Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
15 Nisan 2015 Çarşamba - 15:05

Herkes oradaydı bir tek o yoktu

Muratpaşa Belediyesi 4 parkın açılışını birden yaptı. Başkan Ümit Uysal'ın evine giderek davet ettiği Deniz Baykal hariç tüm milletvekili adayları açılış törenine katıldı.

Herkes oradaydı bir tek o yoktu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyecilik çalışmalarında güce ve paraya karşı insanı tercih ettiklerini belirterek, “Bizim en çılgın projemiz insan. Çılgına deli de diyebiliriz. Biz insanımızın delisiyiz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi, Olof Palme, Rıfat Ilgaz, Dr. Fazıl Küçük ve İbn-İ Haldun adları verilen 4 parkın toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışlar Yenigün Mahallesi'ndeki İbn-i Haldun Parkı'nda gerçekleşti. Buradaki törene CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal hariç, tüm milletvekili adayları katıldı.

Dans gösterileriyle başlayan törende konuşan Başkan Ümit Uysal, belediyecilik çalışmalarında güce ve paraya karşı insanı, insan hayatını değiştirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Uysal, “Bizim en çılgın projemiz insan. Çılgına deli de diyebiliriz. Biz insanımızın delisiyiz. Bütün çalışmalarımız insanların hayatını bir kademe iyileştirmeye, mutlu etmeye, onların yüzünde tebessüm görmeye dönüktür" diye konuştu.

Bu çalışmaların sokakta turunç ağacı kokusu almaktan, çöp konteynerlerini yer altında olmasına, işsiz gençlerin belediyenin kurslarında meslek edinmesinin sağlanmasından, kent sakinlerinin belediyenin spor sahasında, yüzme havuzunda çok az ücretle spor yapabilmesine kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu anlatan Uysal, şunları söyledi:

“Engelli vatandaşlarımız ya da engelli bir yakını olan 7 gün 24 saat telefon açtığında belediyeden hizmet alabilmeli, yaşlınız varsa yine aynı şekilde. Çalışan anneyseniz ve paranız kreşlere yetmiyorsa belediyenin kreşine çocuğunuzu güvenle bırakabilmelisiniz. Bizim kreşler 200 liradır. Torpil sökmez. En düşük gelirlilere hitap eder. 3 tane halk çamaşırhanemiz var, ihtiyaç varsa 20 tane daha açarız. Öyle sağa sola kule dikmiyoruz. Bizim merkezimizde insan hayatı var. Harcadığımız her kuruş insanımızadır. İyi günde kötü günde beraberiz. Teşekkür beklemiyoruz, zaten görevimiz. Sizlerin parasını, sizlere harcıyoruz. Ranta harcamıyoruz. Sevgiye saygıya harcıyoruz, yaşam kalitesine, insana harcıyoruz."

Konuşmasının ardından Başkan Uysal, partisinin il ve ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla birlikte açılış kurdelesini kesti.

Muratpaşa Belediyesi'nin 1986 yılında bir suikasta kurban giden İsveç Başbakanı Olof Palme'nin adını verdiği 2 bin 700 metrekare büyüklüğündeki park ve Kıbrıslı politikacı Dr. Fazıl Küçük Parkı adını taşıyan 2 bin 355 metrekarelik park, Güzeloba Mahallesi'nde yer alıyor. 2 bin 100 metrekare büyüklüğünde 'Hababam Sınıfı' romanıyla tanınan şiir, roman öykü yazarı Rıfat Ilgaz'ın adını taşıyan park Doğuyaka Mahallesi'nde. Modern sosyolojinin öncülerinden kabul edilen İbn-i Haldun'un adını taşıyan 2 bin 400 metrekarelik park ise Yenigün Mahallesi'nde açıldı. Parklarda, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, basketbol sahaları, oturma gruplarıyla ismi verilen kişinin maskı ve özgeçmişleri yer alıyor.




 
KONYSİAD MHP Milletvekili adaylarını ağırladı
 
Ölümlerin yüzde 42'si kalp ve damar hastalıklarından
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nilay kurbuz 18 Nisan 2015 Cumartesi 16:21

Rte nin chp versiyonu olan , yillarca beni sattilar diye magdur edebiyati yapan baykal , ön secimden yildiray sapan in 1. Sira cikacagini anlar anlamaz ilk sn sapan i satti . Simdiyse daha 2 ay oncesine kadar dusman olup savastigi bu adamlarla flört ediyor. Madem kari koca kavgasidir a getirip barisacaktiniz yildiray sapan i niye kendinize siper ettiniz. Devrim kok akaydin baykal umit uysal ozer ulken mubittin bocek cavit ari figen calikusu sultan yegen deniz filiz... hepsi ayni kümedeler. 37 bin tane listeyi uyelere dagitip bu listeye oy verin diyenlerden akp den farkli , adil bir yöneticilik beklenemeyecegi gibi , bunlara uyup oy veren üyelerden de akp nin totonun kiliyik hüloğggg diye boguren trollerinden farkli olmalari beklenemez. Elbirligiyle memleketi rezil ettiniz. Sosyal demokratim maskesiyle irkçi mezhepçi faşistligin alasini yapiyorsunuz kendi kimliklerinizi saklayarak...mesela bu çingene muhtemelen antep çingenesi. Yani arap kokenli ( suudi arabistan ) turkiye vatandasi... öburu arap yahudisi hele öbür cüce hepten moğol, tam kutup ayısı... 1 tane kurdela kesiyor tripler havalar şekil sekil kasinti pozlar.sanarsin neptun gezegenine üs kurdu. Suleyman evcilmen gideli ustune koca 1 yili bitirdin actigin 10 tane cocuk parki... kaldirimlar hala hemoroitli makat gibi. Yamuk yumuk engebeli, ortalarinda ağaclar. Sadece adı: kaldirim.Engellinin, bebek arabalinin, yurutec kullanan insanin yurumesi imkansiz. Kabiliyetsiz belediye baskani.

Yorumu oyla      3      3  
.... 16 Nisan 2015 Perşembe 15:43

sayın BAYKAL en doğrusunu yapmış tebrik ederim..kendisine yıllardır her türlü tuzağı kuranlarla,hakaret edenlerle hiçbirşey olmamış gibi davranması beklenmezdi..

Yorumu oyla      4      3  
antalyalı 15 Nisan 2015 Çarşamba 17:42

ŞU HALINİZE BAKIN EY CHP NİYE TAM KADRO AÇILIŞTA DEGİLSİNİZ

Yorumu oyla      3      4  
.... 15 Nisan 2015 Çarşamba 17:21

Sn. Deniz BAYKALI ı tebrik ederim.CHP de çok büyük bir oyun oynanıyor.Sn. BAYKAL bunu görmüş ve oyuna alet olmamıştır..Fotoğrafa bir bakın Allah aşkına..il d.kök ün il başkanlığına seçildiği anda verilen söz bu rasimde kendini buluyor...ü.uysal verilen söz gereği muratpaşa belediye başkanı olmuş,seçim kaybetmiş akaydın ve d. kök yan yana milletvekili adayı...tablo net. unutulmamalıdır ki CHP de ulusalcılar tasfiye edilmiştir.cumhuriyetçiler,ATATTÜRK çüler yok edilmiştir.bunun genel merkezde yapılması büyük tepki çekeceği için önşeçimle yapılmasına karar verilmiştir.peki önseçim nasıl yapıldı?tabii ki chp de son yıllarde yapılan yeni üye kayıtları ve naylon üyelerle.şimdi gerçek CHP liler atatürkçüler bu kayıtları araştırdıklarında özellikle son 4 yıldır CHP ile hiç alakası olmayanların üye yapıldıklarını ya da bol miktarda sahte naylon üye olduğunu göreceklerdir...zaten buna o kadar güvendiler ki..SN. BAYKAL ın 2. çıkmasına bile çok şaşırdı sn akaydın..çünkü yeni üye profiline göre seçimden çıkmamalıydı..ama oyun tutmadı... şimdi chp de yapılan değişim güya önseçimle olduğu için kimse sesini çıkaramıyor..ama dikkat edin asıl seçimlerden sonra listede bulunan en az 50 kişinin vekil olduktan sonra pensilvanya bağlantıları ortaya çıkacaktır...yazık ...chp ne hallere düşürüldü...ama sn baykal bu tuzağı gördü...tebrikler yeniden...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KONYSİAD MHP Milletvekili adaylarını ağırladı
Konyaaltı Sanayi ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) MHP Antalya Milletvekili adaylarını konuk etti.
Aday belirlemede bölgeler dikkate alınmadı
ANTALYA bağımsız milletvekili adayı Hasan Subaşı, aday belirlemede partilerin ...
CHP'de alkıştan sonra altı vaat!
CHP 'de alkışlı reklam filmi kampanyasının ardından açıklanması beklenen 6 vaat ortaya çıktı.
 
AKP'li Şentop'tan adaylar hakkında açıklama
AKP'nin 2015 aday belirleme sürecinde aktif rol alan Mustafa Şentop'tan ...
HDP’den aday oldu akrabalıktan reddediyoruz
RİZE'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) 2'nci sıra Milletvekili adayı ...
Emine Ülker Tarhan affetmedi
Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav ve yönetimi görevden alındı.
 
Çavuşoğlu; 15'nci aday benim
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katolik dünyasının ruhani lideri Papa ...
Vekil listesinde isim benzerliği şoku
HDP’nin aday listelerinde ilginç bir karışıklık yaşandı.
O çuvalda şehit kanı var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği'nde ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva