Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Holding binasına ateş açıldı
Holding binasına ateş açıldı
22 Temmuz 2022 Cuma - 12:58

Husumetli olduğu kişiler, tabancayla evine ateş açtı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Şefik Ak’ın evine tabancayla ateş açan 2 kişi, yakalanıp gözaltına alındı. Saldırı anı evin güvenlik kamerasına yansırken Şefik Ak, şüphelilerle aralarında cinayet nedeniyle husumet olduğunu belirterek, "Can güvenliğimiz yok" dedi.

Husumetli olduğu kişiler, tabancayla evine ateş açtı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, salı akşamı Serik ilçesi Töngüşlü Mahallesi'nde meydana geldi. Şefik Ak'ın evinin önüne hafif ticari araçla gelen 2 kişi tabancayla ateş edip uzaklaştı. Ak'ın ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, evdeki güvenlik kamerası kayıtlarından aracın plakasını tespit etti. Ekipler, şüphelilerin A.A. ve H.A. olduğunu belirledi.  2 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Jandarma araçta bulduğu tabancaya da el koydu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında siyah bir aracın evin önünden geçerken aracın camından tabancasını dışarı çıkaran bir kişinin eve doğru ateş açtığı görüldü.

'ARACIYLA DURUP TUVALETİNİ YAPMAK İSTEDİ'

Ev sahibi Şefik Ak, salı günü saat 19.50 sıralarında 2 kişinin evine silahlı saldırıda bulunduğunu söyledi. Saldırıdan 1 saat önce A.A.'nın evinin tam karşısında aracıyla durup tuvaletini yapmak istediğini öne süren Şefik Ak, "Ben de 'Saygısızlık yapıyorsun. Ayıp değil mi' dedim. Bana 'Sana mı soracağım, istediğim yere yaparım' dedi. Arkasından 'Bedavadan adamı yediniz, öldürdünüz' dedi. Neden bahsettiğini sorduğumda 'Şefik Özkaya'yı öldürdünüz. Ben de torunuyum sizi o şekle getirebilirim. Başınıza iş açabilirim' diyerek küfretti. Biraz tartıştıktan sonra arabasına binip evine doğru gitti" dedi.

'SİLAHI ÇIKARIP EVE DOĞRU ATEŞ ETTİ'

Tartışma sonrası baba evine gitmek için hazırlık yaptığı sırada A.A.'nın H.A.'nın da içinde bulunduğu aynı araç ile evin önünden hızla geçtiğini söyleyen Ak, "5 dakika sonra köy meydanı tarafında havaya ateş açıldı. Daha sonra öğrendiğimde bu olay babamın evinin yakınında olmuş. Ondan 30- 40 saniye sonra 1 şarjör daha havaya sıkmışlar. Oradan çıkıp benim evime doğru gelmişler. Tam evimin karşısında güvenlik kameralarından da belli. A.A.'nın kullandığı siyah araçta H.A. aracın sağ camından silahı çıkartıp eve doğru ateş ederek, yoluna devam etti. 1 şarjör de burada sıktılar" diye konuştu.

'EVİME GELEMEYECEK MİYİM'

O anda eşiyle evde olduklarını belirten Şefik Ak, "Daha önce husumetli olduğumuz kişiler tarafından kardeşimin de evine saldırı yapıldı. O kişilerin teyzesinin çocukları bunlar. Bu eve o nedenle çok fazla gelmiyorum. Eşim başka şehirde doktor. Ayda birkaç sefer evime geliyorum. Ben bu evime hiç gelemeyecek miyim?" ifadelerini kullandı.

ADAM ÖLDÜRMEKTEN HUSUMET VARMIŞ

Taraflarla aralarındaki husumet olduğunu belirten Şefik Ak, şöyle konuştu:

"17 Nisan 2020 tarihinde kardeşimin evine kalabalık insan topluluğu ile silahlı saldırı yaptılar. Orada kim kimi öldürdü onu da bilmiyoruz. Olayda Şefik Özkaya isimli şahıs silahla vurularak öldürüldü. Daha henüz mahkeme sonuçlanmış değil. Ölen kişinin ablası 500 metre ileride oturuyor. Buradan her geçişinde küfrederek geçiyor. Bizi tahrik edip olayın içerisine sürüklemek istiyorlar. O olay hala aydınlanmış değil. Aydınlanırsa benim kardeşim zan altından kurtulacak. Kardeşimin 2,5 yıldır evine saldırı yapılmış ama zanlı olarak cezaevinde yatıyor. Suçlu benim kardeşimse aydınlansın en azından herkesin vicdanı rahatlasın."

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARACLA GELDIKLERI EVE TABANCAYLA ATES ACIP KACAN 2 SUPHELI, JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. SILAHLI SALDIRI ANI EVDEKI GUVENLIK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.(FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARACLA GELDIKLERI EVE TABANCAYLA ATES ACIP KACAN 2 SUPHELI, JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. SILAHLI SALDIRI ANI EVDEKI GUVENLIK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.(FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARACLA GELDIKLERI EVE TABANCAYLA ATES ACIP KACAN 2 SUPHELI, JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. SILAHLI SALDIRI ANI EVDEKI GUVENLIK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE ARACLA GELDIKLERI EVE TABANCAYLA ATES ACIP KACAN 2 SUPHELI, JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. SILAHLI SALDIRI ANI EVDEKI GUVENLIK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)

 
Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Eskişehir'de başladı
 
Eve çağırdıkları kişiyi öldüren karı- koca tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kız kardeşinin erkek arkadaşını öldüren ağabey tutuklandı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde kız kardeşi Dilarom Akmatova'yı (22) dövdüğü ...
Gökyüzü tutkunları Olimpos Antik Kenti'nde buluşuyor
ANTALYA'nın ünlü tatil merkezlerinden Olimpos'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenecek ...
Antalya Lisesi müze binasının tahsisi durduruldu
ANTALYA'da 124 yıl önce açılan Antalya Lisesi bünyesindeki Antalya Lisesi ...
 
Rus turist boğulmaktan kurtarıldı
ALANYA- Gazipaşa sınırındaki sahilde denize girip, boğulma tehlikesi geçiren ...
Anneden MIT'te doktora yapan kızına, 'tarhana bursu'
ANTALYA'da Nilüfer Leylek (48), ABD'nin saygın üniversitesi Massachusetts ...
Süs havuzunda tehlikeli serinlik
ANTALYA'da sıcaktan bunalan çocuklar, elektrik sisteminden kaynaklı olası ...
 
Antalya'da otomobilin çarptığı 3 kadın öldü
ANTALYA’nın Finike ilçesinde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye ...
Antalyalı eski avukat, yeni savcı uyuşturucu baronu çıktı
2017 yılında savcı olan Antalya Barosu eski avukatlarından O. Y., uyuşturucu ...
Çin'de eserleri sergilenen 10 Türk ressamdan biri
ANTALYALI genç ressam Sevil Duru'nun eserleri ülke sınırlarını aştı, uluslararası ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva