Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
31 Ekim 2011 Pazartesi - 10:29

İklim Hanım'dan artçı şoklar

CHP eski lideri Deniz Baykal’ın kendisini taciz ettiğini öne sürerek ortalığı karıştıran, Oda TV davası sanığı İklim Bayraktar, yeniden ‘’Şok’’ iddialarda bulundu. ‘’Sıra Bende’’ adlı 605 sayfalık bir kitap yazan Bayraktar, Deniz Baykal’ın odasında yaşandığını öne sürdüğü gelişmeleri tekrar anlatırken, bazı gazeteciler ile politikacıların isimlerini de verip, e-posta mesajlarını yayınladı ve çeşitli iddialarda bulundu.

İklim Hanım dan artçı şoklar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bayraktar Oda TV davasından gözaltına alındıktan sonra ifade verdiği Savcı Zekeriya Öz’ün kendisini çok şaşırttığını da belirterek, ‘’Çok yorgun göründüğümü, uyuyup dinlenmemi, sonra ifademi almayı önerdi. Kim derdi ki korkulan Savcı Zekeriya Öz’ün böylesine düşünceli olacağını... Bu insancıl yaklaşımı, kendisi hakkındaki çekincelerimi azalttı’’ diye yazdı.

E-POSTALARI AÇIKLADI
Hakkındaki en vicdansız yazıyı İsmet Berkan’ın, en çirkin yazıları da Reha Muhtar ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın yazdığını savunan Bayraktar, Eyüp Can için, ‘’Türeme gazeteci’’ ifadesini kullandı.  TGRT’de birlikte çalıştığı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan için ise ‘’Sakalında yemekten kalma yağ ile dolaşırdı’’ diye yazdı
Bayraktar kitabında, Habertürk gazetesinden Muharrem Sarıkaya ile aralarındaki e-posta yazışmalarını da orijinal haliyle yayınladı. Bayraktar bu maillerde Sarıkaya’ya görüşemedikleri için sitem ederken,  Sarıkaya da ‘’Sizin arayacağınızı bilsem, hiç yerimden kıpırdar mıydım’’ diyor. Kitaptaki bazı bölümler, özetle şöyle:

BAYKAL OLAYI: Meclis’e ziyaretine gittiğimde odasında başka kimse yoktu. Görüşme sırasında kapısı da açık değildi. Eşi ile röportaj yapmak istediğimi söyledim, (Boşver bunları, seninle arkadaş olalım, gençsin güzelsin) dedi. Kalkıp giderken tokalaştım ve elimi çok tuhaf bir biçimde tuttu. İrkildim, tansiyonum çıktı. Bir çırpıda ev telefonunu yazıp elime tutuşturdu…

ÇAKMA MAİL İLE GÖRÜŞME: Gazeteci Hakan Aygün ile Ankara’ya gelince görüştük. Yeni bir TV kanalı kuracaklarını, kendisinin 500 bin dolar, Soner Yalçın’ın da bir o kadar para koyacağını, bir milletvekilinin de ortak olacağını söyledi.  Ayrılırken sıkı sıkıya görüşme talebinde bulundu. Oda TV’den birinin ismi üzerinden aldığı çakma bir mail adresinden iletişim kurmamızı istedi.

İSTANBUL TEKLİFİ: CHP kurultayında Muharrem Sarıkaya’yı gördüm. Yanına gidip, iş için CV’mi getirmek istediğimi söyledim. Kendisine çok kolay ulaşılacağını anlatıp, kartını verdi. Randevu alıp, Habertürk binasına gittim. 25 dakika görüştük, kahve içtik, referanslarımı sordu. CV’mi uzun uzun inceledi ve (Sizinle bir İstanbul yapalım, özlemişsinizdir) dedi. Eşimle sık sık gittiğimi belirtince de, (Toplantım var) diyerek görüşmeyi bitirdi. Sonra TV’ye çıkıp, benimle sadece 4 dakika görüştüğünü söyledi. Ankara temsilcisi, köşe yazarı ve Habertürk Medya Grup Başkanvekili gibi uzun sıfatları var. Dış kapının, dış mandalı…

SAKALDAKİ YAĞ: Ahmet Hakan ile yıllar önce TGRT’de birlikte çalıştık. Çok efendi bir insandı ve biz ona Ahmet Efendi derdik. Asla espri yapmaz, çok az konuşur, Kadınların gözünün içine bakamaz, yarı şalvar denecek bir pantolon giyerdi. Her habere gitmez, içinde kadın olmayan konulara eğilirdi. Sakalında yemekten kalma yağ ile dolaşırdı.

POLİS ROMANTİZME ŞAŞIRDI: Sabah 07.00 evimizin kapısı çaldı. Polisler gelmiş, evimde arama yapılacak. En zoruma giden çocuğumun odasının aranmasıydı. Bilgisayar oyunları CD’lerini de aldılar. Bu beni kahretti. Çalışma odamda kilitli bir kutu vardı. Anahtarını verdim, açtılar, içinden küçük renkli kağıtlar çıktı. Eşimin bana yazdığı sevgi notlarıydı. Hepsini okuyan polis (Bu kadar romantik bir çift görmedim) dedi. (Gazeteport)

 
Yıldızhan 'Grup seks' iddiasına cevap verdi
 
Bayram sürprizi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldızhan 'Grup seks' iddiasına cevap verdi
Otele çağırdıkları 2 kadını darp ettikleri gerekçesiyle Cumartesi Ankara'da ...
İnternette sansüre sayılı günler kaldı
Akşam gazetesi yazarı Yurtsan Atakan, 22 Kasım'a geçilecek uygulamaya ...
Twitter de Nihat Doğan geyikleri
Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın otele çağırdıkları 4 kadını darp ettikleri ...
 
Seviştiği kişiyle çıplak sigara içerken eşi yakaladı
ADANA'da işten eve erken dönen 28 yaşındaki Serhat K, eşi 26 yaşındaki ...
Konya Akşehir'de kaza; 5 ölü
KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde mıcır nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, ...
Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan'a fuhuştan gözaltı
AKP'li Bakan Zafer Çağlayan'ın oğlunun düğün törenine katıldıktan sonra, ...
 
Biri canlı bomba 3 ölü, 20 yaralı
Bingöl'de, biri canlı bomba 3 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.
Olay yaratacak sahneler
‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’de Erdal Beşikçioğlu ile Canan Ergüder’in ...
PKK telsizinden:Hırslı manyak bizi bitirdi
Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin, TSK'nın Kazan vadisinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva