Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
4 Aralık 2020 Cuma - 09:10

İPHONE ANAKART TAMİRİ

iPhone anakart tamiri yaptırmak isteyen kullanıcılar apple yetkili servisinde bu hizmeti alamadıkları için, çünkü apple anakart tamiri yerini telefon değişimi yaparak yüksek ücretler çıkartmakta, güvenilir cep telefonu teknik servisi bulmak biraz zordur.

İPHONE ANAKART TAMİRİ
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Güvenilir telefon teknik servisi olarak www.citrusmobil.com iphone konusunda uzmanlaşmış teknik kodrosu ile iphone telefonlardaki bütün sorunlara çözüm sağlamaktadır.

iPhone anakart tamiri, telefonun sıvı teması veya darbe ile aldığı hasarların sonucu kısa devre yapması veya entegrelerinin zarar görmesi sorunu yapılan bir işlemdir. Bazı durumlarda telefon tamircilerinin yanlışlıkla yaptığı veya kullanıcılarının kendileri tarafından parça değişimi yapılırken verdikleri hasarlardan dolayı ile de anakart tamiri yapılmaktadır.

Tamir işlemlerinde entegre değişimi , entegre onarımı, diyot ve kompansitör değişimi yapılarak kopuk veri yolu var ise veri yollarının onarımına kadar iphone anakart tamiri ile ilgili her sorunu bir şekilde servisimizde onarımı yaptırabilirsiniz.

iphone anakart tamiri

iPhone Anakart arızalarını anlatalım;

  • iPhone wifi entegresi değişimi ( telefonda wifi hiç açılmaz veya açılsa da hiç bir kablosuz interneti görmez )
  • iPhone Ses entegresi değişimi ( telefonda görüşme yaparken karşı tarafın ses gelmez ve sizin sesinizde karşı tarafa gitmez. Ayrıca müzik dinleyemezsiniz ve telefon görüşmesi esnasında hoparlör açamazsınız. Bu arıza en çok iPhone 7 telefonlarda gözüküyor )
  • iPhone Şarj entegresi değişimi ( telefonunun şarjı çok hızlı bitmeye başlar, telefonunuz şarjı bittiği zaman ne kadar şarj etseniz de açılmaz. Gece yatarken %100 olarak bıraktığınız telefonun şarjı sabah kalktığınızda bitmeye yakın olur veya bitmiş olur )
  • iPhone baseband değişimi ( telefonda servis yok uyarısı verir ve telefona hangi sim kartı takarsanız takın servis yok veya aranıyor durumuna geçer )
  • iPhone ışık entegresi ( iphone telefonun normalde herşeyi ile çalışır fakat ekrana görüntüyü veremez )
  • iPhone kamera enregresi ( telefonun kamerası sağlam olsa bile kamera kullanmanıza izin vermez )
  • iPhone dokunmatik entegresi ( telefonun ekranını dokunduğunuzu algılayan parçadır. )

Sıvı Temaslı iPhone Anakart Tamiri

Sıvı temaslı iphone telefonlarda anakart tamiri yapılması için kısa sürede servise gidilmesi gereklidir. iPhone sıvı teması olduktan sonra anakarta ulaşan sıvılar , ankarttan sürekli elektrik akımı geçtiği için bir anada kısa devre durumuna geçirebilir. Belli bir süre sıvı teması ile bekleyen telefonun anakartında oksitlenme başlayarak başlayarak telefonu kullanılamaz ve tamir edilemez bir hale sokmaktadır. Bu durumda telefonun kullanılması için anakart değişimine gidilmesi gerekir. Sıvı temaslı ve açılmayan telefonlarda kamera şarj soketi gibi parçaların denenmesi ve test edilmesi ancak anakart tamiri yapılarak telefonun çalışabilir bir hale geldikten sonra yapılmaktadır. Bir iphone telefonda en kötü sıvı teması tuzlu su dur. Tuzlu suyun yarattığı oksitlenme sonucu telefon kurtarılamaz bir hale gelir.

iPhone Anakart Tamir Fiyatı

iphone anakart tamiri fiyatı telefonda yapılması gereken işleme göre değişkenlik göstermektedir. Yapılacak anakart onarımlarında müşteriden fiyat için onay alındıktan sonra başlanır. Apple iPhone telefonlarda anakart arızası olan müşterilerimiz, telefonu teknik servisimize ulaştırdıktan sonra teknik servis ekibimiz telefonu inceleyerek ücretsiz arıza tespiti yapar. Yapılan arıza tespit işleminden sonra müşteriye gerekli bilgileri ve yapılacak işlemi söyledikten sonra müşterimizin onayı doğrultusunda tamirine başlanır.

iPhone Anakart Değişimi

iPhone ankart değişimi, anakart onarımı olmayan telefonlar için yapılan komple telefonun içini yenileme işlemidir. iPhone anakart değişimi yapılan telefonlarda, telefonun içindeki bilgiler tamamen sıfırlanmaktadır. Apple iPhone anakartı değiştirildikten sonra parmak okuyucu özelliği aktif olan anakartlar, parmak özelliği aktif olmayan anakartlar olarak değişmektedir. Değişimi sağlanan anakartın imei numarasıda değişir. Anakart değişimi bir nevi telefon değişimi gibi de algılanabilir.

iPhone X Anakart Tamiri

iPhone x telefonda bulunan anakart teknolojisi daha önceki iphone modellerinden çok farklıdır. iphone x telefonun çıkardığı sorun bir çok teknik servisin çaresiz kalmasına neden olmaktadır. bu telefonun anakartı 2 parçadan oluşur. Daha doğrusu bu telefonda iki tane anakart vardır ve bunlarda birbirine lehim ile birleşiktir. iPhone x telefonun arızası bulunması için bazı durumlarda birbirine birleşik olan iki anakartın birbirinden ayrılması sağlanarak yapılır . Kullanıcı servise bildirdiği arıza üzerine incelemeye başlanan telefonda servis süresi boyunca gerekli testler yapılarak bilgi verilir. Türkiye deki en başarı iphone anakart servisinde iphone x telefonlarda anakart arızaları Türkiye nin her yerine ücretsiz kargo ile hizmet vermektedir.

iPhone Anakart Tamiri Başarı Oranı %80

iPhone anakart tamirinde başarı oranı %80 i geçen teknik servisimiz, daha önce başka bir servisler tarafından kurcalanmamış ve tuzlu suya maruz kalmamış telefonlarda başarı oranı %90 ın üzerindedir. Apple iPhone telefonlarda anakart tamiri yapılması gerekiyor ise yapılacak ilk müdahale çok önemlidir. Bunun nedeni anakart üzerinde doğru bir arıza tespiti yapılarak müdahale edilmesidir. Doğru bir arıza tespiti ise anakart üzerindeki kısa devre yaratan parçaların ölçümlerinin yapılarak bulunması ile sağlanır. Türkiye nin en iyi anakart uzmanlarının olduğu ve en yüsek kalitede teknik servis malzemelerinin bulunduğu servisimizde iphone telefonların bütün yedek parça stoğu bulunmaktadır.

iPhone Anakart Tamiri Servis Süresi

iPhone anakart tamiri için servis süreci müşterinin bize ulaşması ve almak istediği hizmeti seçerek başlar.

Kargo ile telefonu teknik servisimize göndermek isteyen müşterilerimiz Yurtiçi Kargo firmasından 648648423 nolu anlaşma kodu ile ücretsiz kargo ile gönderebilirler. iPhone anakart onarımı tamamlandıktan sonra müşterimize ücretsiz kargo ile tekrar geri gönderim yapabiliriz. Müşterimizi ödeme işlemi Havale – EFT işlemi ile yapabilmektedirler.

iPhone anakar tamiri ne kadar süre ile biter? anakart tamiri için teknik servisimize gelmek isteyen müşterilerimiz servisimizde arıza tespiti işlem süresi toplamda ortalama 30 dakikadır. Çayınızı kahvenizi içerken bizde o arada sizin telefonun arıza tespit işlemini tamamlamış oluyoruz. Yapılacak işleme göre servisteki görevli arkadaşlar tamir ve onarım için zaman bilgisini paylaşacaktır. Telefondan hasar durumuna göre 1 ila 3 saat arasında bir sürese anakart onarımınızı gerekleştirebilirisiniz.

iPhone telefonunuz ile ilgili herhangi bir sorununuz var ise teknik servis canlı whatsapp destek hattından anında bilgi alabilirsiniz.

 
Aras'ın hastalığına çare bulamadılar
 
Domates, topraksız tarımla jeotermal serada üretiliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otoyolda alev alan cipe, otomobil çarptı: 2 yaralı
MERSİN'de, otoyolda lastiğin patlaması sonucu kontrolden çıkan cip, bariyerlere ...
Lösemi teşhisi koyulan Zeynep, yaşama tutunamadı
AYDIN'IN Bozdoğan ilçesinde, düğün hazırlıkları yaptığı sırada grip şikayetiyle ...
Su sümbülleri, Asi Nehri'ni kapladı
HATAY’da Asi Nehri'nin kent merkezinden geçen kısmında ara ara görülen ...
 
4 gün önce kaybolan yaşlı adam ölü bulundu
ÇANAKKALE'de 4 gündür kayıp olan Hakkı Ahmet Özkan (71) jandarma ekiplerince ...
Bodrumda bulunan 68 köpek, tedaviye alındı
ANKARA'da, binanın bodrumunda kafeslerin içinde elverişsiz koşullarda ...
Baba ve 2 oğlu, koronavirüsten hayatını kaybetti
BARTIN'da, 10 gün içerisinde Alim Yücetaş (76) ile oğulları Mustafa Yücetaş ...
 
Osmaniye’ye şehit ateşi düştü
KAHRAMANMARAŞ’taki bir otelde gözaltına almaya gittikleri cinayet zanlısının ...
Torbacıların bıçaklı kavgası kamerada
KAĞITHANE'de uyuşturucu satıcıları birbirine girdi. Çıkan kavgada 1 kişi ...
Koronavirüsten ölen doktor, son yolculuğuna uğurlandı
KOCAELİ'deki Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva