TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
2 Mayıs 2016 Pazartesi - 08:00

İPLER BÖYLE KOPTU

CHP'de son günlerde neler oluyor?.. Güç dengeleri değişiyor mu?.. Kim kiminle ipleri koparıyor?..

İPLER BÖYLE KOPTU
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ yazdı
 
Muratpaşa Belediyesi, CHP’nin ve Antalya’daki siyasetin odak noktası haline geldi.
 
Yerel seçim sonrası, CHP’nin Antalya siyasetinin buradan şekillendiğini siyasi kulisleri yakından takip edenler çok iyi biliyor.
 
Daha önceki il başkanlığı tecrübesine Antalya’nın en büyük ilçesinin belediye gücünü katması  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı bu siyasi odağın ortasına oturttu.
 
Tabi bu durum, ‘Ümit Uysal, güç zehirlenmesi yaşıyor’ dedikodularını da beraberinde getirdi.
 
Ancak son günlerde, Ümit Uysal'ın moralinin hayli bozuk olduğu ve yakın kurmaylarına bile zaman zaman sert çıkışlar yaptığı,  parti kulislerinde kulaktan kulağa yayılıyor.
 
Peki, Ümit Uysal'ı son günlerde sinirlendiren ve bu kadar üzen, zora sokan şey ne ?
 
Hemen söyleyelim..
 
Birincisi İl Başkanı Semih Esen
 
İkincisi CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök
 
Üçüncüsü ise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç…
 
Şimdi, gelin isterseniz bu soruların cevabını, neden iplerin koptuğunu hep birlikte araştırıp görelim.
 
Önce CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ile olan ilişkilerinden başlayalım…
 
Ümit Uysal, son Antalya il başkanlığı seçimlerinde, herkesin bildiği gibi Semih Esen'i destekledi. Semih Esen ise Uysal'ın sözünden adeta hiç çıkmadı. Uysal'ın bütün taleplerine hep ‘evet’ dedi. Kısacası vefa borcunu ödedi.
 
Fakat geçtiğimiz günlerde öyle bir şey yaşandı ki, İl Başkanı Semih Esen beklenmedik bir anda tabiri caizse Ümit Uysal’a patlayıverdi...  Parti kulislerinde kulağı delik olanlar bu olayı hemen duydu. Bu çıkıştan sonra Esen ile Uysal’ı birbirine bağlayan ipler koptu.
 
Peki neden?
 
Siyaseti yakından takip edenlerin bildiği gibi, Antalya Büyükşehir Meclisi'nde, meclis komisyonlarına üye seçimi sırasında 2 CHP’ li Meclis Üyesi Erol Özkarabekir ile Mustafa Reşat Oktay birbirlerinin üzerine yürümüş, ağıza alınmayacak küfürler etmişlerdi.
 
Olayın hemen ardından ise, bütün fatura Muratpaşa Meclis Üyesi Erol Özkarabekir'e çıkartılmıştı. İl başkanı Semih Esen, daha sonra basına da yansıyan kavga nedeniyle, aynı gün yönetim kurulunu acil olarak toplamış ve Meclis Üyesi Erol Özkarabekir'in disipline sevk edildiğini kamuoyuna açıklamıştı.
 
İkinci Şok…
 
Erol Özkarabekir'in ihraç istemi ile disipline gönderilmesi şokunun ardından bir gün sonra, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, hiç beklenmedik bir anda, ikinci bir şok dalgası ile partide konuşulur hale geldi.
 
Peki olay ne idi ?
 
Başkan Semih Esen, iddiaya göre Ümit Uysal'ın ısrarı ile bu kez CHP 'nin Döşemealtı Büyükşehir Meclis Üyesi Zafer Yörük'ün de kesin ihraç istemi ile İl Disiplin Kurulu’na sevkini istedi.
 
Özkarabekir ile Yörük’ün disipline sevki arasındaki gecikme, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in, kendi meclis üyesini seçildiği komisyondan istifa etmeye ikna edememesi oldu. Esen, o geçen günlerde bu ikna sürecini bekledi. Zafer Yörük seçildiği komisyondan istifa ettirilemeyince disiplin süreci başladı.
 
Turgay Genç,  Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı..
 
İhraçlar ve kavga bir anda, CHP 'nin karışmasına neden oldu. İddiaya göre, Başkan Turgay Genç ”Meclis Üyesi Zafer Yörük'ün hiçbir suçu yok. Onun ihraç edilmesine asla izin vermem” dedi. Genç, bu çıkışı ile Semih Esen ve kulislere göre onu disipline azmettiren Ümit Uysal'a adeta meydan okudu.
 
İddialara göre bundan sonrası şöyle gelişti; Turgay Genç hemen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Kılıçdaroğlu'na bu ihraç talebinin yanlış olduğunu ve genel merkezin bu duruma bir an önce el koyması gerektiğini açık açık söyledi. Kılıçdaroğlu’da Turgay Genç'e “ Olmaz öyle şey...” diyerek bu ihracın yanlış olduğunu belirtti, bu konuyu araştırması için parti denetmenini hemen görevlendireceğini söyledi.
 
Parti denetmenleri olaylı meclisten bir gün sonra Antalya’ya gelmişti
 
Antalya’dan sorumlu PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, iki meclis üyesinin kavga ettiği olaydan bir gün sonra, daha önce programlanmış konuları görüşmek üzere Antalya'daydı… Geliş nedenleri bu kavga değildi ancak olandan bitenden haberleri olmuştu. Daha sonraki günlerde Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki isteği üzerine konuyu daha da derinlemesine araştırdılar.
 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç,  denetmenlere ihraçlarla ilgili yanlışları anlattı ve iddiaya göre Ümit Uysal ile Semih Esen'den olan rahatsızlıklarını açık açık ifade etti. Parti denetmenleri 2 meclis üyesinin ihraç istemiyle ilgili gelişen olaylarla ilgili hazırladıkları raporu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sundular.
 
Raporun ardından CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen’in genel merkezden arandığı, yapılmak istenen ihraçların yanlış olduğunun kendisine söylendiği iddiası ortaya atıldı. Ve o görüşmelerde bu karardan bir an önce dönülmesi gerektiğinin altının ısrarla çizildiği belirtildi.
 
Semih Esen her şeyi anlattı
 
Bu arada, CHP İl Başkanı Semih Esen’in, parti yetkililerine, yaşanan olayları ve Ümit Uysal ile ilgili sıkıntılarını anlattığı, “Başkan Ümit Uysal,  ihraçlarla ilgili beni sürekli arıyor, ısrarcı oluyor” dediği öğrenildi.  Böylece, Uysal ile ilgili kavganın fitili ateşlenmiş oldu.
 
Uysal, Semih Esen'i aradı.
 
Bu gelişmelerden bilgisi olan Ümit Uysal’ın hemen CHP İl Başkanı Semih Esen'i aradığı,
 “Sen, beni genel merkeze şikayet etmişsin” dediği ileri sürüldü. Telefonda kısa süreli bir restleşme yaşandığını bilgisini kulislere hemen ulaştı. O tartışmadan sonra Semih Esen ile Ümit Uysal’ın bir araya gelmediği belirtiliyor.
 
Semih Esen Muratpaşa'nın etkinliklerine de katılmıyor
 
Bu restleşmenin ardından, İl Başkanı Semih Esen’in, yaklaşık 20 gündür Muratpaşa Belediyesi'nin hiçbir etkinliğine katılmadığı, Uysal’ın düzenlediği 23 Nisan etkinliğine de gitmediği ileri sürüldü.
 
Peki parti tabanı bu durumu nasıl değerlendi ?
 
Bu duruma şahit olan partililer, iplerin koptuğu yorumuna yaparken, bir partili şu iddialarda bulundu:
 
“Bir belediye başkanının görevi, halkına hizmet etmektir. Asla bağlı bulunduğu partiyi dizayn etmeye hakkı yoktur. Fakat, Başkan Ümit Uysal bunun tam tersini yaparak, bugüne kadar ne yazık ki, hem il başkanlığı seçimlerinde, hem de Muratpaşa ve Kepez İlçe Başkanlığı seçimlerine müdahil oldu. Yani taraf oldu. Uysal bununla da kalmayıp biraz daha ileri giderek, partide kendisini eleştiren ve kendinden taraf olmayanları disipline göndermekle tehdit etti. Bu durum, hem parti tabanında hem de kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Uysal'ın bu tavrı parti tüzüğüne göre de suçtur. Belediye başkanı örgütten üstün değildir. Çünkü parti tüzüğüne göre bir milletvekili veya bir belediye başkanı il başkanından asla büyük değildir. İl başkanı, genel başkanı temsil ettiğinden dolayı, herkesin önündedir. Ne milletvekili, ne de belediye başkanı hiç kimse bir il başkanına görevini öğretemez, direktif veremez. Bu parti suçudur.”
 
Gelelim Milletvekili Devrim Kök olayına…
 
Devrim Kök'te Uysal'dan desteğini çekti
 
Parti kulislerinde konuşulan bir diğer hususta şu; CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
 
CHP’nin  siyasi kulislerine yansıyan bilgilere göre, önce Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, daha sonra CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ve hemen ardından Milletvekili Devrim Kök’ün mesafeli davranışları nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın moralinin çok bozuk olduğu konuşuluyor.
 
Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkan adayı mı olacak?
 
Bilindiği gibi, Devrim Kök, geçtiğimiz yerel seçimlerinde kendisini Muratpaşa Belediye Başkan adayı  ilan etmiş, 23 Ocak tarihli il yönetim kurulu toplantısına katıldığı, CHP Demre İlçe Başkanı Zühre Doğan'ı görevden alan karara imza attığı ortaya çıkmıştı. Bu çelişkili durumun basına yansımasından hemen sonra da, CHP Genel Merkezi, Devrim Kök'ün Muratpaşa Belediye Başkan adaylığını iptal etmiş ve Devrim Kök'ün Muratpaşa Belediye Başkanlık hayali de bu yüzden gerçekleşememişti.
 
Uysal'ı, Devrim Kök aday yaptı
 
Genel Merkez tarafından adaylığı iptal edilen Devrim Kök, CHP Antalya İl Seçim Komisyonu Başkanı Av.Ümit Uysal'ı Muratpaşa'ya belediye başkan adayı yapmak için büyük çaba harcadı.
 
Kısa bir hatırlatma yapıp sonra kulis bilgimizi sizinle paylaşayım. Şu an Muratpaşa Belediyesi'nde işçi kadrosundan maaş aldığı ileri sürülen ancak belediyede 100 metrekare makam odası bulunduğu belirtilen Murat Kaya, dönemin CHP Muratpaşa İlçe Sekreteri Serap Yılmaz ile birlikte bir hafta boyunca Ankara'da kamp kurmuştu. Ümit Uysal adına siyasi kulis çalışmalarını yapan ve bu ikili ile beraber hareket eden Devrim Kök, adaylık başvurusu bile olmayan Av. Ümit Uysal'ı, Muratpaşa Belediye Başkanlık koltuğuna oturmasını sağlayacak kulisleri yürütmüştü.
 
Ümit Uysal’ın aday olması üzerine kulislerde şu dedikodu yayılmıştı:
 
“Eğer, Ümit Uysal olmasa Devrim Kök il başkanı olamazdı. Eğer, Devrim Kök olmasa Ümit Uysal’da başkan adaylığını rüyasında bile göremezdi.  Mahallesinde delege bile çıkamayan Ümit Uysal, her şeyini Devrim Kök'e borçlu.”
 
Kök, Uysal'ı yakın takipe aldı
 
Muratpaşa Belediye Başkanlığı için belediyede ekip oluşturmaya başladığı iddia edilen Milletvekili Devrim Kök’ün, şu sıralar azimle ve hummalı bir şekilde gizliden gizliye çalışmalar yürüttüğü ileri sürülüyor.
 
Parti kulislerine yansıyan bilgilere göre Devrim Kök, yarım kalan hevesinin gerçekleşmesi için kolları sıvamış...
 
Kök'ün, Uysal'ı yakın takibe aldığı ve her attığı adımı takip ettiği parti kulislerine yansırken, Başkan Ümit Uysal ve çevresindekilerin ise bu durumdan oldukça rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında…
 
Ve yine parti kulislerinde konuşulan diğer bir hususta, Devrim Kök ile Ümit Uysal'ın aralarının hiç hoş olmadığı, birbirlerine karşı mesafeli durdukları ve hiç görüşmedikleri…
 
Kök'ü hiçe saydılar
 
23 Nisan günü Milletvekili Devrim Kök, Muratpaşa Belediyesi’nin 23 Nisan etkinliğine katıldı. Milletvekili Devrim Kök'ü başkan Ümit Uysal dahil olmak üzere ne bir belediye meclis üyesi,  ne de bir belediye yetkilisi karşıladı.
 
Tören boyunca tek başına belediye etkinliğinde gezinen ve sadece bazı partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Devrim Kök'ün bu hali oldukça manidar bulundu.
 
Kök, Muratpaşa adaylığı için mi çalışıyor..
 
Milletvekili Devrim Kök, Antalya Muratpaşa CHP Fener Mahallesi Temsilcisi Necati Çiftçi'nin organize ettiği yaklaşık 50 kişilik bir partiliyi 26 Nisan 2016 günü Ankara'ya getirtirdi.
 
Kök, partilileri önce Anıtkabir'e götürdü, ardından bir otelde ağırladı. İkinci gün öğleden sonra da bu 50 kişiyi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun makamına götürüp, partilileri Kılıçdaroğlu'u ile görüştürdü...
 
Peki, Devrim Kök bunu neden yaptı ?
 
Devrim Kök'ün bir otobüs dolusu partiliyi Ankara'ya götürmesi boşuna değil. Bu bir siyasi manevra. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Antalya’daki gücünü göstermek ve tüm dikkatleri üzerine çekmek için yapıyor tüm bunları...
 
Yani Ümit Uysal ile ipleri kopardığı ileri sürülen Devrim Kök, Muratpaşa'ya ciddi ciddi asılıyor...
 
Genel merkez, Milletvekili Devrim Kök'ü, zamanı geldiğinde Muratpaşa’ya aday gösterir mi onu şu an kestirmek biraz zor. Fakat, bilinen tek bir şey var ki oda şu; Ümit Uysal'ın işi bundan sonra çok zor. Çünkü karşısında başka bir siyasi partinin rakibi yok. İçeriden, kendi partisinden, Uysal’ın siyasi manevralarını da çok iyi bilen Devrim Kök var.
 
 
 

 
Antalyaspor-Torku Konyaspor: 1-0
 
Otomobil, demir bariyerlere çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SAYIM 5 Mayıs 2016 Perşembe 11:27

Chp yi eleştirmek değil gerçekleri söylemek. Kendi kadrolarına tabanına sahip çıkmayanlar ne derece çocuk istismarcılarına sahip çıkacaklar. Şaka gibi sahip çıkıyorsunuz. Gönül isterki bu tatsızlıklar özellikle şu sekilde yasanmasin. Hem ortam zaten kötü ; bu ortamdada birlik için beraberlik için bir araya gelemiyorlarsa savunmak hikayeden öteye gidemez....

Yorumu oyla      5      3  
GİRİTLİ 4 Mayıs 2016 Çarşamba 17:00

ortalığı karıştıran ahmet Kumbul. il başkanının arkasında durmaya devam etmeli genel merkez!!

Yorumu oyla      12      3  
H.Yürek 4 Mayıs 2016 Çarşamba 13:04

ZAFER YÖRÜK:Yıllarca Yeşilbayır belediyesinde ailece Hasan AKALIN'ın yanında ANAP'da,AKP'de politika yapmış bir yapıdan gelen,2014 Yerel seçimlerine kadar AKP meclis üyeliği yapan,2014 seçimlerinde de Hasan AKALIN AKP belediye başkan adayı olamayınca topluca CHP'den ^3 de,2,meclis üyeliği karşılığında CHP'den seçilen ama Büyükşehir ve Genel seçimlerde topluca AKP'ye oy veren bu ekip 2019 yerel seçimlerinde Hasan AKALIN veya Zafer YÖRÜK sağ bir partiden aday olduğunda partiyi ilk terk edecek bir şahsiyet.Peki CHP grup kararına uymayarak İmar komisyonuna seçilen ve istifa etmeyerek,belediye meclis üyeliğinden ve Belediye Başkan yardımçılığından vazğeçmeyi göze alan birinin disiplinden ceza almaması için İl başkanlığına giden İlçe başkanı Davut ALTUN,eski başkanlardan Sadık Doğan,Burhan Biçer,Haluk Yalçın'bu durumları bilmezler mi acaba?Peki Turğay GENÇ'e ne demeli,parti disiplin suçu işleyen birini neden korur?Halk zaten Belediyeyi Hasan AKALIN ve Zafer YÖRÜK ekibine teslim ettin derken,hiç mi kendini düşünmez,hadi kendini düşünmez de partiyi demi düşünmez?Bu imar komisyon üyeliği tamam anladık bu kadar mı önemli?

Yorumu oyla      13      3  
Ahmet 3 Mayıs 2016 Salı 11:16

Ümit Uysal adamdır. Bu ülkede iyiler hep eleştirilir. Birgünde yapılan güzellikleri görün CHP'ye eleştriden başka birşey bildiğiniz yok. Çocuk istismarcıları,tecavüzcüler, hergün kaybettiğimiz canlar bunlarda hükümetin hiç suçu yok CHP suçlu AYIPTIR!!

Yorumu oyla      12      16  
Hz. ERCAN 3 Mayıs 2016 Salı 09:20

Bu alemi kimseye yar etmezler. Takoz kaydi. Kamyon uçuruma gitti. Şunu iyi bilsinler. Bu alemi piyangocu vekillere yar etmeyiz. Gerekirse ellerimizle mestleriz. Hak kiminse onunla olsun.

Yorumu oyla      9      5  
Seyirci 3 Mayıs 2016 Salı 08:40

Ümit uysal kumluca güreşlerinde ali gürbüzü güreştirmedi çünki orda bütün iyi güreşciler vardı şimdi muratpaşa güreşinde güreşcek çünki oraya.ismail balaban ve orhan okulu çağrılmadı ümit uysal ve ali gürbüz kimden korkuyor bir kumlucalı olarak kınıyorum

Yorumu oyla      8      5  
partili Rıfat 3 Mayıs 2016 Salı 00:02

Göz göre-göre bu başarısızlıkları partiye yaşatan belediye başkanı Ümit Uysal ve mv.Devrim Kök Antalyada Chp siyasetini delegeleri,belediye imkanlarını kullanarak ayartmaları neticesinde dizayn etmişlerdir.İl başkanı Semih Esen adeta Ümit Uysal tarafından önceden ayartılan delegelerin oy'larıyla atanmıştır.Antalya'da siyaset yapan herkes bunu bilir.Olan Chp'ye oluyor. Partiyi Antalya halkının gönlünde umut olmaktan çıkardılar..İlginç olan,genel merkezin bu olumsuzluklara kulak tıkaması ve görmezden gelmesidir..Acaba Chp uluşlararası bir plan çerçevesinde bitirilmekmi isteniyor?..

Yorumu oyla      12      5  
Muratpasa li 2 Mayıs 2016 Pazartesi 23:36

Umit Uysalin başarılı olduğunu kanitliyorlar.meyve veren ağaç taşlanir..muratpasa memnun gercekten belediyecilik halkiyla icice dert dinleyen samimi aciklamalariyla hizmetlerini sunmadiyla yanimizda..devrim kök seçim öncesi ve sonrasi karıştırdı ortalığı nasıl oldu bilmem ama asla benim vekilim olamaz..

Yorumu oyla      11      7  
Vatandaş 2 Mayıs 2016 Pazartesi 20:51

CHP de herkes Ümit Uysal kadar dürüst ve çalışkan olsa, parti zaten sorununun yarısını çözmüş olur. Ancak bu ülkede dürüst, namuslu ve çalışkan insanlar itibar görmüyor maalesef.

Yorumu oyla      10      12  
mehmet 2 Mayıs 2016 Pazartesi 20:23

yiyin birbirinizi

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener: Cumhuriyet alerjileri var
MHP'nin 15 Mayıs'ta yapılması beklenen kongresine yönelik çalışmalarına ...
AKP'de Binali Yıldırım harekatı!
AKP'de kazan kaynıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na MKYK darbesinin işaretini ...
MHP'de kurultay işi arapsaçı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, mahkemenin kurultay sürecini tedbiren durduğunu açıkladı.
 
CHP Antalya kampından vazgeçti
CHP, daha önce Antalya Sirene Golf Otel'de yapılacağını duyurduğu genişletilmiş ...
CHP'den 5 yıldızlı kamp
CHP, milletvekillerini 20-21-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya’da "kampa" alıyor.
Kahraman'dan yeni bir açıklama
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır. ...
 
CHP ‘li Gençler Kilis’de..
Aralarında Antalya CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül’ün de bulunduğu ...
Antalya medyası bu fotoğrafları tartışıyor
Antalya medyası, 23-25 Nisan’da CHP il ve ilçe örgütlerinin yaptığı olaylarda ...
Kulislere göre Davutoğlu'ndan sonra o...
Sözcü’den Zeynep Gürcanlı, bugünkü yazısında AKP’deki kulisleri aktardı.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva