TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
28 Ocak 2021 Perşembe - 11:22

İbradı’da Millet İttifakı’ndan birlik mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun CHP’den istifa etmesinin ardından Millet İttifakı’nı oluşturan İyi Parti ve CHP ilçe başkanları bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi.

İbradı’da Millet İttifakı’ndan birlik mesajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’na gönül veren İbradı halkı tarafından Belediye Başkanı seçilen Serkan Küçükkuru’nun CHP’den istifa etmesinin ardından, İYİ Parti İbradı İlçe Başkanı Salih Yamansoy ve CHP İlçe Başkanı Selim Özaltın, yönetimleriyle birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Küçükkuru’nun kendi isteği ile partisinden istifa ettiğine dikkat çeken İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Salih Yamansoy, “Millet İttifakı’na gönül vermiş değerli hemşehrilerimizin dün olduğu gibi bugün ve yarın da bize olan güvenlerini, umutlarını kaybetmemesi adına gerekli çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin aynı düzen ve kararlıkla devam edeceğini, gece gündüz demeden halkı hizmet için elimizden gelen her imkanı sonuna kadar kullanacağımızı bilmenizi isteriz. Bu istifanın Millet İttifakı’na zarar vermeyeceğini de gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Nasıl önceki seçimde Millet İttifakı ile belediyeyi kazandıysak, aynı şekilde bir dahaki seçimde de kazanacağız ve halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KÜÇÜKKURU'DAN YENİ BİR AÇIKLAMA

CHP'den istifa eden Küçükkuru, bugün sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Aday olamayınca yada seçim zamanı gelince İbradıyı terk eden sözde bazı partililer şimdi seçimi bizim oylarımızla kazandın başkanlıktan istifa et deme cürretinde bulunmayın lütfen. 30 yıl sonra2014 de ittifak yoktu yine Akp yi yendik . Parti ayrımı yapmadan tüm İbradı yı kucakladık,seçimde karşımızda çalışan Akp li ve diğer partili gençlere de işverdik .15 personeli 90 yaptik.Hedefimiz nüfus olarakta ekonomik olarakta tükenme noktasına gelmiş İbradımız da öncelikle istihdamı artırmaktı. Tanıtım ve istihdamlarımızla bir dönüşüm sağladık.İbradı artık daha çok tanınan ve ziyaret edilen ,torosların gözdesi olma yolunda hızla ilerleyen özel yaşanabilir bir ilçe oluyor.Inşallah hedeflerimize ulaşacağiz.

Sosyal belediyeciliği Ibradı da hissetirdik.ücretsiz taşıma yaptık. Onlarca dönüm arazilerimizin bir karışını bile satmadan kendi imkanlarımızla ve ve kurduğumuz işletmelerimizle bütcemizi yerinde kullanarak ülkemizde nadir borçsuz kasasında parası olan tertemiz bir kurum haline geldik.

Bizim kişiligimize ,parti ayrımı yapmadan toplumun herkesimini kucaklamamıza, çalmadan çırpmadan yaptığımız çalışmalararımıza güvenen Akp li Chp li ,İyi partili, Saadet partili,Mhp ve diğer partili tüm İbradı halkı birkez daha bize oy verdi.Biz yine herkesi kucaklayarak calışmalarımıza devam edeceğiz . Antalya da sahil şeridi dışında chp bayra?ını taşıyan tek ilçe belediyesi biz olduk.2014 te de 2019 dada bu böyle oldu. Partimden ,siyasette Ülkemiz için hedeflerimize parti içinde birlikte mücadele ettiğimiz Muharrem Ince ile ulaşabilecegimizi düşünmem nedeniyle istifa ettim.

Görevimin başındayım , İbradı ve Ülkem için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim.Mesele memleket meselesidir. Hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunarım."

Etiketler:
 
Özel Tasarım Kelepçe Bilezik
 
Kamyonetiyle kumsalda gezerken dalgaların arasında kaldı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muarrem 29 Ocak 2021 Cuma 22:47

hdp'den destek gelmemiş mi?

Yorumu oyla      1      1  
taş 29 Ocak 2021 Cuma 09:39

Şimdi bu Muharrem'e CHP şu an itibariyle deseki gel seni önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanı aday yapacağız gider mi gitmez mi,tabi ki uçarak gider ve parti falanda kurmaz.Zaten parti kurmayı sürekli uzatan Muharrem CHP den hala bir haber bekliyor, bir kulağı orada,velev ki deseler,bu güne kadar söylediklerini yutar ve bu Serkan gibileri ortada bırakıp gider.Maalesef kendi çıkarı için yapamayacağı şey yok,bu güne kadar söylemlerine bakınca adam yalancının önde gideni,müthiş bir yetenek günün şartlarına göre lehine pozisyon alıyor.Hacivat ve Karagözün neler yapacağını seyrederken biliyorduk,onları oynatanların en azından bir yöntemi vardı.Muharreme gelince ne yapacağını kimse tahmin edemez zaten oda ne yaptığını bilmiyor,yazık 40 yılın sonunda geldiği noktaya bakın,bir yere baş olma hastalığına yakalanmış,tedavisi mümkün mü sanmam,sağa sola çarpa çarpa kendisini imha edecek.Bu arada tabi dökerek yıkarak çevreye zarar verecek.Ne derler sürüden ayrılanı kurt yer,sonunda ona buna yem olacak,aç canavarlar her gün gülüyorlar Muharrem ama göreceğin falan yok,gözünü kan bürümüş.

Yorumu oyla      1      1  
Bilal 29 Ocak 2021 Cuma 08:40

Bu sözler bana pek inandırıcı gelmedi, duruma göre yapılan günü birlik yapılan konuşma gibi, adam iki dönemdir seçiliyor, lütfen konuşurken biraz tutarlı olalım. Duruma göre konuşmayalım .

Yorumu oyla      1      1  
Atatürkçü 29 Ocak 2021 Cuma 01:40

Seçimi kazanan başkandır. Gerisi yakında ittifak dağıldığında düşman olurlar. Atatürkçülerin olduğu yeni bir partiye ihtiyaç var. Kılıçdar oturdu kalkmıyor.

Yorumu oyla      1      1  
ALANYA İL OLSUN 28 Ocak 2021 Perşembe 22:40

CHP kapatılmalıdır.

Yorumu oyla      1      1  
Sosyal Demokrat 28 Ocak 2021 Perşembe 15:04

Yediği kaba tüküren bir hainin peşinden gidende haindir. ??

Yorumu oyla      1      1  
He he Kemal 28 Ocak 2021 Perşembe 13:41

He he Kemal''den se Muharrem iyidir. Kemal bey herşeye he demekten partide Atatürkçü bırakmadı. Başkan doğru yolda.

Yorumu oyla      1      1  
demir 28 Ocak 2021 Perşembe 13:12

Gerçi şimdi peynir ekmekte pahalı ama bu Belediye Başkanı akılını peynir ekmekle yemişe benziyor.Macera sever herhalde,memleket çıkarlarının önüne kendi çıkarını koyuyor,Muharrem İnce'nin parti kurmaya çalışması tamamen şahsi egosu,tutturdu beni Cumhurbaşkanı adayı yapın,peki CHP adayımız sensin deseydi bu gün CHP aleyhinde söylediklerini söylermiydi veya ayrı bir parti kurmak için yollara düşermiydi.Cumhurbaşkanı adayı olduğunda ne diyordu Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanlığına aday olduğu sürece onun karşısında aday olmam,kendisine rakip olduğum halde beni aday yaptı bunu unutamam demesine rağmen seçimden sonra parti başkanlığını bırak ben olayım dedi çıktı.Muharrem İnce yerinde duramayan zıp zıp zıplayan birine döndü,o nedenle çıkarcı ve yalancının önde gideni,kimlerin ekmeğine yağ sürüyor ve ipi kimin veya kimlerin elinde düşünülmesi gereken bir konu.40 yıl CHP nin ekmeğini ye iç sonrada karşısına geç,ben dereyim onlar kum diyordu,görün işte kim kummuş kim dereymiş,'ZIP ZIP MUHARREM' zıpladıkça kimler sevinip gülüyorlarsa bilin ki onlara hizmet ediyor.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya, Türkiye büyümesine en fazla katkı veren ilk 3 il arasında
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ...
Manavgat Şelalesi'nin debisi yükseldi
ANTALYA'nın Manavgat Irmağı'nda su seviyesi yükselince dünyaca ünlü Manavgat ...
Kiloları verdi, lisanslı fitness sporcusu oldu
ANTALYA'da kilosu nedeniyle yürümekte ve nefes almakta zorlanan, bu nedenle ...
 
Gazipaşa'da kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ...
Oğlundan 2 gün sonra babası da hayatını kaybetti
ANTALYA'da geçen pazartesi günü vefat eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ...
Dev dalgalar sahili dövdü
ANTALYA'yı etkileyen olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşan fırtına Demre ...
 
Elmalı'da jandarmadan denetim
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde jandarma ekipleri kar yağışının etkili olduğu ...
Furkan, ablasının karaciğeri, amcasının böbreğiyle hayata tutundu
MARDİN'de doğuştan karaciğer hastası olan 11 yaşındaki Furkan Tekin, Antalya'da ...
Arjantinli gezgin, bisikletiyle dünyayı geziyor
DÜNYAYI bisikletle gezen Arjantinli Fernando Oscar Calligo (38), son olarak ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva