikilinin en son birlikte görüldüğü Mustafa A.'yı gözaltına aldı.

HASAN İLE İSMAİL'İ VURDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Mustafa A.'nın emniyetteki ilk ifadesinde, iki gençle tartıştığını, tüfekle ateş açtığını, daha sonra da Yalçın ve Akköse'nin kaçtığını söylediği belirtildi. Mustafa A.'nın, Hasan Akköse'nin uzaktan akrabası olduğu ve 10 yıl önce işlediği cinayet nedeniyle cezaevine girdiği belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri ayrıca olaya karıştığı ileri sürülen 8 kişiyi gözaltına aldı.

SU KUYUSU BOŞALTILDI, ARAMA BAŞLATILDI

Şüphelilerden birinin, kayıp gençlerin Serinhisar ilçesi Develikuyusu mevkisinde olabileceğini söylemesi üzerine ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Ekipler, ovadaki bir su kuyusunun üzerinin kısa süre önce toprak ve kaya parçaları ile doldurulduğunu belirledi. 25 metre derinliğindeki su kuyusunun boşaltılmasına karar verilip, itfaiyeden yardım istendi. Kuyunun etrafına güvenlik şeridi çekildi. Dün kuyunun boşaltılması için çalışma başlatıldı. Önce kepçe ile kuyunun etrafı kazılmaya başlandı. Havanın kararması ile kuyunun etrafı dev spot ışıklarıyla aydınlatıldı. Kazı çalışmaları gece boyunca aralıksız sürdü ancak bir sonuç alınamadı. Kuyudaki arama çalışmalarına bugün de devam edildi.

Öte yandan kayıp gençlerden Hasan Akköse'nin kayboldukları günün gecesi kız arkadaşını aradığı ortaya çıktı. Kız arkadaşının polise verdiği ifadesinde, "Hasan cep telefonundan gizlice beni arayıp, 'Mustafa A.'nın ismini verdi. Ardından 'Eyvah' diye bir ses duyuldu ve telefon kapandı" dediği belirtildi. 

DENIZLI'NIN ACIPAYAM ILCESINDE, AILELERININ KAYIP IHBARINDA BULUNDUGU ISMAIL YALCIN (19) VE HASAN AKKOSE'YI (17), SERINHISAR ILCESINDEKI UZERI TOPRAK VE KAYA PARCALARIYLA DOLDURULMUS SU KUYUSUNDA ARAMA CALISMALARINA IKINCI GUNDE DEVAM EDILIYOR.(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA)

DENIZLI'NIN ACIPAYAM ILCESINDE, AILELERININ KAYIP IHBARINDA BULUNDUGU ISMAIL YALCIN (19) VE HASAN AKKOSE'YI (17), SERINHISAR ILCESINDEKI UZERI TOPRAK VE KAYA PARCALARIYLA DOLDURULMUS SU KUYUSUNDA ARAMA CALISMALARINA IKINCI GUNDE DEVAM EDILIYOR.(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA)

DENIZLI'NIN ACIPAYAM ILCESINDE, AILELERININ KAYIP IHBARINDA BULUNDUGU ISMAIL YALCIN (19) VE HASAN AKKOSE'YI (17), SERINHISAR ILCESINDEKI UZERI TOPRAK VE KAYA PARCALARIYLA DOLDURULMUS SU KUYUSUNDA ARAMA CALISMALARINA IKINCI GUNDE DEVAM EDILIYOR.(FOTO: RAMAZAN CETIN / DENIZLI, DHA) (ARSIV)

DENIZLI'NIN ACIPAYAM ILCESINDE, AILELERININ KAYIP IHBARINDA BULUNDUGU ISMAIL YALCIN (FOTOGRAFTA) VE HASAN AKKOSE'YI (17), SERINHISAR ILCESINDEKI UZERI TOPRAK VE KAYA PARCALARIYLA DOLDURULMUS SU KUYUSUNDA ARAMA CALISMALARINA IKINCI GUNDE DEVAM EDILIYOR. (FOTO: DENIZLI, DHA)

DENIZLI'NIN ACIPAYAM ILCESINDE, AILELERININ KAYIP IHBARINDA BULUNDUGU ISMAIL YALCIN (19) VE HASAN AKKOSE'YI (17), SERINHISAR ILCESINDEKI UZERI TOPRAK VE KAYA PARCALARIYLA DOLDURULMUS SU KUYUSUNDA ARAMA CALISMALARINA IKINCI GUNDE DEVAM EDILIYOR. OTE YANDAN, KAYIP GENCLERDEN AKKOSE'NIN KAYBOLDUKLARI GUNUN GECESI KIZ ARKADASINI ARADIGI ORTAYA CIKTI. KIZ ARKADASININ POLISE VERDIGI IFADESINDE, "HASAN CEP TELEFONUNDAN GIZLICE BENI ARAYIP, 'MUSTAFA A.'NIN (FOTOGRAFTA) ISMINI VERDI. ARDINDAN 'EYVAH' DIYE BIR SES DUYULDU VE TELEFON KAPANDI" DEDIGI OGRENILDI. 
(FOTO: DENIZLI, DHA)

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

 
Vali Yazıcı, Jandarma Teşkilatı'nın 183'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı
 
Başkan Esen'den ibretlik sözler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üvey kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı
ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde F.Ç. (52), üvey kızı B.Y.'ye (15) cinsel ...
Yeşim Salkım'a 5 bin lira para cezası
MAGAZİN programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'e hakaret ...
Baba-oğul birlikte diploma aldı
MERSİN’in Erdemli ilçesinde Mehmet Gültekin (56) ile oğlu İsa Gültekin ...
 
İzmir'de 'yeşil reçete' operasyonu: 25 gözaltı
İZMİR'de, jandarmanın şafak vakti düzenlediği operasyonla yeşil reçeteli ...
Seo İçin İçerik Neden Önemlidir?
Teknoloji anlamında düşünüldüğünde internet teknolojisi kişileri bilgi ...
Tarihe hafriyat
BAŞAKŞEHİR'de bulunan, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden Yarımburgaz ...
 
Kuzenlerin silahlı kavgasının altından kız kaçırma husumeti çıktı
ADANA'nın Yüreğir ilçesinde tartıştığı kuzeni Samet Caymaz'ı (24) başından ...
Boşanmak isteyen eşine kızıp, evi ile kamyonetini yaktı
ADANA'nın Seyhan ilçesinde boşanma kararından dönmeyen eşine sinirlenen ...
Yoğun bakımdaki İlknur'a 18'inci yaş sürprizi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, çiçek toplarken ayağı kayınca 10 metre yükseklikten ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva