Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
13 Mart 2022 Pazar - 12:37

Herkes bu fotoğrafa bir yorum yaptı

ANTALYA Diplomasi Forumu (ADF) için kenti gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüşte kendisini uğurlayan herkesi elini göğsüne götürerek selamlarken, ekipte yer alan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in omuzuna dokunması dikkat çekti.

Herkes bu fotoğrafa bir yorum yaptı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uğurlanmasının ardından sosyal medyada paylaşıyan iki fotoğraf çeşitli yorumlara yol açtı. Erdoğan’ın, uğurlama töreninde kuyruk oluşturan protokoldekilerden Türel’e farklı bir davranış sergilemesi yorumları da beraberinde getirdi.

Cumhurbaşkanı, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş dahil, tüm partilileri belli bir mesafede durarak ve elini göğsüne götürerek selamladı.

Ancak, sıra Menderes Türel’e gelince Erdoğan, sağ elini eski belediye başkanının omuzuna koydu ve sıktı.

Menderes Türel, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafı görenler, buna değişik yorumlar yaparken, çok sayıda kişi de kendi WhatsApp gruplarında da paylaşarak birbirlerinden yorum yapmalarını istedi.

Kimi bu fotoğrafa, ‘Erdoğan hazırlan dedi’ anlamı yüklerken, kimi de, ‘Yaptığı hizmetler için teşekkür etmiştir’ yorumunda bulundu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da, ‘Başkanım seviliyorsunuz’, ‘İşte Olay Budur. Menderes bey, sizin bir yerlerde olmanız ihtiyaçtır,zaruridir’ yorumu yaptı.

 
Sigaraya yeni zam geldi
 
Minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kepez 21 Mart 2022 Pazartesi 14:25

Şuan Türkiyede en iyi belediye başkanlığı görevini yapan kişi Hakan Tütüncü. Kepezi şahlandıran başkan Antalyaliya sorsan muhittin böcek, ümit uysal der. Hakan Tütüncü başkanın yaptığını Antalyada yapan bir belediye başkanı yok Buna büyükşehir belediyesi de dahil. Antalyanın en büyük meydanı nerde Kepezde, Antalyada bütün programlar nerde oluyor (erdem beyazıt kongre merkezi mimar sinan kongre merkezi)Kepezde, Antalyada bütün sosyal aktiviteler kepezde( drift vs.)vs. İlçe belediye başkanı olmasına rağmen büyükşehir belediyesinden daha iyi çalışan başkan. Ama kimse görmez Hakan Tütüncü başkanı ve yaptıklarını.

Yorumu oyla      0      0  
Sadece Gerçek 15 Mart 2022 Salı 07:44

Menderes Türel Antalya yı altyapı olarak ayağa kaldıran adamdı. Antalyalı değerini bilemedi. Eskiden Antalya ya tatile geldiğimiz zaman trafik çilesi bizi strese sokup hasta ediyordu. Menderes Türel bizi bu çileden kurtardı. Geçen yaz tatile geldim Menderes Türel den sonra Antalya ya bir çivi çakılmamış. Bir kaç yerel halk ile görüştüm. Antalya ya bir çiviyi geçtim iyi parti hdpkk kadrolara sızmışlar. Antalya halkı bunu asla unutmaz seçimde al aşağı etmesini de bilir.

Yorumu oyla      0      0  
toprak 14 Mart 2022 Pazartesi 07:13

Halk artık Menderes Türel'i siyasi olarak mevta etmiş,2019 yerel seçimlerinde de cenazesini kaldırarak namazını kılmış.Zaten siyasi olarak Menderes Türel'e verilen şans hiç bir kimseye verilmemesine rağmen,Menderes Türel kendisine altın tepside sunulan şansı iki defa kullanamayarak seçimleri kayıp etmiştir.Hatta ikincisinde en yakın çalışma arkadaşı bile rakibine çalışırken bunu dahi göremeyecek kadar gözü kör olan birinin omuzuna dokunulsa ne olur,dokunulmasa ne olur.Buna anlam yüklemeye gerek yok,kimler siyasette nelerden geldiler ve nerelere gittiler, tarihin tozlu sayfalarında günü gelince her siyasetçi yerini alıyor.Sonra 2 milyonluk Antalya'da siyasetçi kıtlığı mı var ki dönüp dönüp eski tüfekler düşünülüyor.

Yorumu oyla      0      0  
AKP''den zor 13 Mart 2022 Pazar 18:17

Menderes iyi idi ama ekip kötüydü, özellikle asat tayfası, Muhittin böcek aday olduğu sürece kazanır, çok iyi idareci. Hatta CHP''nin başına geçse, cumhurbaşkani olur

Yorumu oyla      0      0  
Hasan Ferit 13 Mart 2022 Pazar 16:20

Bu kadar borçla belediyeyi devrettin aferin diyecek hali yok

Yorumu oyla      0      0  
demir 13 Mart 2022 Pazar 13:51

Memleketin geldiği durum ortada iken,şuna dokunmuş buna dokunmuş anlam yüklemek nafile.Menderes Türel'e verilen şans başka bir kimseye verilmiş mi,partisi iktidarda iken iki defa seçim kaybetmiş birisi.Son seçimde ise Muhittin Böcek'in karşısında perişan olmuş eski bir siyasi tüfek.Duvardan indirip tekrar elinize alsanız ne yazar,onun bırakıp giderken bıraktığı borcu Muhittin Böcek'e sorun,3 yıldır öde öde bitiremiyorlar,daha kaç yıl sürecek belli değil,denk geldiğinde Muhittin Böcek'e sorarsanız herhalde açıklar.Bu gün piyasalara çıkın bakın milletin çoğunluğu ekonomik olarak kan ağlıyor.1 Litre mazot 22 TL olmuş,eğer bu gün 1 dolar 5 Tl civarında olsa demek ki mazotun litresi 6 Tl dolaylarında olacakmış,oda kimseyi zorlamazdı.Mazotun litresinin bu kadar yükselmesi dışarda ham petrolün yükselmesinden ziyade Tl'nin dolar karşısında çok değer kaybetmesi ve 1 doların 14 Tl olması ile ilgili.Peki milleti bu duruma düşürenin kim olduğu belli değil mi.Son 20 yıla bakın memleketi kimin yönettiği belli,bu gün 1 ekmek 3 Tl olmuş,milyonlarca arazilerimiz boş yatarken Rusya'dan,Ukrayna'dan buğday alıyoruz.Basit bir çiçek yağının ne hale geldiğine bakın,5 lT' si 150 Tl olmuş,çayın,peynirin,zeytinin yanına yaklaşılmıyor.Memleketimizin bir bölümü otlak yaylalar olmasına rağmen 1 kğ et 120 Tl,ye dayanmış,temel gıda maddelerine yanaşılmıyor.Okul servislerinden tutunda,elektrik faturaları ile su tüp ateş pahası.Vatandaş günlük karnını doyurmanın derdine düşmüş iken,ülkemizde %20 lik bir kesim milli gelirin %80 ni yiyerek her gün şişmanlıyor,onlar için güllük gülüstanlık.İşte şu veya bu 20 yıllık zaman dilimi içerisinde iktidar da görev almış herkesin bunda payı var,ancak hepsinin de keyfi yerinde aktif siyasette iken çoğu gelir getirecek tezgahı kurmuşlar.Nasıl olsa oralardan tıkır tıkır her ay paraları geliyor ve yiyip içerlerken hiç bir zaman vatandaşın çektiği sıkıntılara maruz kalmıyorlar.Üstelik birde çıkıp kurtarıcı rollerine girmiyorlar mı,inanılacak gibi değil.Özellikle 2018 den beri uygulanan bu 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' denilen ne olduğu anlaşılmayan idare yönetimine geçtikten beri bütün ekonomik dengeler bozuldu.O nedenle ne yapsalar ezilen vatandaşların karnı artık bunlara tok,göreceksiniz sokak başka bir şey,yapılacak ilk seçimde bu ülkeyi bu hale getirenler geldikleri gibi gidecekler.Anlaşılan son İstanbul yerel seçimlerinden ders almamışa benziyorlar.

Yorumu oyla      0      0  
40 yıllık chpliyim 13 Mart 2022 Pazar 12:53

Türel aday olursa yine oy veririm. Bu adamın değerini etrafından dolayı anlamadınız. Asat yüzünden kaybetti ki kaypaklar hala müdürlük ve dai başkanlığı yapıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yörükler ve efeler buluştu
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği birliğin ve beraberliğin ...
Rektörü Özkan, Kepez Kitap Fuarı’nda
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan, Kepez Belediye Başkanı ...
Antalya Hayvanat Bahçesi'nin 24 yeni sakini
İZMİR Doğal Yaşam Parkı'nda doğan 6 türdeki 24 yaban hayvanının yeni yuvası ...
 
Turizmcilerden 'Kadim Şehir' Elmalı'ya çıkarma
ANTALYALI turizm temsilcileri, 'Kadim Şehir' olarak adlandırılan Elmalı ...
Kulmuca'da tarım baba-oğula emanet
KUMLUCA Tarım Kredi Kooperatifinde yapılan seçimli Olağan Genel Kurul ...
Antalya'da sürpriz doğum günü
Antalya iş insanı Ertuğrul Kahraman’a eşi Pınar Kahraman tarafından DoubleTree ...
 
Antalya'da parktan silah sesleri yükseldi!
ANTALYA'da görevinden uzaklaştırılan özel harekat polisi Gökhan T., parkta ...
Kayalıkta mahsur kalan hamile keçi kurtarıldı
ANTALYA'nın Döşemealtı İlçesinde 50 metrelik kayalıkta mahsur kalan hamile ...
Çoban ressam, isyanını resimleriyle anlattı
ANTALYA'da bir Yörük ailesinin 4 çocuğundan biri olan 'Çoban ressam' Sinan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva