Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
5 Kasım 2016 Cumartesi - 20:31

Havada seçim kokusu var

CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya'nın Kepez İlçesi'nde “Halk irtibat Bürosu” nun açılışını gerçekleştirdi.

Havada seçim kokusu var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP örgütü başta olmak üzere basın, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gerçekleştirilen yemekli açılış töreninde davetlilerin ve partililerin sevgi gösterisi ile karşılanan CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, bir konuşma yaptı. 
 
CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök yaptığı konuşmada parti içerisinde birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, "Parti örgütlerimizin enerjisini kendi iç çekişmelerimize harcamak yerine, bir plan program çerçevesinde, kimseyi ötekileştirmeden, içe değil dışa dönük, halka dönük doğru ve güncel politikalarla tüm Türkiye'yi doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kapsayacak şekilde bir araya getirmek olmalıdır" dedi. 
 
HER CUMARTESİ BURADA OLACAĞIM.
 
Her cumartesi günü saat 10 ile 15.00 arası Kepez halk irtibat ofisinde herkesle görüşmeye gayret edeceğini ifade eden CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, “Aksu ilçemizde ve diger bölgelerde de ofis açmayı düşünüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en fazla tanıtılmaya ihtiyacı olan alanlarında bu tip binaların açılması ve oralarda daha yoğun bir çalışma sarfedilmesi gerektigini düşündüğüm için ilkine Kepez ilçesinden başladık. Cumartesi günleri geleceğim, saat 10 ile 15.00 arası bütün kim gelirse gelsin herkesle görüşmeye gayret edeceğim” dedi.
 
CHP Antalya Milletvekili Devrim KöK konuşmasını şöyle sürdürdü ;
 
TÜRKİYE'DE BİR TİYATRO UYGULANIYOR
 
“Ülkemizde olaganüstü şeyler yaşanıyor.Yani bir darbe senaryosu. Türkiye'de bir çadır tiyatrosu uygulanıyor.Trajikomik bir tiyatro. Senaristi var, oyuncuları var. Yok olan şeyler varmış gibi gösteriliyor. Mesela demokrasi yok ama varmış gibi gösteriliyor. Hukuk yok varmış gibi gösteriliyor. İnsan hakları yok, varmış gibi gösteriliyor. Ama gerçek olan bir şey var ki oda şu, bölünme var, ayrışma var, yobazlık var.
 
Tarikatların cemaatlerin hakim olduğu bir yapı liyakatin yok olması var. Bilimin aklın askıya alınması var. Böyle bir tiyatro oynanıyor.Ve gerekçe olarakta ne gösteriliyor.Efendim 15 Temmuz darbe girişimi. Şimdi adama sormazlar mı, bunlar kimdir. Bu darbeyi yapanlar kimdir. Bunlar nasıl darbeyi yapabilecek pozisyona geldiler. O gücü bunlara kim verdi. Cevap belli.14 yıl boyunca sizin arkadaş mantığınız, himaye mantığınız, ne istediniz de vermedik mantığınız, onları kollamanız, devletin tüm imkanlarını, devletin tüm kapılarını onlara açan anlayışınız ile onları yerleştirmeniz, bugünkü gelinen tabloyu hazırlamıştır.
 
Yani 15 Temmuzu yapanlar ve hazırlayanlar diye, iki grup vardır. Bu iki grupta aynı istikamette uzunca bir süredir beraber olmaktadırlar. Bunu bilmekte yarar vardır. Şimdi öyle bir senaryo çiziyorlar ki, olmayan şeyler olmuş gibi gösteriliyor. Sanki Fetullah Gülen cemaatini Türkiye'nin başına bela eden Cumhuriyet Halk Partisi imiş gibi, bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Gülen cemaatinden yargılanması gerekenler AKP'nin yöneticileridir. AKP'nin üstünü kazıdığınızda altından Fetullah Gülen çıkar. Tarikatla, şeyhle, cemaatle, müritle CHP'nin işi olmaz. Tam aksine Cumhuriyet Halk Partisi bu karanlık tablonun önündeki tek kaledir.
 
ARTIK SOKAĞA ÇIKMA ZAMANIDIR..
 
Artık mitingler yapma zamanıdır. Artık sokağa çıkma zamanıdır. Biz sinemeyiz. Gazeteciler bir sabah baskınlarla alınıyor götürülüyor. Muhalefet susturuluyor. Siyasetçiler gece yarısı toparlanıyor. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Ülkemiz hızla bir şekilde karanlığı sürüklenmek isteniyor. Bundan çok ciddi bir şekilde endişe duyuyoruz. Yapacağımız şu, Cumhuriyet Halk Partisi artık ayağa kalkmak mecburiyetindedir. Cumhuriyet Halk Partisi tüm cumhuriyetçi cephenin lokomotifi olmak mecburiyetindedir. Bir tane bile Cumhuriyet Partili kalsa asla Mustafa Kemal'in yaktığı o ışığı söndüremeyecektir. Bunu herkes iyi bilsin.”





 

Etiketler:
 
Serik'te feci ölüm
 
Çok büyük bir acı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kepez'de CHP'nin Halk İrtibat Bürosu
CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Devrim Kök bugün saat ...
Bu kez CHP'li belediyenin bürosuna silahlı saldırı
Maltepe Belediyesi'nin bilgilendirme ofisine silahlı saldırı düzenlendi.
'Antalya 3.5 milyar dolar kaybetti'
CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, son bir yılda Antalya ekonomisinin ...
 
İl başkanı istifa etti ama...
Avukat Semih Esen CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Ancak, Esen ...
Köse; Ablalar başka partiler adına sandık başındaydı
Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve Antalya Milletvekili Av. ...
Belediye başkanı ve eşi gözaltında
Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu ...
 
Antalya MHP'den aşure ikramı
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın her yıl Muharrem ayında ...
AKP Antalya Milletvekili yaralandı
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen 25'inci İstişare ve Değerlendirme ...
Gülen'in hedefinde o siyasi vardı
Fethullah Gülen’in son yayımlanan videosunda “haysiyet, şeref, namus” ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva