'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
13 Ocak 2023 Cuma - 08:04

İki kadını öldüren şüpheli tutuklandı

KARTAL'da geçtiğimiz pazartesi günü bir evde 2 genç kız ölü bulunmuş, intihar girişiminde bulunan bir erkek ise hastaneye kaldırılmıştı. İki genç kızın ölümüyle ilgili tedavisinin ardından gözaltına alınan Mustafa Payam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki kadını öldüren şüpheli tutuklandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kartal Cumhuriyet Mahallesi'nde 9 Ocak Pazartesi günü 4 katlı binanın birinci katındaki dairede Dilara Gültay ve Cansu Demirel'in cansız bedeni bulundu. Bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan Mustafa Payam ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi bittikten sonra gözaltına alınan Mustafa Payam, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Savcılığın sevk yazısında olay şöyle anlatıldı: Şüpheli Mustafa Payam kız arkadaşı olduğunu öne sürdüğü Dilara Gültay'ı olay tarihinde evine çağırdı. Dilara Gültay'ın kendisini aldattığını iddia ederek tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Dilara Gültay'ı darbederek banyoya götürdü ve küvete sokup lastik ile boğdu. Ardından Dilara Gültay'ın arkadaşı Cansu Demirel eve geldi. Şüpheli bu sırada eline geçirdiği bıçakla Cansu Demirel'e birçok kez saldırarak öldürdü. Savcılık, Mustafa Payam'ı iki kez 'Kasten Kadına Karşı Öldürme' suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. 

Hakimlikteki sorgusunda şüpheli Mustafa Payam, Dilara Gültay'ın kız arkadaşı olduğunu iddia ederek, "Kendisini daha önce bir başkası ile konuşurken yakalamıştım. Beni aldatıyordu. Ayrıca başka bir zaman Cansu adlı arkadaşı ile tatile gitmiş. Orada uyuşturucu kullanmış. Başka erkeklerle ilişkiye girmiş bunu öğrendim. Cansu ile birlikte olduğu sürece benimle hep arası açık oluyordu. Olay günü de Dilara benim evime geldi. Birlikte alkol aldık. Ben kendisine "Dün neredeydin. Kaçta geldin" diye sordum. Bana 'İlayda ile olduğumu biliyordun eve de metroyla geldim' dedi. Ancak ben bir erkeğin aracı ile geldiğini görmüştüm. Aramızda beni aldatması sebebiyle tartışma başladı. Tartışma sırasında Dilara'yı dövüp dövmediğimi tam hatırlamıyorum. Ancak Dilara bana vuruyordu. Bir süre sonra Dilara uyumaya başladı. Sonrasında kapı çaldı. Cansu geldi. Cansu'yu diğer odaya aldım. Dilara benim yatak odamda uyuyordu. Cansu'ya, Dilara'nın beni aldattığını söyledim. İlk başta inkar etti. Ben sinirlenip bağırmaya başlayınca benden korkmuş olacak ki her şeyi anlattı. Dilara'nın beni birçok kişi ile aldattığını söyledi. Sonra Cansu da odada yerde uyumaya başladı. Bundan sonrasını hatırlamıyorum. Hatırladığım sadece Cansu'nun ve Dilara'nın uyuduklarıydı ve elimden kan aktığını hissettim. Oda karanlıktı. Işıkları açmamıştım. Banyoya gittim. Elimde kan olduğunu gördüm. Işığı açıp Cansu'yu kontrol etmedim. Yine pek hatırlamamakla birlikte bileklerimi kestiğimi ve uyumaya çalıştığımı hatırlıyorum. Sonrasında uyuyamadım. Dışarı çıktım bir taksiye bindim ve köprüye gittim. Orada intihar etmeyi düşünüyordum ancak köprüye yaya geçişi yokmuş. Polis beni geri çevirdi. Sonra tekrar eve döndüm. Tekrar Cansu ve Dilara'nın uyuduğunu gördüm. Bu kez bileklerimi daha derin kestim, uyumaya çalıştım. Uyuyamayınca kalktım ambulansı aradım. Sağlık görevlileri gelerek beni hastaneye götürdüler. Hastanede o ayakları olmayan kötü çirkin varlığı tekrar gördüm. Görevlilere de geldiğini söyledim. Orada birileri ile konuşuyordu. Sonra o ve yanındaki varlıklar benim yoğun bakıma gireceğimi söylediler. Yoğun bakımda kaldım. Dilara yatak odasında uyuyordu. Banyoya nasıl gitti bilmiyorum. Ben sevdiğim kızı neden öldüreyim. Daha önce de bir kez intihar girişimim olmuştu. Bu sebeple doktor beni psikiyatrik tedavi için hastaneye yatırmak istemişti. Ben yatmadım. Verdiği ilaçları da düzenli kullanmadım. Ben eve gidebilecek miyim?" dediği öğrenildi.

Gamze ŞİMŞEK / İSTANBUL, (DHA)

 
Akdeniz'de deprem: 4.4
 
Kayıp Alzheimer hastası için arama çalışması başlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdeniz'de deprem: 4.4
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) ...
"Yarın akşam umreye gideceğim. Bana bunu yapma"
BURSA'nın İnegöl ilçesinde alkollü olduğunu itiraf edip, alkolmetreye ...
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, hastaneye kaldırıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye ...
 
Evinde ölü bulundu; 7 arkadaşı gözaltına alındı
SİVAS'ta Fatih Şahin (35), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Vücudunda ...
Tercümana saldıran Ayşegül’ün ağabeyi, adli kontrolle serbest
KOCAELİ'de kız kardeşi Ayşegül Aydın'ı (16) cinsel istismar girişiminde ...
Kılıçdaroğlu'nun dayısı Ali Gündüz, toprağa verildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Ali Gündüz, Ankara'da ...
 
Burhan Çaçan hayatını kaybetti
TÜRK halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti.
Taksinin çarpmasıyla öldü, üzerinden pompalı tüfek çıktı
ANKARA'da Alper İ. (40) yolun karşısına geçerken taksinin çarpması sonucu ...
Gözlerini bağlayıp 'beyaz baston' ile yürüdüler
MERSİN'in Tarsus ilçesinde 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva